|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Nie 22 Sty 2012, 13:35 Temat postu: |
|
|
| ewelajn napisał: | Spasi ja bym nie matowiła, bo to świecenie to wina aparatu a w świetle dziennym takie drobinki ładnie odbijają światło i buzia jest ładnie rozświetlona |
Trzeba brać pod uwagę, że na ślubie i weselu też będą lampy błyskowe i kamera i dobrze by było się nie świecić za bardzo  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spasi maniak

|
Wysłany: Nie 22 Sty 2012, 14:06 Temat postu: |
|
|
nie sądzę że ktoś mi będzie robił zdjęcia z odległości 5 cm a kamery nie będzie raczej _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natalia_2013 uzależniony

|
Wysłany: Nie 22 Sty 2012, 15:06 Temat postu: |
|
|
| spasi napisał: | nie sądzę że ktoś mi będzie robił zdjęcia z odległości 5 cm a kamery nie będzie raczej |
Ja robię zdjęcia lustrzanką nikonem i z kilku metrów flesz potrafi złapać i mega rozświetlić twarz itd : ) Wcale nie trzeba z 5 cm cykać ; ) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
spasi maniak

|
Wysłany: Nie 22 Sty 2012, 16:49 Temat postu: |
|
|
ja miałam nie raz bardziej świecący makijaż i zdjęcia robione lustrzanką i jakoś nigdy nie było z tym problemu, chociaż jak już wspomniałam nie wiem czy złotego na wrzosowy nie zamienić a wtedy z automatu będzie mniej świecący makijaż _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natalia_2013 uzależniony

|
Wysłany: Nie 22 Sty 2012, 16:52 Temat postu: |
|
|
| spasi napisał: | | ja miałam nie raz bardziej świecący makijaż i zdjęcia robione lustrzanką i jakoś nigdy nie było z tym problemu, chociaż jak już wspomniałam nie wiem czy złotego na wrzosowy nie zamienić a wtedy z automatu będzie mniej świecący makijaż |
złoty jest moim zdaniem piękny ale chyba najlepiej wybrać to, w czym się najlepiej czujesz _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
czarngwiazda kandydat

|
Wysłany: Nie 22 Sty 2012, 22:23 Temat postu: |
|
|
Witam was wszystkie licze że znajde tu pomoc bo forumowiczki są z czałej Polski. Ja jestem z Przemyśla a ślub biore w woj łódżkim w Przedborzu wiec szukam kosmetyczki i fryzjerki właśnie w Przedborzu a to mala miejsowość i nie bardzo wiem to tam takie usługi świadczy czy dobrze itp, Bopre pod uwage tez okoliczne miejsowości ostatecznie radomsko, piotrków trybunalski.
Może znajdie się taka która jest tamtych okolic i cos poleci. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
matleena gaduła

|
Wysłany: Pon 23 Sty 2012, 6:50 Temat postu: |
|
|
Jeśli makijaż będzie świecący na ustach czy na powiekach - to jest to mały problem jeśli chodzi o zdjęcia.
Ale jeśli cała twarz bedzie sie swieciła, bo skóra sie przetłuści, makijaż bedzie nie trwały itd - to na zdjęciach wyjdzie to źle, i to nie wina aparatu.
Trzeba pamiętać, ze te zdjęcia które robi fotograf, on sobie może poprawić w razie czego, ale cała rodzina iprzyjaciele będą robić zdjęcia przeważnie zwykłymi cyfrówkami, które często zdjęcia prześwietlają itd - świecenie ukaże się jeszcze mocniej. Nikt z rodziny i przyjaciol nie spedzi kilkunastu godzin na obróbce. _________________ MAKIJAŻ ŚLUBNY ŚLĄSK! www.matleena.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Sro 25 Sty 2012, 10:10 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny, bo nie moge znaleźć, ile ggodzin wcześniej, przed slubem, iść do fryzjerki i makijażystki bo kurcze nie wiem na którą godzinę mam sie umówić. A slub mam o 15. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BasiaJ kandydat

|
Wysłany: Czw 26 Sty 2012, 23:04 Temat postu: |
|
|
Maja 82 - Świetny i wbrew pozorom nietrudny w wykonaniu.
Zaopatrz się w srebrny, biały i grafitowy cień, czarną kredkę i porządny tusz. Ciemnym grafitem zaakcentuj kąciki zewnętrzne, wyblenduj je mocno na zewnątrz i w kierunku do wewn.kącika powieki, zgub granice koloru, rozświetlającym jasnym cieniem podkreśl kąciki wewnętrzne. W razie bardziej szczegółowych pytań, pisz _________________ ~ Barbara ~
Wizażystka Makijaż ślubny Wrocław
www.BeautyKey.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BasiaJ kandydat

|
Wysłany: Pią 27 Sty 2012, 18:29 Temat postu: Makijaż smoky eye |
|
|
| BasiaJ napisał: | Maja 82 - Świetny i wbrew pozorom nietrudny w wykonaniu.
Zaopatrz się w srebrny, biały i grafitowy cień, czarną kredkę i porządny tusz. Ciemnym grafitem zaakcentuj kąciki zewnętrzne, wyblenduj je mocno na zewnątrz i w kierunku do wewn.kącika powieki, zgub granice koloru, rozświetlającym jasnym cieniem podkreśl kąciki wewnętrzne. W razie bardziej szczegółowych pytań, pisz |
Nawiązując do poprzedniej wypowiedzi dodam jeszcze, że dobrze by szary cień był raczej matowy, zaakcentować należy nim również dolną powiekę. Na dolnej linii wodnej dodać czarną kredkę . I już Jeśli makijaż ten chcesz wykorzystać jako [url]ślubny [/url] warto użyć mniej intensywnych szarości .
Pozdrawiam, _________________ ~ Barbara ~
Wizażystka Makijaż ślubny Wrocław
www.BeautyKey.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|