Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zakochana91 początkujący

|
Wysłany: Sob 7 Sty 2012, 15:59 Temat postu: Witam Was i ja :) |
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie
zaglądam na te forum coraz częściej ponieważ panuję z moim B ślub
Ślub co prawda najszybciej będzie w 2016 roku
Wiem że to jeszcze kupa czasu i w ogóle ale najpierw chcemy skończyć studia i w międzyczasie sami odłożyć odpowiednią (i nie małą) kwotę pieniędzy.
Chcę mieć wszystko zaplanowane i zapięte na ostatni guzik. A także dużo czasu by znaleźć odpowiednią oprawę muzyczną, fotografa i kamerzystę
Jestem z Poznania tak poza tym  _________________ Fajnie być niepoprawną marzycielką
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
moniczka10011 kandydat

|
Wysłany: Sob 7 Sty 2012, 17:21 Temat postu: |
|
|
Witaj  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Sob 7 Sty 2012, 20:12 Temat postu: |
|
|
faktycznie sporo czasu Ale z nami zleci szybko,witaj  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
zakochana91 początkujący

|
Wysłany: Nie 8 Sty 2012, 11:05 Temat postu: |
|
|
czy Wy też tak miałyście, że od czasu kiedy się dowiedziałyście, że Wasz ukochany planuje resztę życia spędzić z Wami to chodziłyście jak byście miały wielki zastrzyk energii, całe radosne i ciągle buszowałyście po forach ślubnych i innych tego typu stronach?
Bo ja latam jak nienormalna cała radosna aż z tej radości chudnę xD (przyda się do ślubu)
Mimo, że ślub za 4 lata to już posprawdzałam ceny w hotelu w którym chce mieć wesele, ile kosztuje wideofilmowanie, kapela
zrobiłam wstępną listę gości. Po prostu chciałam obliczyć wstępny budżet bym mogła z moim ukochanym uzbierać pieniądze do tego czasu. Nie chcemy dużej pomocy ze strony rodziców (myślimy że weźmiemy po 5tys od moich i jego rodziców)
Ile dokładają się Wam rodzice? (pytam z ciekawości) _________________ Fajnie być niepoprawną marzycielką
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Nie 8 Sty 2012, 12:55 Temat postu: |
|
|
Dla jednych te 10tys to sporo,dla innych nie. Dużo zależy też od tego czy planujecie wielkie weselicho czy skromny obiad.
Ile temu się zaręczyliście? Tak z ciekawości pytam  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
zakochana91 początkujący

|
Wysłany: Nie 8 Sty 2012, 15:07 Temat postu: |
|
|
no weselicho raczej będzie duże (ok 150osób) bo u mnie rodzina jest dość duża, do tego dochodzi trochę kuzynostwa i wypada zaprosić ich z osobą towarzyszącą
Serduszko - na razie nie jesteśmy oficjalnie zaręczeni ponieważ planujemy zrobić małe przyjęcie zaręczynowe jakoś w marcu, wtedy będziemy oficjalnie zaręczeni.
Wiem, że to może się wydać idiotyczne dla niektórych, ale po prostu już jestem tak podekscytowana tym. _________________ Fajnie być niepoprawną marzycielką
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lemonka88 maniak

|
Wysłany: Nie 8 Sty 2012, 15:44 Temat postu: |
|
|
Witamy nową kolezanke, i zapraszamy do rozmowy _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Nie 8 Sty 2012, 15:49 Temat postu: |
|
|
Witaj . Radziłabym nie koncentrować się za bardzo na cenach, bo przez cztery lata prawdopodobnie ulegną dużym zmianom . Podobnie pewnie jak waga . Jednak rozglądać się, buszować po forach jak najbardziej nie zaszkodzi . _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
zakochana91 początkujący

|
Wysłany: Nie 8 Sty 2012, 17:13 Temat postu: |
|
|
dziękuję Wam za takie cieplutkie przywitanie
Jesteście cudowne
No będę buszować, rozglądać się, czytać różne porady, pomysły Żeby później nie było problemów
Dziękuję Wam  _________________ Fajnie być niepoprawną marzycielką
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|