|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
serduszkox guru

|
Wysłany: Wto 20 Wrz 2011, 11:26 Temat postu: |
|
|
fajnie,ale nie musisz wszędzie reklamować sprzedawcy. _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gaja_85 guru

|
Wysłany: Wto 20 Wrz 2011, 18:47 Temat postu: |
|
|
warto zwrócić uwagę, że przy wyborze obrączek z kolorowego złota (mieszanych) istenieje możliwość zmiany rozmiaru tylko o jeden. A zazwyczaj sprzedawcy tego nie mówią, bo i po co... Dla nich ważne jest, aby tylko sprzedać produkt, a że mieszane są jeszcze droższe to tym bardziej trzeba "wpychać" ludziom. Warto zapytać pierwszego lepszego złotnika, a on prawdę powie  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Wto 20 Wrz 2011, 19:17 Temat postu: |
|
|
dorisss napisał: | A ja z ukochanym zamówiłam w internecie takie ( z białego złota z brylantami 0,14 ct) http://forum.slub-wesele.pl/posting.php?mode=reply&t=7914 i jesteśmy bardzo zadowoleni. Kuzynka tez kupiła od tego producenta,więc wiedziałam czego się spodziewać. Ja znam swój rozmiar paluszka , ukochany też zna swój,więc żadnych problemów nie było. A pytanie: białe czy żółte złoto-jak dla mnie wybór jest oczywisty. Żółte złoto kojarzy mi się jakoś niefajnie... |
Brzmi tajemniczo... niefajne skojarzenia z żółtym złotem... czyli co by tu napisać, żeby reklama nie wyglądała tak perfidnie .
Ja nie mam żadnych niefajnych skojarzeń z białym złotem, ale żółte mi się po prostu bardziej podoba . _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
gaja_85 guru

|
Wysłany: Wto 20 Wrz 2011, 19:49 Temat postu: |
|
|
hehe, dobre  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
Karolina1984 guru

|
Wysłany: Wto 20 Wrz 2011, 19:54 Temat postu: |
|
|
dorisss napisał: | A ja z ukochanym zamówiłam w internecie takie ( z białego złota z brylantami 0,14 ct) http://forum.slub-wesele.pl/posting.php?mode=reply&t=7914 i jesteśmy bardzo zadowoleni. Kuzynka tez kupiła od tego producenta,więc wiedziałam czego się spodziewać. Ja znam swój rozmiar paluszka , ukochany też zna swój,więc żadnych problemów nie było. A pytanie: białe czy żółte złoto-jak dla mnie wybór jest oczywisty. Żółte złoto kojarzy mi się jakoś niefajnie... |
Co niefajnego jest w żółtym złocie?? to prawdziwy, oryginalny kolor złota. Białe to już wariacja na temat.....
Sama się nad internetem zastanawiam ( kwestia niskich cen) - przeraża mnie tylko niemożność zmierzenia wcześniej _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
cocco kandydat

|
Wysłany: Czw 22 Wrz 2011, 9:25 Temat postu: |
|
|
My wybraliśmy już żółte złoto- tradycyjnie, ale tez dlatego, że dostaliśmy od mojej mamy popsute kolczyki i powyginane pierścionki - zaniesiemy do jubilera i dopłacimy jedynie różnicę w cenach:) A Liae złoto wygląda jak srebro, którego nie znoszę, więc u nas odpada w przedbiegach  _________________ PM 2013
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ART. DECO JUBILER gaduła

|
Wysłany: Sro 28 Wrz 2011, 12:31 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się,że jest to po prostu kwestia gustu i nic innego. Dla jednych żółte złoto będzie nie do przyjęcia,a dla innych będzie gwarancją jakości i solidności,tak jest zresztą w moim przypadku. |
|
Powrót do góry |
|
 |
skrzatek88 początkujący

|
Wysłany: Czw 29 Wrz 2011, 6:15 Temat postu: |
|
|
moja kolezanka ma obraczke z bialego zlota juz jakies 2 lata i nadal wyglada w porzadku nic zlego sie z nia nie dzieje a my mielismy dylemat czy biale czy zolte i wybralismy 2 w 1 posrodku pasek żółtego złota a po bokach białe a kupilismy je ponad rok temu jak narazie nie czernieja ani nic w ten desen. znajomi tez maja dwukolorowe a sa malzenstwem jakies 5 lat i tez jest wszystko w porzadku takze wszystko chyba zalezy od jakosci wykonania ps pierscionek zareczynowy tez mam 2-kolorowy i wygląda jak nowy od poltora roku;) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
w_chmurach uzależniony

|
Wysłany: Sro 5 Paź 2011, 10:24 Temat postu: |
|
|
Ja zawsze chciałam z żółtego tak tradycyjnie , ale mój narzeczony znowu chciał białe z żółtym . Jak zobaczyłam u jednej pani w sklepie jak brzydkie po jakimś czasie robi się to białe złoto, nie biorę takiej opcji nawet pod uwagę. Tradycja przede wszystkim  _________________
|
|
Powrót do góry |
|
 |
zabcia kandydat

|
Wysłany: Czw 6 Paź 2011, 10:46 Temat postu: |
|
|
ja zawsze wolalam srebro od złota.. więc obrączki będą z białego złota! zeby się nie gryzło z moimi pierscionkami  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|