|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Pon 3 Paź 2011, 11:41 Temat postu: |
|
|
kasiula biedactwo mam nadzieję,że Ci przejdzie i będziesz rodzić zdrowa... no i życzę Ci,żeby się akcja rozpoczęła jeszcze przed czwartkiem,bo lepiej jak się samo zacznie niż jak będą wywoływać |
|
Powrót do góry |
|
 |
Inka83 guru

|
Wysłany: Pon 3 Paź 2011, 13:09 Temat postu: |
|
|
kasiula, dużo zdrowia i siły. Może Jasiowi się katar nie spodoba i zdecyduje, że wychodzi. Odpoczywaj. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Wto 4 Paź 2011, 16:41 Temat postu: |
|
|
Kasiek86 napisał: | ehm ehm, chciałam zauważyć, że Kasiula zadała kłam wszelkim babcinym gadaniom, że chłopcy rodzą się przed terminem.
Wykurzyć Jaśka z ciepłego domku! !  |
Moja mama rodziła czy to brata czy nas siostry 2 tyg po terminie, moja siostra też miała wywoływany poród więc moje dziecko pewnie też siłą trzeba będzie wykurzyć
Dziś czuję się troszkę lepiej. Wczoraj na noc Piotrek nasmarował mnie amolem, dał witaminkę i przytulił więc troszkę się rozgrzałam i chyba trochę pomogło. Jeśli chodzi o poród to nie chcę mieć wywołanego ale niestety raczej wpływu na to nie mam a Jaś ma coraz mniej czasu na podjęcie samodzielnej decyzji. Strasznie się boję bo u nas nie dają znieczulenia zzo, tłumaczą to tym,że nie ma anestezjologów(wg mnie to kwestia kasy bo pobierać pieniędzy nie mogą od pacjentek a na kasę chorych za dużo wychodzi). Już chciałabym aby było po wszystkim... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Wto 4 Paź 2011, 16:44 Temat postu: |
|
|
Kasiula nadal tu jesteś?
wykurz tego uparciucha! Może męża zmolestuj, albo nie wiem okna umyj....  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Wto 4 Paź 2011, 16:47 Temat postu: |
|
|
Oj kiedy ja męża molestowałam to nie pamiętam okna umyte 3 tyg temu wszystko gotowe a on nie chce wyjść _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Wto 4 Paź 2011, 17:06 Temat postu: |
|
|
Moja mama jak chciała mnie wykurzyć to poszła na imprezę sylwestrową ale posłuchałam jej dopiero 3dni po Nowym roku
Co nie zmienia faktu,że może spróbuj trochę potańczyć?
Nawet do muzyki w domu  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Wto 4 Paź 2011, 17:15 Temat postu: |
|
|
Kaśka to molestuj chłopa raz dwa. Bo po porodzie to jeszcze ok. 2 miesiące nie bedziesz mogła. (nas już to przeraża ) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Pinesska guru

|
Wysłany: Wto 4 Paź 2011, 17:34 Temat postu: |
|
|
Myślałam ze gratulować już mogę a tu proszę jakiego uparciuszka nosisz  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Wto 4 Paź 2011, 18:38 Temat postu: |
|
|
kasiula nie martw się na zapas. Najważniejsze że Jasiek za niedługo będzie po dobrej stronie brzucha jak trzeba będzie wywoływac to trudno, też urodzisz i szybko zapomnisz. U mnie też zzo nie dają, pewnie z tych samych powodów co u Ciebie
Ja normalnie bez przerwy telefon sprawdzam czy aby nie napisałaś, że już
trzymam kciuki za Was...może akurat dziś Jasiek Was zaskoczy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Wto 4 Paź 2011, 20:17 Temat postu: |
|
|
kasiula napisał: | Oj kiedy ja męża molestowałam to nie pamiętam okna umyte 3 tyg temu wszystko gotowe a on nie chce wyjść |
ja dalej twierdzę, że Jaś czeka na Dorotkę i wyjdą razem  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|