Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
TicTac bywalec

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 19:00 Temat postu: |
|
|
IP często kłamie jak się ma internet bezprzewodowy, może temu |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalia_w moderator

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 19:04 Temat postu: |
|
|
Co nie zmienia faktu że od początku nas okłamywałaś!
Już dwa razy prosiłam Cię o linki do innych for na których również pisałaś i wyniki swoich badań. |
|
Powrót do góry |
|
 |
TicTac bywalec

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 19:07 Temat postu: |
|
|
jak już to po obronie na pewno nie teraz |
|
Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 19:09 Temat postu: |
|
|
TicTac napisał: | Nie musicie mi wierzyć i wcale Wam się nie dziwię, materiał mam spory więc piękna praca z tego powstanie |
TicTac napisał: | Śmiejcie się śmiejcie na podstawie całego forum mam super pracę, zatwierdzoną przez promotora-czekam na termin obrony |
To powstanie czy powstała? _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
Powrót do góry |
|
 |
TicTac bywalec

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 19:12 Temat postu: |
|
|
powstała, pierwsze to takie uogólnienie było |
|
Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 19:17 Temat postu: |
|
|
Ja się może zgłoszę do ciebie jak będę pracę pisać swoją, no bo co ja się będę męczyć tyle czasu, jak ty w jeden dzień napisałaś i jeszcze od razu promotor zatwierdził  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 19:21 Temat postu: |
|
|
Wiecie co dziewczyny.. Trzeba ją olać. Chciała zamieszania wokół siebie, to je ma.. Po co dawać satysfakcję? Widać, że jakaś zwichrowana psychopatka, a kto wie może psychopata, mający problem z rzeczywistością. Nie ma sensu marnować na nią czasu. Teraz się wstydzi tego, że pisała pracę, że kasuje podpis? Zrównoważona osoba nie zachowuje się tak. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 19:25 Temat postu: |
|
|
Ja swoją pracę pisałam ok. 1,5 roku.Zaczęłam na 4 roku, a obroniłam się dopiero pół roku po skończeniu szkoły
No ale ja nie miałam takich szerokich badań  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 19:25 Temat postu: |
|
|
Uogólnienie występuje wtedy, kiedy powiem, że mam cztery psy. Bardziej szczegółowo, są to cztery suki i trzy z nich to szczeniaki.
Gdybym napisała, że planuję w przyszłości mieć trzy psy, ergo - jeszcze ich nie mam, trudno byłoby nazwać to uogólnieniem. Raczej mijaniem się z prawdą. _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without.
Ostatnio zmieniony przez deina dnia Sro 14 Gru 2011, 19:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 19:28 Temat postu: |
|
|
Ale widocznie nasza zdobywająca szlify na forach magistrantka nie zna znaczenia słów, których używa... _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|