Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Zaproszenia:D
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 45, 46, 47  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
View previous topic :: View next topic  
Author Message
annn
maniak
maniak

PostPosted: Fri 20 Jan 2012, 18:32    Post subject: Reply with quote

a my mamy taki problem, ponieważ od mojego misia z pracy na wesele zaprasza delegację, jednak nie wie kogo oni wyślą z brygady na nasze wesele,i tu nasuwa się moje pytanie jak wypisać takie zaproszenie?.. w miejsce zapraszanych osób jak nie wiemy kogo konkretnie wpisać?.. nie wiem co zrobić w takiej sytuacji Confused

Back to top
View user's profile Send private message
atina
guru
guru

PostPosted: Fri 20 Jan 2012, 20:47    Post subject: Reply with quote

Dla takich gości dałabym bezimienne zaproszenie, bez miejsca na wpisanie osoby uśmiech albo wybadałbym sytuację

Back to top
annn
maniak
maniak

PostPosted: Fri 20 Jan 2012, 21:22    Post subject: Reply with quote

też tak myślałam żeby bezimienne tylko jak w takiej sytuacji zaznaczyć że jest to zaproszenie dla osoby z pracy z osobą towarzyszącą bo mogą np pomyśleć że jest to zaproszenie na 1 osobę a nie np pracownika z małżonką czy dziewczyną (pracuje z samymi mężczyznami).. myślałam żeby na kopercie napisać ale jak to ując?..

Back to top
Karolina87
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 22 Jan 2012, 22:38    Post subject: Reply with quote

Może na zaproszeniu napiszcie: współpracowników z firmy ProCheck z osobami towarzyszącymi. Moja koleżanka coś podobnego napisała, a była w podobnej sytuacji. Albo może powinni dać znać wcześniej kogo wybiorą jako delegację, żebyście Wy też mieli coś do powiedzenia w tej kwestii. Nie wiem jaka jest atmosfera w firmie, ale Twój narzeczony na pewno kogoś lubi bardziej a kogoś mniej;)
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 23 Jan 2012, 11:19    Post subject: Reply with quote

A to moje zaproszenia, może ktoś będzie szukał czegoś podobnego lub szukał inspiracji. uśmiech Wykonuję je sama i wychodzi bardzo tanio bo można je wydrukować samemu w domu, wystarczy kupić papier dobry do drukarki o grubszej fakturze. Maluję również ręcznie kwiaty na zaproszeniach.

Back to top
kasia33
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 23 Jan 2012, 12:33    Post subject: Reply with quote

annn wrote:
a my mamy taki problem, ponieważ od mojego misia z pracy na wesele zaprasza delegację, jednak nie wie kogo oni wyślą z brygady na nasze wesele,i tu nasuwa się moje pytanie jak wypisać takie zaproszenie?.. w miejsce zapraszanych osób jak nie wiemy kogo konkretnie wpisać?.. nie wiem co zrobić w takiej sytuacji Confused

Według mnie zaproszenie powinno być bezimienne, tak jak sugerują dziewczyny wyżej. Albo faktycznie dopytać się kto ewentualnie były na ślubie, ale chyba bezimiennie lepiej uśmiech
mimi
guru
guru

PostPosted: Mon 23 Jan 2012, 12:42    Post subject: Reply with quote

kaskapn wstaw proszę mniejsze zdjęcia. Ja nie wyobrażam sobie dać komuś zaproszenie bez polskich znaków.
moderator
moderator

PostPosted: Mon 23 Jan 2012, 12:43    Post subject: Reply with quote

kasia33 wrote:
annn wrote:

Według mnie zaproszenie powinno być bezimienne, tak jak sugerują dziewczyny wyżej. Albo faktycznie dopytać się kto ewentualnie były na ślubie, ale chyba bezimiennie lepiej uśmiech

Zaraz.. To nie dość, że wprasza się jakaś delegacja, to wy nie macie nic do powiedzenia, kto to ma być? Ja bym w pupie miała takie wpraszanie.. Albo zapraszam osoby, z którymi jestem najbliżej, albo niech nikt nie przychodzi!;p
maniak
maniak

PostPosted: Mon 23 Jan 2012, 16:02    Post subject: Reply with quote

takie mają zwyczaje, ale to niby nie jest obowiązkowe jednak mój chce zarosić taką delegację, chyba zrobimy tak jak mówicie.. Dzięki za pomoc Dziewczyny uśmiech

Back to top
kasiapolak
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 10 Jul 2019, 11:38    Post subject: Reply with quote

oczywiście nasze zaproszenia będą personalizowane w firmie,żeby cały tekst był wykonany jedną czcionką uśmiech my wybraliśmy te ze strony https://stronawesela.pl/zaproszenia-slubne super jakość i kolorystyka szybki czas realizacji i ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni
mają wiele motywów, dla każdego coś się znajdzie
oczko
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... , 45, 46, 47  Next
Page 46 of 47

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce