|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
agattt moderator

|
Wysłany: Wto 17 Sty 2012, 22:43 Temat postu: |
|
|
Ewelino możesz być pewna, że Polski w ćwierćfinałach nie zobaczysz Ale Włochów już bardziej. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Wto 17 Sty 2012, 22:53 Temat postu: |
|
|
ewelina85 napisał: | W dniu naszego ślubu będą chyba już ćwierćfinały, więc pewnie jak będą grały Włochy lub Polska to bez oglądania się nie obędzie. Oby nie wypadł mecz Włochów w dzień naszego ślubu, bo moja rodzina jakoś przeżyje bez oglądania, ale jego nie jestem pewna. |
Forza Italia! Jak zwykle kibicuję Włochom, choć życzę Wam, żeby grali w dogodnym dla Was terminie . _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina85 uzależniony

|
Wysłany: Wto 17 Sty 2012, 22:59 Temat postu: |
|
|
agattt napisał: | Ewelino możesz być pewna, że Polski w ćwierćfinałach nie zobaczysz Ale Włochów już bardziej. |
No tak tego raczej się nie spodziewam. Ja mam jeszcze taki problem z Euro, że mieszkam 90km od Gdańska i pracuję w hotelu. Już przychodzą do nas rezerwacje pokoi na terminy meczów, więc boję się, że mogę mieć problemy z dostaniem dłuższego urlopu w tym okresie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Nie 29 Sty 2012, 0:08 Temat postu: |
|
|
ewelina85 napisał: | pracuję w hotelu. Już przychodzą do nas rezerwacje pokoi na terminy meczów, więc boję się, że mogę mieć problemy z dostaniem dłuższego urlopu w tym okresie  |
uuu niedobrze... Kochana, ale należy Ci się kilka dni urlopu okolicznościowego o ile się nie mylę to co najmniej 3. więc ja na Twoim miejscu już rozmawiałabym z szefem/szefową na ten temat. oni też są ludźmi, powinni zrozumieć  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
polly uzależniony

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2012, 12:00 Temat postu: |
|
|
ruda_wiewiórka napisał: | uuu niedobrze... Kochana, ale należy Ci się kilka dni urlopu okolicznościowego o ile się nie mylę to co najmniej 3. więc ja na Twoim miejscu już rozmawiałabym z szefem/szefową na ten temat. oni też są ludźmi, powinni zrozumieć  |
dwa dni chyba  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
asik guru

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2012, 12:04 Temat postu: |
|
|
ruda_wiewiórka napisał: | ewelina85 napisał: | pracuję w hotelu. Już przychodzą do nas rezerwacje pokoi na terminy meczów, więc boję się, że mogę mieć problemy z dostaniem dłuższego urlopu w tym okresie  |
uuu niedobrze... Kochana, ale należy Ci się kilka dni urlopu okolicznościowego o ile się nie mylę to co najmniej 3. więc ja na Twoim miejscu już rozmawiałabym z szefem/szefową na ten temat. oni też są ludźmi, powinni zrozumieć  |
2 dni urlopu się należą.
Do tego 23.06 nie ma żadnego meczu
Ja się martwię dojazdem do usc i na salę. Warszawa będzie w korkach pewnie stała, część ulic pozamykane.. heh  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina85 uzależniony

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2012, 12:10 Temat postu: |
|
|
asik napisał: | ruda_wiewiórka napisał: | ewelina85 napisał: | pracuję w hotelu. Już przychodzą do nas rezerwacje pokoi na terminy meczów, więc boję się, że mogę mieć problemy z dostaniem dłuższego urlopu w tym okresie  |
uuu niedobrze... Kochana, ale należy Ci się kilka dni urlopu okolicznościowego o ile się nie mylę to co najmniej 3. więc ja na Twoim miejscu już rozmawiałabym z szefem/szefową na ten temat. oni też są ludźmi, powinni zrozumieć  |
2 dni urlopu się należą.
Do tego 23.06 nie ma żadnego meczu
Ja się martwię dojazdem do usc i na salę. Warszawa będzie w korkach pewnie stała, część ulic pozamykane.. heh  |
Moja dyrekcja jeszcze nie ma pojęcia, że w tym roku wychodzę za mąż Chcę jeszcze chwilkę spokoju mieć w pracy. W planie urlopowym oczywiście mam zaznaczony urlop i mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów.
Asik z tego co ja patrzyłam, a mam w pracy całą rozpiskę euro, to 23.06 są ćwierćfinały. Tutaj link : http://pl.uefa.com/uefaeuro/season=2012/matches/round=15173/index.html _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2012, 12:15 Temat postu: |
|
|
Ale w Doniecku
Tyle że 22.06 jest ćwierćfinał w Gdańsku  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
asik guru

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2012, 12:32 Temat postu: |
|
|
ewelina85 napisał: | Moja dyrekcja jeszcze nie ma pojęcia, że w tym roku wychodzę za mąż Chcę jeszcze chwilkę spokoju mieć w pracy. W planie urlopowym oczywiście mam zaznaczony urlop i mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów.
|
W planie urlopowym nie musisz mieć nic zaznaczone. Tych dwóch dni pracodawca nie może Ci odmówić. Wniosek możesz złożyć w każdej chwili. Nie powinno być problemów, jednak jeśli chcesz mieć pewność i brak pretensji pracodawcy, że tak późno dałaś znać (ze względu na specyfikę pracy), to po prostu pogadaj z szefostwem na 2-3 miesiące przed ślubem. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina85 uzależniony

|
Wysłany: Pon 30 Sty 2012, 12:35 Temat postu: |
|
|
To raczej bez różnicy gdzie, czy u nas czy na Ukrainie. Jeżeli Włochy będą akurat grały to jestem przekonana, że panowie z rodziny D. będą chcieli mecz zobaczyć i pewnie początek wesela spędzą w pokojach przed telewizorami  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|