|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
olenka89 kandydat

|
Wysłany: Pon 12 Mar 2012, 21:59 Temat postu: |
|
|
U mnie nie będzie kamerzysty, bo uważam, że to zbędny wydatek. Zamiast niego wolałabym więcej znajomych zaprosić Zastanawiam się ewentualnie nad filmowaniem samej uroczystości ślubnej... |
|
Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Pon 12 Mar 2012, 22:00 Temat postu: |
|
|
Ja kiedys też nie chciałam kamerzysty, ale zmieniłam zdanie. Owszem ładne zdjęcia to podstawa, ale z czasem doszłam do wniosku, że i płyta to fajna pamiątka Zawsze możne sie posmiać i przypomnieć sobie niektóre sytuacje, które nie zostały uwiecznione na zdjęciu. A później pokazać swoim dzieciom jak sie bawili rodzice na swoim weselu. Wydaje mi się, że pamiątka jest niesamowita. Sama miałabym ochotę oglądnąć ślub i wesele moich rodziców. Niestety widziałam jedynie zdjęcia. Jeżeli fundusze Was nie ograniczają, to ja bym wzięła kamerzystę. My za swojego płacimy niecałe 1000 zł. Nie chcemy efektywnego filmiku, tylko zwykłą pamiątkę  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Pon 12 Mar 2012, 22:04 Temat postu: |
|
|
natalia_w napisał: | Karolina do ślubu jeszcze trochę czasu więc pewnie jeszcze kogoś znajdziesz.
My fotografa tylko mieliśmy (narzeczona brata- akurat zajmuje się tym zawodowo). |
Mam nadzieję
Odezwały mi się dwie osoby które chcą fotografować za portfolio- zdjęcia bez rewelacji- ot, takie zwykłe zrobione niezłym aparatem, ale myślę że w ramach takiego układu, jak najbardziej się zdecyduję...... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pani-mloda89 kandydat

|
Wysłany: Pon 12 Mar 2012, 22:08 Temat postu: |
|
|
Oj jak przegladalam fotografow to w mojej okolicy sa tak drodzy! myslalam ze cena 1,5 tys max bedzie a tu patrze powyzej 2 tys, oszaleli wszyscy, nawet dziewczyna co dopiero otworzyla inters zaspiewala cene od 1,9 do 2,5 tys. My po znajomosci z rabacikiem mamy 1,5tys z plenerem:) z kamera kolejne 1,5 tys pewnie, ceny tak strasznie poszly gore, to samo z orkiestra 3 lata temu kuzynka wychodzila za mąż to 1,8 i 1 tys za poprawiny teraz dzwonie do nich a oni pierwszy dzien 3tys. zwariował ten świat |
|
Powrót do góry |
|
 |
olenka89 kandydat

|
Wysłany: Pon 12 Mar 2012, 22:10 Temat postu: |
|
|
No niestety ślub to szalenie droga inwestycja, ale potem wspomnienia na całe życie:) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Pon 12 Mar 2012, 22:15 Temat postu: |
|
|
Skorzystaj z oferty zdjęcia za portfolio- poczytaj co to takiego i poszukaj....... warto, jeśli nie zależy Ci,żeby zdjęcia były jakoś tam szczególnie artystycznie najwyższych lotów.....a czasem można trafić, że właśnie takie będą........ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pani-mloda89 kandydat

|
Wysłany: Pon 12 Mar 2012, 22:19 Temat postu: |
|
|
Troszke sie spóźniłam z tym portfolio jak mowisz bo juz umowilismy sie z nim. Pracuje razem z moim narzeczonym. Ale faktycznie zdjęcia to chcem ieć dopracowane, bo co nieco też sie interesuje oprawą zdjęć,ale nie to tak tylko na własne potrzeby;P w tym dniu chce miec przepiekne zdjecia, a szczegolnie plener:D  |
|
Powrót do góry |
|
 |
pani-mloda89 kandydat

|
Wysłany: Pon 12 Mar 2012, 22:25 Temat postu: |
|
|
Jak już siedze w tym temacie, troszke z innej beczki:) bo temat i tak sie przeniosl na inny poziom: co sądzicie o kolorowych bucikach i jakis drobiazgach bo sniezno bialej sukni;) powaznie sie nad tym zastanawiam:) bardzo mi sie ten pomysl podoba;) a buty zawsze kiedy indziej mozna zalozyc a biale tylko na sprzedarz. Na google sporo takich propozycje mozna zobaczyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Pon 12 Mar 2012, 22:33 Temat postu: |
|
|
O stroju Pani młodej jest inny wątek, więc dyskusje można przenieść. Dziewczyny miały tu przeróżne kolory bucików, m.in. zielone także dużo można się dowiedzieć  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
pani-mloda89 kandydat

|
Wysłany: Pon 12 Mar 2012, 22:44 Temat postu: |
|
|
dziekuję dziewczyny za rozmowę nie ma to jak sie wygadać i faktycznie przeniose sie na inny wątek:) poczytam o sukniach i dodatkach:) podejde od tej bardziej przyjemnej strony;)  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|