|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
w_chmurach uzależniony

|
Wysłany: Wto 13 Gru 2011, 14:33 Temat postu: |
|
|
marcys08 napisał: | obiad= kolejny eksperyment hehe ciekawe ile mężulek jeszcze wytrzyma ale żeby super gotować trzeba próbować
dzień leniuchowania... nadrabiam nowości filmowe  |
ja tez ostatnio lubię eksperymentować , ostatnio robiłam różne rzeczy z ciastem francuskim ( kupnym ), bardzo fajnie wyszło. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Wto 13 Gru 2011, 14:47 Temat postu: |
|
|
włąśnie wysłałąm formularz z zamówieniem i wzorem zaproszeń ślubnych., Przy wypełanianiu tak zgłupiałam,że zastanawiałam się czy dobrze pamiętam datę i godzinę  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
borusia maniak

|
Wysłany: Wto 13 Gru 2011, 15:11 Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczyny. Dawno tu się nie odzywałam, ale dopiero teraz jestem w stanie tą moją nieobecność wyjaśnić. Otóż nie wiem czy pamiętacie, ale latem wyjechałam do Anglii do pracy i już nie miałam do czego wracać. To w skrócie. Chyba nie muszę dalej tłumaczyć co się stało.
Tym, które wyszły za mąż bardzo serdecznie gratuluję, tym które zostały mamami również. Życzę powodzenia w przygotowaniach dziewczynom, które ten dzień mają jeszcze przed sobą. I na koniec bardzo dziękuję, że mogłam tu być  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Dzwoneczek maniak

|
Wysłany: Wto 13 Gru 2011, 15:18 Temat postu: |
|
|
Wróciłam ze szkolenia Aż nie mogę uwierzyć, że się postarali i puścili nas wcześniej
Borusia miło cię zobaczyć na forum  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
w_chmurach uzależniony

|
Wysłany: Wto 13 Gru 2011, 15:36 Temat postu: |
|
|
borusia napisał: | Cześć dziewczyny. Dawno tu się nie odzywałam, ale dopiero teraz jestem w stanie tą moją nieobecność wyjaśnić. Otóż nie wiem czy pamiętacie, ale latem wyjechałam do Anglii do pracy i już nie miałam do czego wracać. To w skrócie. Chyba nie muszę dalej tłumaczyć co się stało.
Tym, które wyszły za mąż bardzo serdecznie gratuluję, tym które zostały mamami również. Życzę powodzenia w przygotowaniach dziewczynom, które ten dzień mają jeszcze przed sobą. I na koniec bardzo dziękuję, że mogłam tu być  |
Bardzo fajnie jak nadal będziesz z nami. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
Agata85 guru

|
Wysłany: Wto 13 Gru 2011, 17:05 Temat postu: |
|
|
Borusia, doskonale Cię pamiętam. Przesyłam bardzo mocne, wirtualne uściski!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
AniaKicia87 guru

|
Wysłany: Wto 13 Gru 2011, 22:21 Temat postu: |
|
|
Jejku Borusiu, bardzo mi przykro tulę Cię mocno. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Wto 13 Gru 2011, 22:27 Temat postu: |
|
|
Borusiu bardzo mi przykro, tulę Mam nadzieję,że będziesz jednak nadal tu zaglądać  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewaluna uzależniony

|
Wysłany: Sro 14 Gru 2011, 18:37 Temat postu: |
|
|
Walczę ze sobą...powinnam pracować ale mi się nie chce  |
|
Powrót do góry |