|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ania111 początkujący

|
Posted: Thu 31 Jan 2008, 14:55 Post subject: podziękowania dla rodziców |
|
|
Niedawno brałam ślub i jedną z najmilszych chwil na weselu okazał sie moment wręczenia rodzicom podziękowań. Zamiast tradycyjnego bukietu daliśmy piękne księgi wykonane przez firmę ART HAND , udekorowane kwiatami na których nadrukowano tekst naszych podziękowań. Rodzice byli zachwyceni i bardzo wzruszeni , wszyscy goście również. Zamówienie u nich to był strzał w dziesiątkę, polecam wszystkim, miły kontakt, super jakość, szybka dostawa, podaje namiar na ich stronę bo uważam że naprawdę warto
www.art-hand.krakow.pl |
|
| Back to top |
|
 |
dianicho maniak

|
Posted: Wed 26 Mar 2008, 10:15 Post subject: |
|
|
my dajemy podziękowania zwinięte w rulonik, na czerpanym papierze, z tekstem naszego podziekowania, a ten rulonik włożony jest w piękne pudełeczko z napisem KOCHANYM RODZICOM, a na pudełeczku kwiaty i np laska cynamonu..
śliczne
bo rulonik z podziekowaniami będzie można powiesić w ramce  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
dianicho maniak

|
Posted: Sat 29 Mar 2008, 14:56 Post subject: |
|
|
no i oczywiście piosenka jeszcze nie wiem jaka może ktoś ma jakiś pomysł ? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
agbar uzależniony

|
Posted: Mon 31 Mar 2008, 21:49 Post subject: |
|
|
Pomysły na piosenki umieściłam w dziale "Wesele" temat "Podziękowanie dla Rodziców" _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
dianicho maniak

|
Posted: Mon 31 Mar 2008, 21:51 Post subject: |
|
|
widziałam i już odpowiedziałam  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
agbar uzależniony

|
Posted: Thu 10 Apr 2008, 21:17 Post subject: |
|
|
Macie może pomysły na prezenty dla rodziców? Mi osobiście te księgi nie podobaja się. Myślałam, żeby zrobić coś własnoręcznie, ale niestety nie posiadam wielkich zdolności manualnych. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
marzena gaduła

|
Posted: Thu 10 Apr 2008, 21:20 Post subject: |
|
|
Koleżanka podarowała rodzicom pudełka decoupache (czy jak się to pisze ), na których były wypisane (jakoś tak ładnie, chyba na zamówienie to mieli robione) imiona pary młodej i data ślubu, a w pudełku chyba były koronki koniakowskie i jakieś inne rzeczy, nie pamiętam. Te pudełka to był, myślę, niezły pomysł. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
magdaberbec maniak

|
Posted: Sun 11 May 2008, 15:17 Post subject: |
|
|
ja nie będę oryginalna: ładnie oprawione zdjęcia do powieszenia na ścianę. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
hefi kandydat

|
Posted: Sun 11 May 2008, 20:06 Post subject: |
|
|
a my ostatnio wymyśliliśmy coś nietypowego, mam nadzieje ze uda nam się to wykonać tak jak mamy zaplanowane... a mianowicie... chcemy bukiety wręczyć ale nie takie zwyczajne ... zamiast kwiatów nasze zdjęcia od małego po czasy narzeczeństwa przybrane jakimiś ładnymi ozdobami imitującymi liście itp tak żeby wyglądało to dość naturalnie i ramkę taką rozkładaną po jednej stronie moje zdjęcie, po drugiej mojego Bartka a w środku (jak już się ją rozłoży) tekst podziękowań i miejsce na zdjęcie ślubne
co o tym myslicie? _________________ http://s2.suwaczek.com/200708220928.png
 |
|
| Back to top |
|
 |
magdaberbec maniak

|
Posted: Sun 11 May 2008, 20:19 Post subject: |
|
|
o proszę, interesujące.
gdybyś miała jakieś zdjęcie z takim bukietem zdjęciowym to wklej nam proszę. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce