Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

usadzenie gości
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 47, 48, 49  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
View previous topic :: View next topic  
Author Message
atina
guru
guru

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 13:48    Post subject: Reply with quote

My chcemy mieć najbliżej oczywiście świadków i osoby młode, z którymi mamy o czym rozmawiać uśmiech Z którymi na co dzień przebywamy i chcemy z nimi imprezowac przy stoliku. Dlatego nasz stolik bedzie dłuższy niż taki na 6 osób uśmiech

Back to top
View user's profile Send private message
Kasztanowa
guru
guru

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 16:29    Post subject: Reply with quote

Wszystko zależy od specyfiki rodzin młodych i stosunków, jakie w niej panuj, stąd każdy ocenia wg siebie oczko
maniak
maniak

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 16:56    Post subject: Reply with quote

Asik u mnie stoły podobnie będą stały, tylko będą dłuższe i nie będzie tego stołu po środku. Już się nie mogę doczekać tej logistyki przy ustalaniu kto gdzie siedzi uśmiech

Back to top
Marga
guru
guru

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 16:58    Post subject: Reply with quote

Hihi, ja też uśmiech. Może być całkiem wesoło Razz .

Back to top
asik
guru
guru

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 17:05    Post subject: Reply with quote

Ja zrobiłam błąd trochę z tym usadzeniem już teraz. Jak mi ktoś z tych osób nie przyjdzie, to popsuje mi mój cały misterny plan lol
Usadzenie gości jest praktycznie na styk jeśli chodzi o stoły ze starszą częścią rodziny Very Happy
Nie wiem co zrobię jak coś się popsuje, a gości usadzałam na prawdę długo - chyba się popłaczę lol

Back to top
KathyLaPoz
maniak
maniak

PostPosted: Tue 7 Feb 2012, 17:58    Post subject: Reply with quote

nimfa wrote:
u nas były małe karteczki z imionami i dywan na którym je układliśmy....dla mnie najwygodniejsze bo i ja i mąż mogliśmy jednocześnie przestawiać wszytsko.

Ciekawy pomysł. Boję się brać za usadzanie gości, bo nie mam o tym zielonego pojęcia... Poza tym jest jeszcze dość wcześnie

Back to top
Nartu
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 9 Feb 2012, 13:00    Post subject: Reply with quote

asik wrote:
Ja zrobiłam błąd trochę z tym usadzeniem już teraz. Jak mi ktoś z tych osób nie przyjdzie, to popsuje mi mój cały misterny plan lol
Usadzenie gości jest praktycznie na styk jeśli chodzi o stoły ze starszą częścią rodziny Very Happy
Nie wiem co zrobię jak coś się popsuje, a gości usadzałam na prawdę długo - chyba się popłaczę lol

Ha!

Jak ja Cię rozumiem!

Do naszego Ślubu ponad rok, a ja stwierdziłam, że zobaczę jak mi wychodzi to usadzanie gości i cholercia Rolling Eyes , tak pi razy drzwi, robiłam to 40minut, nagłowiłam się i i tak nie jestem co do tego przekonana. Gdyby ktoś miał jeszcze nie przyjść to poprostu się zapłaczę.

Ale spodziewam się że jeszcze 20 razy będę do tego podchodzić, bo narazie efekt mnie nie zadowala...

Back to top
Marga
guru
guru

PostPosted: Thu 9 Feb 2012, 13:13    Post subject: Reply with quote

Dlatego ja sobie tym głowy nie zawracam przed zebraniem od wszystkich gości potwierdzeń przybycia uśmiech.

Back to top
Nartu
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 9 Feb 2012, 14:08    Post subject: Reply with quote

Marga zdrowe podejście uśmiech,

niestety przez to że mój PM jest taki 'napalony' na nasze wesele, że niemoge sie opanowac z tymi przygotowaniam i ciagle tylko o tym mysle...

Wracając do usadzania...
spotkałam się z różnymi sposobami, np że najpierw rodzice najbliżej Państwa Młodych, potem świadkowie itd..
Albo okrągłe stoliki i młodzi przy jednych, starsi przy innych itd.

Moim zdaniem to jednak świadkowie powinni byc najbliżej, chocby ze względu na swoje obowiązki...

tylko martwie się jak moja przyszła teściowa na to zareaguje, dla nich ta wersja pierwsza chyba jest bardziej oczywista. język

Back to top
ruda_wiewiórka
moderator
moderator

PostPosted: Thu 9 Feb 2012, 14:17    Post subject: Reply with quote

Nartu wrote:
Marga zdrowe podejście uśmiech,

niestety przez to że mój PM jest taki 'napalony' na nasze wesele, że niemoge sie opanowac z tymi przygotowaniam i ciagle tylko o tym mysle...

Nartu zazdroszczę Ci uśmiech Mój P. to tak jakby miał jeszcze co najmniej ze 3 lata, na wszystko mu czasu starczy, zdąży załatwić, zamówić i ułożyć gości uśmiech ja to już bym chciała mieć usadzanie gotowe, bo na tym nieźle trzeba się nagłówkować... ale co ja mogę jak nie wiem czy wszyscy przyjdą uśmiech

a teraz będę świadkową i na sali nie będzie usadzania gości... ciekawe jak będą biegać i zajmować sobie miejsca... istny chaos uśmiech

Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 47, 48, 49  Next
Page 11 of 49

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce