| 

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

| 

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat   | 

| Autor | 
		Wiadomość | 

w_chmurach uzależniony

| 

Wysłany: Pon 12 Gru 2011, 15:53    Temat postu:  | 
				     | 

| 

a ja co prawda nie tylko dla siebie ale też dla mojego ł , upiekłam karpatkę , tak taka z proszku ale , musiałam troszkę pracy włożyć i się udało, bo w końcu kupiłam sobie swoją blachę do ciasta. _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

pluszak guru

| 

Wysłany: Pon 12 Gru 2011, 17:32    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Co ostatnio zrobiłam dla siebie? Rzuciłam pracę  ! I jestem z tego powodu bardzo szczęśliwa      _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

shadow's wife guru

| 

Wysłany: Pon 12 Gru 2011, 18:39    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Kupiłam dziś sobie perfumy Britney Spears Midnight Fantasy   _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

marcys08 uzależniony

| 

Wysłany: Pon 12 Gru 2011, 18:57    Temat postu:  | 
				     | 

| 

A ja dziś zakupiłam sobie super czapke i rękawice   co by mi zimno nie było jak śnieg spanie... o ile się tego doczekamy   _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

Carla guru

| 

Wysłany: Pon 12 Gru 2011, 20:31    Temat postu:  | 
				     | 

| 

A ja dziś zaspałam 2 godziny do pracy - dzięki czemu obudziłam się wyspana i wypoczęta  

miało to również swoje minusy, ale nie o tym temat   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

arsandra moderator

| 

Wysłany: Pon 12 Gru 2011, 21:09    Temat postu:  | 
				     | 

| 

| Carla napisał: | 	 		  A ja dziś zaspałam 2 godziny do pracy - dzięki czemu obudziłam się wyspana i wypoczęta  

miało to również swoje minusy, ale nie o tym temat   | 	  

marzy mi się dokładnie to samo.   _________________
   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

ewelajn moderator

Dołączył: 30 Sie 2011 Posty: 13532 Skąd: za 7 górami, za 7 lasami...
  | 

Wysłany: Pon 12 Gru 2011, 21:31    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Ewelinka89  sama ona    pierwszy raz spotkałam kogoś znanego   i do tego trzeba było się rozbierać    jest nowy sklep  u mnie w wielkiej galerii i sporo się tam przepłaca, ale jak zobaczyłam,że tam jest, to  poleciałam  jak armata     był rabat, więc w sumie cena standardowa

i pooglądała cyce  z każdej strony a już na początku  tylko rzuciła okiem i od razu krzyczała " dziewczyny    75 e przyniescie "    nie ma to jak wzrokowo ocenic   i nie omieszkała mi ich układać    

ta brafiterka ktora bylam do niedawna zachwycona, zupelnie co innego mi kazala robic, zupelnie inny rozmiar .. i inaczej mierzyla 

a  pani Ewa od razu oceniała same cyce   a nie ze mierzyla przez stanik obwod...  

nawet mnie nie zmierzyla  w ogole     mimo ze miala metr    

czulam sie zaszczycona, mimo, że   trochę skrępowana    

ogólnie atmosfera wsklepie iście orgiastyczna .. tak jakby każdy lachon dostał silikony czy co    taka ogólna radość 

no i tego straplessa nie kazała mi kupować jeśli chce mieć ładnie ukształtowany biust , bo on tylko trzyma i nic poza tym

Marga  wybierz sie ale do jakiejs sprawdzonej, poleconej    ja niby bylam zadowolona i troche zdziwiona  ze tak mam miec ramiaczka wysoko, biust pod broda, ale pomyslalam ze tak trzeba... a tu  okazuje sie ze nie i efekt jest rownie powalajacy, a nie dra mnie te szeleczki , tylko sie trzyma wszystko na obwodzie

i jakosciowo powiem Wam , że używam effuniaków intensywnie , normalny każdy inny już by się zeszmacił, wszystko by powyłaziło 

nawet  rzekomo ekskluzywny triumph, który swoją drogą zszedł na produkcję na ukrainie ...  i jakość jest bazarowa _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

nheledore moderator

| 

Wysłany: Pon 12 Gru 2011, 21:42    Temat postu:  | 
				     | 

| 

A ja zrobiłam sobie kąpiel w solach i z książką  

Niestety, Połówek wrócił nieco wcześniej, nakrył mnie na tym rozpustnym czynie i się bezczelnie wprosił  

Zrobiłam mu nową kąpiel, czyta tygodnik, a ja mam wolne  

Net- oto co dla siebie zrobiłam   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

nimfa moderator

| 

Wysłany: Wto 13 Gru 2011, 8:12    Temat postu:  | 
				     | 

| 

a ja sobie czarną spódniczkę kupiłam. Będzie na chrzciny i święta    _________________

| 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

ewelinka89 moderator

| 

Wysłany: Wto 13 Gru 2011, 10:15    Temat postu:  | 
				     | 

| 

Ewelajn, akurat często zdarza się, że ktoś mierzy najpierw przez biustonosz, żeby orientacyjnie wiedzieć od jakiego rozmiaru zacząć.. Bez byłoby często ciężko - widocznie kwestia doświadczenia. Pani Ewa tyle tych cyckowych domków uszyła, że pewnie myśli od razu miseczkami   A ile tam kosztuje biustonosz? Bo u mnie w sklepie z effiuniakami średnio z 20 zł drożej niż w internetowym, ale tam jeszcze dochodzi przesyłka.. Nie ma ryzyka, a szczerze kobietki u mnie są tak miłe, że nie potrafiłabym ich wykorzystać i pójść zamówić w internecie, żeby dostać 10 zł taniej. A już przekonałam się na effuniakach, że czasem zdarza się rozmiarówka odrobinę inaczej wypadać, albo są różnice w rozciągliwości więc mierzę koniecznie;p _________________
   | 

| 

| Powrót do góry | 
		 | 

| 

| 

|