|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
NowaMaciejka początkujący

|
Posted: Wed 1 Feb 2012, 12:34 Post subject: Ja jestem za DJ !!!! Taniej i lepiej |
|
|
... Teraz ewelinko możesz wykasować post, marnujesz się na tym forum, powinnaś zasilić szeregi CIA 
Last edited by NowaMaciejka on Wed 1 Feb 2012, 15:57; edited 2 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Posted: Wed 1 Feb 2012, 13:18 Post subject: |
|
|
Ciekawe, kto uwierzy osobie mającej 3 konta i rozdwojenie jaźni.. Raz reklamujecie się jako hotel Wald, raz chwalicie ten hotel.. A teraz kolejna usługa? Nie ładnie Pani/Panie HotelWald, NowaMaciejka i MaxCypis.
Normalnie usunęłabym reklamę, ale skoro tak chętnie zakładacie kolejne konta to zostawię, niech potencjalni klienci sami ocenią, czy chcą korzystać z usług polecanych przez nierzetelną osobę  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
annn maniak

Joined: 07 Jan 2012 Posts: 1883 Location: zawsze tam gdzie Ty :)
|
Posted: Wed 1 Feb 2012, 13:36 Post subject: |
|
|
Jak dla mnie to DJ nawet nie wchodzi w grę, co prawda byłam na weselu gdzie grał DJ i było fajnie, ale prawdziwy zespół to jednak co innego, DJ mi kojarzy się głównie z dyskoteką.. Ale to moje zdane. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Posted: Wed 1 Feb 2012, 15:23 Post subject: |
|
|
| annn wrote: | jak dla mnie to DJ nawet nie wchodzi w grę, co prawda byłam na weselu gdzie grał DJ i było fajnie, ale prawdziwy zespół to jednak co innego, DJ mi kojarzy się głównie z dyskoteką.. ale to moje zdane. | Podzielam annn, DJ jest na każdej dyskotece, a zespół jak jest dobry, to można się poczuć jak na koncercie, no i nie mamy na codzień możliwości posłuchania dobrego grania na żywo. Z tym że zespół musi być naprawdę DOBRY! _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
annn maniak

|
Posted: Wed 1 Feb 2012, 17:49 Post subject: |
|
|
.. _________________

Last edited by annn on Thu 2 Feb 2012, 14:36; edited 2 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Posted: Wed 1 Feb 2012, 17:50 Post subject: |
|
|
| Tęczówka wrote: | | annn wrote: | jak dla mnie to DJ nawet nie wchodzi w grę, co prawda byłam na weselu gdzie grał DJ i było fajnie, ale prawdziwy zespół to jednak co innego, DJ mi kojarzy się głównie z dyskoteką.. ale to moje zdane. | Podzielam annn, DJ jest na każdej dyskotece, a zespół jak jest dobry, to można się poczuć jak na koncercie, no i nie mamy na codzień możliwości posłuchania dobrego grania na żywo. Z tym że zespół musi być naprawdę DOBRY! |
PODZIELAM razy dwa.
Zespół nie musi byc super!!Ale musi być na tyle dobry, aby bez wstydu przez 100% czasu grać na żywo.
A tak ma może 20% zespołów. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Marga guru

|
Posted: Wed 1 Feb 2012, 18:49 Post subject: |
|
|
Szkoda, że nie wiem, co wg autorki tego tematu znaczy "lepiej". I jeśli autorka chce się reklamować niech zapłaci za reklamę, a nie usiłuje być zabawna . _________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
serduszkox guru

|
Posted: Thu 2 Feb 2012, 0:09 Post subject: Re: Ja jestem za DJ !!!! Taniej i lepiej |
|
|
| NowaMaciejka wrote: | ... teraz ewelinko mozesz wykasować post, marnujesz się na tym forum, powinnaś zasilić szeregi CIA  |
A Ty powinnaś/powinieneś zasilić konto tego portalu o opłatę za reklamę  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
| Back to top |
|
 |
annn maniak

|
Posted: Thu 2 Feb 2012, 12:10 Post subject: Re: Ja jestem za DJ !!!! Taniej i lepiej |
|
|
| serduszkox wrote: | | NowaMaciejka wrote: | ... teraz ewelinko mozesz wykasować post, marnujesz się na tym forum, powinnaś zasilić szeregi CIA  |
A Ty powinnaś/powinieneś zasilić konto tego portalu o opłatę za reklamę  |
I ja również Popieram! serduszkox <brawo> płacić za reklamę, W sumie to w ten sposób tylko sobie robią koło pióra  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
WIDEOFILM moderator

|
Posted: Thu 2 Feb 2012, 13:30 Post subject: |
|
|
Hej: A co to za pyskówki na forum? Proszę o stonowanie dyskusji.
Nowa Maciejka i annn - pisać proszę poprawnie bez błędów.
Użytkownicy robiący autoreklamę zgodnie z regulaminem mogą zostać usunięci z forum. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce