|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
NutkaMisio maniak

|
Wysłany: Wto 7 Lut 2012, 18:01 Temat postu: |
|
|
myślę że te będą pasować  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spasi maniak

|
Wysłany: Wto 7 Lut 2012, 18:14 Temat postu: |
|
|
| agattt napisał: | | Tylko, że kalie nijak pasują do wiejsko-swojskiego klimatu. |
podpisuję się pod tym  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
heart_bibish uzależniony

|
Wysłany: Wto 7 Lut 2012, 18:31 Temat postu: |
|
|
| spasi napisał: | | agattt napisał: | | Tylko, że kalie nijak pasują do wiejsko-swojskiego klimatu. |
podpisuję się pod tym  |
fakt, zapomniałam że klimat jest wiejski ... _________________
zapraszam na mojego bloga www.white-bride.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natalia_2013 uzależniony

|
Wysłany: Wto 7 Lut 2012, 22:28 Temat postu: |
|
|
| heart_bibish napisał: | | spasi napisał: | | agattt napisał: | | Tylko, że kalie nijak pasują do wiejsko-swojskiego klimatu. |
podpisuję się pod tym  |
fakt, zapomniałam że klimat jest wiejski ... |
a polne kwiaty? są przepiękne i świetnie pasują do wiejskiego stylu! Albo bukiet ze słoneczników - bajka _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
lija bywalec

|
Wysłany: Wto 7 Lut 2012, 23:36 Temat postu: |
|
|
Mnie się kalie bardzo podobają, ale Ł. twierdzi, że jemu kojarzą się tylko i wyłącznie z pogrzebem. Cóż, nie ten rodzaj ceremonii.
Oglądając te wszystkie bukiety co raz bardziej zaczynają mi się podobać słoneczniki, ale to chyba jednak nie to.
Podobają mi się za to np. takie:
Co sądzicie? Nie mam jeszcze suknii, więc cieżko wrzucić kontekst... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Wto 7 Lut 2012, 23:52 Temat postu: |
|
|
do kalii nic nie mam.......... ale te dwa co wrzuciłas, takie dziwne  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Sro 8 Lut 2012, 7:13 Temat postu: |
|
|
| lija napisał: | Mnie się kalie bardzo podobają, ale Ł. twierdzi, że jemu kojarzą się tylko i wyłącznie z pogrzebem. Cóż, nie ten rodzaj ceremonii.
Oglądając te wszystkie bukiety co raz bardziej zaczynają mi się podobać słoneczniki, ale to chyba jednak nie to.
Podobają mi się za to np. takie:
(...)
|
Ten bukiet mi się podoba
Jest interesujący i bardzo ładny  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sro 8 Lut 2012, 8:17 Temat postu: |
|
|
| lija napisał: | | Mnie się kalie bardzo podobają, ale Ł. twierdzi, że jemu kojarzą się tylko i wyłącznie z pogrzebem. |
Chyba więcej osób ma takie skojarzenia Choć jakby się uprzeć, to w wieńcach pogrzebowych chyba najczęściej róże występują, a róża to się nikomu z pogrzebem nie kojarzy. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
asik guru

|
Wysłany: Sro 8 Lut 2012, 9:53 Temat postu: |
|
|
| Natalia_2013 napisał: | a polne kwiaty? są przepiękne i świetnie pasują do wiejskiego stylu! |
Tylko, że Nutka ma sukienkę, na której bardzo dużo się dzieje i dużo drobnych kwiatów to byłoby już za wiele. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MadziulkaO20 bywalec

|
Wysłany: Sro 8 Lut 2012, 10:09 Temat postu: |
|
|
lija Mi tez kalie kojaża sie z pogrzebem.
Ja powiem tak, bardzo podobały mi się bukiety z samych storczyków, ale gdy wybrałam suknie wybór się zmienił. Więc z wyborem naprawdę warto poczekać jak wybierze się suknie
Ja się zastanawiam miedzy takimi, ale w kolorystyce, biel - bordo.
Który doradzicie?
Suknia to : http://bios.weddingbee.com/pics/108121/Venecia.jpg _________________
\ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|