|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
delikatna0 guru

|
Wysłany: Czw 2 Lut 2012, 22:44 Temat postu: |
|
|
to może ja dopytam o tulipany: czy w czerwcu w ogóle można je dostać? pierwotny termin miałam na wrzesień i wtedy wiem, że kompletnie odpadały, ale czerwiec..? marzyły mi się tulipany od zawsze. taki ot po prostu bukiet związany grubą wstążką:
 _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Pią 3 Lut 2012, 9:26 Temat postu: |
|
|
z tego co ja wiem to tulipany są dostępne cały rok ... przywożą je przecież z Holandii( tak mi moja flotrystka powiedziała) więc dzisiaj problemem nie jest pora roku. _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Pią 3 Lut 2012, 11:53 Temat postu: |
|
|
Słyszałam, że minusem bukietu ślubnego z tulipanów jest to, że one mogą "urosnąć", tzn. odbierasz z kwiaciarni piękny równy bukiet, a po jakimś czasie jeden tulipan może się "wybić" ponad pozostałe i dziwnie to wygląda. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katorii bywalec

|
Wysłany: Pią 3 Lut 2012, 16:50 Temat postu: |
|
|
| asik napisał: | | Katorii napisał: | Asik super ja w tym tygodniu już nie dam rady ale w przyszłym postaram się zrobić drugie podejście daj znać co Ci zaproponowała Twoja bo jestem ciekawa  |
A Ty nie masz ślubu we wrześniu? Czy coś się zmieniło?
Jeśli chcesz to mogę Ci dać namiar na tą moją babeczkę, nie jest droga a ma same pozytywne opinie  |
Wiesz Asik okazało się za moja florystka wychodzi za mąż tydzień przede mną i na moim ślubie będzie w podróży poślubnej tak więc chyba zdecyduję się na Twoją A Ty podpisałaś już umowę? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spasi maniak

|
Wysłany: Pią 3 Lut 2012, 19:25 Temat postu: |
|
|
i znalazłam kolejny który mi się spodobał....i teraz nie wiem czy ten:
czy ten co wcześniej pokazywałam:
|
 |
Aniusia maniak

|
Wysłany: Pią 3 Lut 2012, 19:31 Temat postu: |
|
|
Ten pierwszy mi się bardziej podoba jest piękny. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Pią 3 Lut 2012, 19:33 Temat postu: |
|
|
Do mnie to połączenie fioletu z żółtym nie przemawia wcale, drugi jest piękny za to  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Pią 3 Lut 2012, 19:36 Temat postu: |
|
|
I jeden i drugi śliczny, tylko że pierwszy jest bardziej charakterny, a drugi delikatny. Ja bym dobrała pod kątem Twojej osobowości. _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natalia_2013 uzależniony

|
Wysłany: Sob 4 Lut 2012, 0:31 Temat postu: |
|
|
drugi zdecydowanie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewaluna uzależniony

|
Wysłany: Sob 4 Lut 2012, 6:04 Temat postu: |
|
|
Drugi jest bardziej subtelny i delikatny,ale to pierwszy przyciąga moją uwagę.Pierwszy jest bardziej wyrazisty ze względu na dobór kolorów. Trzeba przyznać,że oba bukiety to ładne kompozycje o różnym natężeniu kolorów.Znając siebie wybrałabym 1.  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|