Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
TicTac bywalec

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 13:00 Temat postu: |
|
|
Ktoś pytał o Sylwie (moja kumpela pisała) i kilka innych historii to rodem z naszej uczelni i naszego miasteczka studenckiego ale nieważne spadam stąd |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalia_w moderator

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 13:02 Temat postu: |
|
|
A podaj te pozostałe fora i portale społecznościowe na których też takie piękne historie wymyślałaś... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 13:03 Temat postu: |
|
|
eee,no to widać,że ściema. Ja pytałam o Sylwię- ale to nie historia z tego forum, więc nie mogła jako Sylwia "twoja kumpela " pisać
Tylko historia z mojego życia..... tak mis ię skojarzyło, bo odniosłam wrażenie, że ten samo poziom///// wszystkiego/
Poza tym osoba prowadząca badania naukowe- nie kończy "spadam stąd". Tylko ładnie wyjaśnia, co i jak. W badaniach nie takie szopki sie robi, ale jakoś mi sie w tę pracę nie wierzy. Chyba,że "wyższa szkoła pedagogiczna w Lęborku" tudzież równie szacowna uczelnia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
TicTac bywalec

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 13:06 Temat postu: |
|
|
tu też była sylwia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Inka83 guru

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 13:09 Temat postu: |
|
|
Magdaleno, martwię się o Ciebie i Twoją pracę. Twój styl, interpunkcja, ewidentne braki w słownictwie wyraźnie wskazują, iż praca Twoja będzie mierna. A jeśli dodać do tego niemiarodajne "badania naukowe"...Ciemność widzę, ciemność.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalia_w moderator

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 13:10 Temat postu: |
|
|
A podaj te pozostałe fora i portale społecznościowe na których też takie piękne historie wymyślałaś... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 13:12 Temat postu: |
|
|
Inka83 napisał: | Magdaleno, martwię się o Ciebie i Twoją pracę. Twój styl, interpunkcja, ewidentne braki w słownictwie wyraźnie wskazują, iż praca Twoja będzie mierna. A jeśli dodać do tego niemiarodajne "badania naukowe"...Ciemność widzę, ciemność.  |
Inka, co się martwisz, moje kuzynka- 40% na maturze ze wszystkiego, której noga nie postała w szkole częściej niż raz na miesiąc, też studiuje. A jakze, pedagogikę. I pewnie prędzej znajdzie pracę w budżetówce , niż ja....
Teraz KAŻDY może studiować. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 13:14 Temat postu: |
|
|
ciesze się, że miała ten wątek w d*
a swoją drogą, nie jesteś zbyt mądrą osóbką Magdaleno, jak na swój wiek to nie świecisz inteligencją _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 13:14 Temat postu: |
|
|
Ło matko
Inka ty jesteś pod tym względem skrzywiona ze swoimi osiągnięciami naukowymi...
Jak książki nie ocenia się po kładce, tak ludzi nie ocenia się interpunkcji i składni... Choć ładu i składu to w tym rzypadku brakuje na każdym kroku  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Inka83 guru

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 13:21 Temat postu: |
|
|
Karolina, masz rację, masz.
Kasiek, ja po prostu nie mogę przestać się śmiać. Dziewczynisko coraz lepsze historie wymyśla, więc się martwię, no. Troskliwa jestem. Byś doceniła.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|