|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
choco83 kandydat

|
Wysłany: Wto 21 Lut 2012, 17:19 Temat postu: choco83 wita wszystkich :) |
|
|
Witam,
Mam na imię Łukasz Nick wziął się od działalności, którą się zajmuje:).
Prywatnie jestem na etapie szukania sali weselnej na swoje wesele:)
Pozdrawiam
Łukasz |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Wto 21 Lut 2012, 17:26 Temat postu: |
|
|
Witam. W razie jakbyś ominął regulamin od razu chcę zaznaczyć, że forum nie służy do reklamy. Każdy post z reklamą zostanie usunięty. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
choco83 kandydat

|
Wysłany: Wto 21 Lut 2012, 17:34 Temat postu: |
|
|
agattt napisał: | Witam. W razie jakbyś ominął regulamin od razu chcę zaznaczyć, że forum nie służy do reklamy. Każdy post z reklamą zostanie usunięty. |
Zaktualizowałem podpis. Avatar też mam usunąć ?
A tak na marginesie jest tu sporo postów z reklamą... |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Wto 21 Lut 2012, 18:27 Temat postu: |
|
|
choco83 napisał: |
A tak na marginesie jest tu sporo postów z reklamą... | No jest jest, staramy się z tym walczyć jak tylko możemy. Z drugiej strony użytkownicy są już tak wyczuleni na takie nachalne reklamy, że nie ma gorszej antyreklamy dla usługodawcy niż atakowanie forum info o sobie.
Dziękuję za usunięcie reklamy z podpisu, jeżeli Twoja obecność na forum to będzie dzielenie się swoimi spostrzeżeniami, rzeczowa dyskusja w różnych tematach to będzie dla Ciebie najlepsza forma reklamy. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
choco83 kandydat

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 14:00 Temat postu: |
|
|
Tak na marginesie, moglibyście zrobić na forum kategorię z firmami, opiniami o nich, itp. chyba, że taka już bo nie widzę... |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 14:32 Temat postu: |
|
|
Wątpię, żeby dało się to zrobić bez uniknięcia sytuacji, gdzie pojawi się multum zadowolonych klientów, którzy rejestrują się na forum tylko po to, żeby polecić danego usługodawcę --> najgorsza forma reklamy. Mamy tego na co dzień mnóstwo.
Działy zbierające usługodawców ma pod swoją opieką WIDEOFILM, więc do niego możesz pisać jeżeli masz jakieś propozycje w tym temacie. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
choco83 kandydat

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 14:56 Temat postu: |
|
|
agattt napisał: | Wątpię, żeby dało się to zrobić bez uniknięcia sytuacji, gdzie pojawi się multum zadowolonych klientów, którzy rejestrują się na forum tylko po to, żeby polecić danego usługodawcę |
Ja myślałem akurat o czymś przeciwnym. Ludzie mogli by się wzajemnie ostrzegać o firmach oszukujących ludzi, itp.
P.S. Gdzie na forum są te działy zbierające usługodawców ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
choco83 kandydat

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 15:00 Temat postu: |
|
|
agattt napisał: | Witam. W razie jakbyś ominął regulamin od razu chcę zaznaczyć, że forum nie służy do reklamy. Każdy post z reklamą zostanie usunięty. |
http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?t=9033 ? |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 15:02 Temat postu: |
|
|
choco83 napisał: |
Ja myślałem akurat o czymś przeciwnym. Ludzie mogli by się wzajemnie ostrzegać o firmach oszukujących ludzi, itp. |
Fikcyjne konta pojawiające się tylko po to, żeby oczernić konkurencję też się zdarzały :/ Każdy by chciał znaleźć w internecie rzeczową opinię (na + lub -) o usługodawcach, ale wymaga to dopracowania i dużo uwagi i pracy moderatora.
Cytat: |
P.S. Gdzie na forum są te działy zbierające usługodawców ? | W sumie są działy tylko dna temat usług foto/video i oprawie muzycznej. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
choco83 kandydat

|
Wysłany: Sro 22 Lut 2012, 15:19 Temat postu: |
|
|
agattt napisał: |
Fikcyjne konta pojawiające się tylko po to, żeby oczernić konkurencję też się zdarzały :/ |
Rozumiem, że były na forum już kiedyś takie wątki, tylko zostały usunięte ?
W kwestii oczerniania firm, masz rację konkurencja nie śpi Jednakże można by takie posty moderować w ten sposób, że warunkiem publikacji posta oczerniającego firmę jest dołączony skan umowy. Wtedy można stwierdzić (nie w 100%), ale w dużym stopniu, czy oczerniający miał w ogóle coś do czynienia z daną firmą. W przeciwnym wypadku wiadomo, każdy pisze co chce. Jednakże zawsze właściciel firmy mógłby się odnieść do tematu:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|