|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zabka20sc maniak

|
Wysłany: Wto 3 Lut 2009, 13:36 Temat postu: |
|
|
moj rowniez  |
|
Powrót do góry |
|
 |
*AGNIESZKA* maniak

|
Wysłany: Wto 3 Lut 2009, 14:02 Temat postu: |
|
|
Mój także widział n atargach suknie którą sobie upodobałam, ale była ecru, a moja będzie biała i zobaczy ja na mnie dopiero w dniu slubu Juz się nie mogę doczekać jak mnie zobaczy.....  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdalena kandydat

|
Wysłany: Wto 3 Lut 2009, 17:16 Temat postu: |
|
|
mój narzyczony mniej wiecej wie jakiego rodzaju suknie mi sie podobaja i ze bede miała biała i nic wiecej ze mnie nie wyciagnie chce zeby widział mnie w niej dopiero w dniu slubu i żeby była to dla niego niepodzianka ( mam nadzieje ze miła )  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dotti1984 maniak

|
Wysłany: Wto 3 Lut 2009, 17:17 Temat postu: |
|
|
Mój też jeszcze nie wie co wybrałam.Zobaczy dopiero na ślubie,chyba że podejrzy wczesniej jak będzie juz w domu.Ale na wieszaku a na mnie to nie to samo  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
magdalena kandydat

|
Wysłany: Wto 3 Lut 2009, 17:20 Temat postu: |
|
|
ja mam mozliwośc swoja odebrac nawet dzień przed ślubem wiec nie musze jej trzymac w domku _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
hildegarda kandydat

|
Wysłany: Wto 3 Lut 2009, 17:22 Temat postu: |
|
|
Mój na pewno mnie nie zobaczy wczesniej. Pokazywałam mu jakie mniej wiecej mi sie podobają , ale to wszystko.Chcę go zaskoczyć i zadnych szczegółów ode mnie nie wyciągnie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
zaklina89 uzależniony

|
Wysłany: Wto 3 Lut 2009, 23:28 Temat postu: |
|
|
Raczej rzaden z naszych nie zobaczy nas wcześniej niż w dzień ślubu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ladyinred gaduła

|
Wysłany: Wto 3 Lut 2009, 23:38 Temat postu: |
|
|
No i to jest piękne,już nie mogę się doczekać kiedy mój T mnie w niej zobaczy. Wyobrażacie sobie ten wzrok ukochanego, wpatrzony w was jak w obrazek i totalnie olśniony waszym widokiem ach kiedy ten wrzesień  _________________

Szczęśliwa żona  |
|
Powrót do góry |
|
 |
michasia bywalec

|
Wysłany: Sro 4 Lut 2009, 0:16 Temat postu: |
|
|
a ja wąłśnie najczęściej z narzeczonym chodziłam przymeierzać sukienki, ale dziś byłam zamówić i byłam sama:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
zaklina89 uzależniony

|
Wysłany: Sro 4 Lut 2009, 10:04 Temat postu: |
|
|
ja tez się nie umiem doczekać tego września Jak na razie się modlę żeby była ładna pogoda  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|