|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
hildegarda kandydat

|
Wysłany: Pon 2 Lut 2009, 21:21 Temat postu: |
|
|
Angunn - my zastanawialismy sie nad Garnizonowym ,ale jak dla jednak troszeczkę za duzy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
japcio_80 uzależniony

|
Wysłany: Pon 2 Lut 2009, 21:53 Temat postu: |
|
|
Angunn Niestety nie byłam A powiedz mi, a właściwie napisz, jak wygląda tam sprawa mundurów chłopaków służących do mszy. Też mają takie brzydkie mundury polowe? Podobno na galowe mundury nie ma szans , bo ich chłopaki po prostu nie mają  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Angunn gaduła

|
Wysłany: Wto 3 Lut 2009, 9:42 Temat postu: |
|
|
Japcio szczerze mówiąc, nie byłam tam na żadnej "świętecznej"mszy, także nawet nie myślałam, że taki problem istnieje... A Twój ukochany jest żołnierzem, bo u nas ze względu na powiązania mojej rodziny z wojskiem bierzemy ślub w garnizonowym. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
japcio_80 uzależniony

|
Wysłany: Wto 3 Lut 2009, 10:22 Temat postu: |
|
|
Teść jest żołnierzem a kościół garnizonowy wybraliśmy dlatego, że babcia mojego Rrrrr żyje w zgodzie z tamtejszymi księżami Jest to poniekąd parafia mojego Rrrr. Poza tym, kościół jest ładnie położony. Przynajmniej ładniej od mojego parafialnego, który stoi w samym środku blokowiska  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Angunn gaduła

|
Wysłany: Wto 3 Lut 2009, 18:05 Temat postu: |
|
|
Japcio mój dziadek był pułkownikiem, tata majorem, ojczym też wojskowy(ppłk), ja mam kat.A (przeniesiona do rezerwy) a mój przyszły mąż jest po przeszkoleniu wojskowym i ma stopień mata (Marynarka) , ale jak narazie nie wiąże przyszłości z wojskiem. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
japcio_80 uzależniony

|
Wysłany: Wto 3 Lut 2009, 20:40 Temat postu: |
|
|
Angunn o rany, ale wojskowa rodzinka oooo, mój chrzestny jest żołnierzem zawodowym BACZNOŚĆ! SPOCZNIJ ! Odmeldowywuję się  |
|
Powrót do góry |
|
 |
zaklina89 uzależniony

|
Wysłany: Wto 3 Lut 2009, 23:27 Temat postu: |
|
|
A może i wy dziewczyny do wojska  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
japcio_80 uzależniony

|
Wysłany: Sro 4 Lut 2009, 8:33 Temat postu: |
|
|
zaklina89 Nie, dziękuję. Robię w budżetówce i to mi już wystarcza  |
|
Powrót do góry |
|
 |
zaklina89 uzależniony

|
Wysłany: Sro 4 Lut 2009, 10:02 Temat postu: |
|
|
Ech a już myślałam że będę mieć koleżanki mundurowe zawsze to jakieś znajomości  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
michasia bywalec

|
Wysłany: Sro 4 Lut 2009, 10:27 Temat postu: |
|
|
ja bym chętnie do wojska poszła, ale...jest duzo ale. |
|