|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Natik uzależniony

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 21:14 Temat postu: |
|
|
Mi też się nie podobają rozszerzane rękawy niestety nie znalazłam nic takiego. I jeśli będę szukać to oczywiście z prostymi  _________________ "Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Freya gaduła

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 8:39 Temat postu: |
|
|
Bolerko, które ubierałam nie wyglądało tanio i nie powiększało ramion. To z allegro to tylko przykład. Poza tym mi się podoba takie rozwiązanie bo na bolerku będą takie same zdobienia jak na sukni. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 19:36 Temat postu: |
|
|
Dla tych, które chciałby mieć jakieś cieplejsze odzienie i mają trochę dystansu do ślubnego image'u ciekawym pomysłem może być kardigan

|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 9:00 Temat postu: |
|
|
super tylko co mi po zdjęciu skoro nie wiadomo gdzie to można dostać   _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
delikatna0 guru

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 10:48 Temat postu: |
|
|
śliczne są! takie niezobowiązujące i czarujące:) właśnie taki sobie zorganizuje na swoje własne ślubowanie:) _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 10:55 Temat postu: |
|
|
| (=KaLinka=) napisał: |  |
Mnie się wydaje, że to dopiero pogrubia... Samo w sobie ładne, ale tylko do prostej sukni. Poza tym może się "gryźć" z większością dodatków, także przemyśl spokojnie
A cardigany bardzo ładnie wyglądają, ale... na kimś innym niż ja  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Tęczówka maniak

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 11:09 Temat postu: |
|
|
Sweterki bardzo ładne ale nie na ślub, mam trochę tradycyjne podejście do tego , wygląda to zbyt "po domowemu" i właśnie nie zobowiązująco. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 14:18 Temat postu: |
|
|
| (=KaLinka=) napisał: | super tylko co mi po zdjęciu skoro nie wiadomo gdzie to można dostać  |
Wszystko chciałabyś podane na tacy Na zdjęciu widać markę, więc wiesz czego szukać. Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę, żeby znaleźć ich polski sklep internetowy Nie wiem czy ten konkretny model jeszcze mają, ale można poszukać. Na ich stronie jest też taki sweterek:
http://www.boozt.com/pl/pl/vila/solero-knit-bolero_558725/558728?navId=8386
A poza tym chodzi o inspirację, a nie konkretny produkt. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 16:41 Temat postu: |
|
|
Ja bardzo często nosze kardigany - mam nawet bardzo podobny do tego fuksjowego. Mam wrażenie, że raczej wyszczuplają, a nie pogrubiają. I rzeczywiście, uroczo wyglądają do sukni ślubnej, dziewczęco i lekko. _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natalia_2013 uzależniony

|
Wysłany: Sob 28 Sty 2012, 17:11 Temat postu: |
|
|
| Marga napisał: | | Ja bardzo często nosze kardigany - mam nawet bardzo podobny do tego fuksjowego. Mam wrażenie, że raczej wyszczuplają, a nie pogrubiają. I rzeczywiście, uroczo wyglądają do sukni ślubnej, dziewczęco i lekko. |
Ja też noszę i lubię, ale na ślub dla PM wydają mi się mało eleganckie Chociaż zależy co komu pasuje do urody, figury, osobowości. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|