|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 11:50 Temat postu: |
|
|
Psiapsióła-świadkowa wczoraj mi o tym przypomniała. Oglądałam parę tańców wyuczonych i szczerze powiedziawszy modliłam się, żeby skończyli jak najszybciej ten teatrzyk. Wolę, jak się kołyszą i już.
Ostatnio prześladuje mnie Kancelaria "Zabiorę Cię właśnie tam". Jest jednak zbyt oklepana. Bardziej podoba mi się Lady Pank "Zawsze tam, gdzie Ty". A może piosenka, przy której się poznaliśmy Sidney Pollak "Otwieram wino"?
Mnie niestety walc z "Nocy i dni" kojarzy tylko z niespełnioną miłością z lat młodzieńczych i raczej trzymałabym się z daleka od tego utworu. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KathyLaPoz maniak

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 11:52 Temat postu: |
|
|
| nheledore napisał: | | Tęczówka napisał: |
Kurczę chciałabym taki saksofonik na swoim weselu  |
Jejeje, nasz zespół ma saksofonistę  |
U Nas jeden gość gra na saksofonie, klarnecie, organach i akordeonie _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 13:00 Temat postu: |
|
|
A ja dokładnie odwrotnie, jeśli mam być szczera... nie wątpię w ich uczucie i fajnie, że się uśmiechają, ale sprawiają na mnie wrażenie sztywnych jak trzonek od kilofa!
Trochę w obawie przed tym zrezygnowaliśmy z Markiem z jakiegoś wysublimowanego układu na pierwszy taniec. Nie chcieliśmy, żeby to wyglądało jak taneczny odpowiednik czytania z kartki. _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 13:48 Temat postu: |
|
|
| deina napisał: |
A ja dokładnie odwrotnie, jeśli mam być szczera... nie wątpię w ich uczucie i fajnie, że się uśmiechają, ale sprawiają na mnie wrażenie sztywnych jak trzonek od kilofa!
Trochę w obawie przed tym zrezygnowaliśmy z Markiem z jakiegoś wysublimowanego układu na pierwszy taniec. Nie chcieliśmy, żeby to wyglądało jak taneczny odpowiednik czytania z kartki. | w końcu ktoś to napisał  _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
mimi guru

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 13:56 Temat postu: |
|
|
Deino, my też nie chcemy żadnych układów . Pewnie będziemy tańczyć po swojemu, tak jak zawsze  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 23:24 Temat postu: |
|
|
| (=KaLinka=) napisał: | | deina napisał: |
Trochę w obawie przed tym zrezygnowaliśmy z Markiem z jakiegoś wysublimowanego układu na pierwszy taniec. Nie chcieliśmy, żeby to wyglądało jak taneczny odpowiednik czytania z kartki. | w końcu ktoś to napisał  |
Owszem, ich taniec nie jest powalający- jest trochę chodzony, ale tworzą taką magię, że osobiście nie mogę oderwać od nich wzroku
Piękna Młoda i "ładniutki" Pan Młody- ale przede wszystkim szarmancki
Stworzyli fajną chemię pomiędzy sobą tam. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Iris gaduła

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 11:42 Temat postu: |
|
|
ta mimika jest jeszcze bardziej odpychająca .... jak dla mnie _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
delikatna0 guru

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 17:52 Temat postu: |
|
|
ja początkowo chciałam iść do jakiejś szkółki, żeby ogarnąć jakiś taniec. ale z biegiem czasu ten pomysł coraz mniej mi się podoba. chciałabym, żeby było romantycznie, ale chyba bardziej dla nas niż dla gości. nie chcę nerwowo liczyć kroków, stresować się podczas pierwszych magicznych chwil z świeżo upieczonym Mężem. chciałabym zapamiętać tę chwilę jako magiczną i nie mam zamiaru przejmować się faktem, że dla gości to będzie mało atrakcyjne, bo Młoda Para nie zatańczy pewnej choreografii. Dziewczyny myślcie trochę więcej o sobie, a mniej o tym jak odbiorą Was inni. pierwszy taniec jest dla Was, dla gości natomiast cała impreza, jedzenie i muzyka:) _________________ "Śmiało, bądźmy delikatni!"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|