|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Czw 15 Gru 2011, 13:29 Temat postu: |
|
|
właśnie apelujemy o zamknięcie wątku
ale nic się nie martwcie dziewczyny,bo TicTac do nas wróci pewno pod pseudonimem "Wyjątkowo Zdesperowana" "mitomanka" "uwierzcie mi bo mówię prawdę" i w niedługim czasie znów będziemy mogły poczytać historie o ufo  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Czw 15 Gru 2011, 13:34 Temat postu: |
|
|
Ja bym nie zamykała
nie bawmy się w Wideofilma
wesoło jest przecież..  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
limone guru

|
Wysłany: Czw 15 Gru 2011, 13:47 Temat postu: |
|
|
Kasiek86 napisał: | Ja bym nie zamykała
nie bawmy się w Wideofilma
wesoło jest przecież..  |
Myślisz, że junior tak się z tego nadal będzie śmiał, że aż z wrażenia wyskoczy na świat?  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalia_w moderator

|
Wysłany: Czw 15 Gru 2011, 14:18 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny nie będę zamykać.
Po prostu już nie nabijajcie zbędnych postów. Wydaje mi się że wszystko zostało napisane/powiedziane.
Jak TicTac się pojawi i będzie chciała się wypowiedzieć, musi mieć taką możliwość. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewaluna uzależniony

|
Wysłany: Czw 15 Gru 2011, 14:26 Temat postu: |
|
|
A ja uważam,że ten temat obnażył jedną rzecz...że jesteście pełne empatii,ciepła i troski wobec innych.
W pewien sposób przejmowałyście się losami zupełnie obcej osoby,więc jeśli temat powstał z zamiarem zrobienia z nas posmiewiska czy wytknięcia nam jakichkolwiek wad -to autorka poniosła porażkę.Temat dowiódł jednej rzeczy:jesteście fajnymi dziewczynami a wyrachowana/chora/znudzona TicTac poniosła klęskę na całej linii. Ot co. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Czw 15 Gru 2011, 14:35 Temat postu: |
|
|
eweluna ja naprawdę dłuuugo, oj długo wierzyłam w te jej historie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Pią 16 Gru 2011, 16:19 Temat postu: |
|
|
poraża mnie ułomność tej osoby .... dziękuję. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
w_chmurach uzależniony

|
Wysłany: Nie 18 Gru 2011, 11:33 Temat postu: |
|
|
ewaluna napisał: | A ja uważam,że ten temat obnażył jedną rzecz...że jesteście pełne empatii,ciepła i troski wobec innych.
W pewien sposób przejmowałyście się losami zupełnie obcej osoby,więc jeśli temat powstał z zamiarem zrobienia z nas posmiewiska czy wytknięcia nam jakichkolwiek wad -to autorka poniosła porażkę.Temat dowiódł jednej rzeczy:jesteście fajnymi dziewczynami a wyrachowana/chora/znudzona TicTac poniosła klęskę na całej linii. Ot co. |
O i takie przestawienie sprawy bardzo mi się podoba , chciałabym tylko żeby TicTak to doczytała. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Pią 20 Sty 2012, 14:02 Temat postu: |
|
|
ha ha ha dopiero teraz całość przeczytałam Nie chciałam tego na początku pisać, bo myślałam że dziewczyna ma na prawdę problemy, zywcem wzięte z "mody na sukces", ale chciało mi się z niej i śmiać i chciałam ją doszczętnie skrytykować. Powstrzymała mnie ewentualna sprzeczka z innymi dziewczynami, bo pewnie padłyby nie miłe słowa w moim kierunku. Chciałam zobaczyć jej reakcje, bo to mi się w ogóle w głowie nie mieściło. Dziewczyna mogła by tasiemce pisać Tylko musi faktycznie nad składnią popracować, bo dziewczyna się zaczęła mocno gubić, a widz takie coś wyłapie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
paula_139 maniak

|
Wysłany: Wto 2 Paź 2012, 17:51 Temat postu: |
|
|
Normalnie jestem przerażona że tak można sobie robic żarty z poważnych rzeczy. Takie bzdury wypisywac na forum. Sama mam z w miare bliskiego otoczenia "taką osobę" i powiem wam że poprostu razi mnie to że tyle ludzi nabiera się na jej durne kłamstwa. A ona ma z tego niezły ubaw i jest w centrum zainteresowania bo to chyba o to jej chodzi. No nic mam nadzieję że już taka sytuacja na forum się nie powtórzy. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|