|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Wto 20 Wrz 2011, 22:49 Temat postu: |
|
|
my już mamy obrączki jakieś 2 miesiące a może i dłużej  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
martyniiaa kandydat

|
Wysłany: Nie 25 Wrz 2011, 11:59 Temat postu: |
|
|
My jeszcze chwilę poczekamy z kupnem, może przed świętami w grudniu, zresztą mamy rabat 20 % w Aparcie ważny 20 lat teraz już 19  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Nie 25 Wrz 2011, 17:04 Temat postu: |
|
|
my na dzień dobry dostaliśmy 10 % i tam bardzo często są wyprzedaże więc uważajcie bo te kupony mają zwyczaj nie łączy się z innymi promocjami a tam nawet teraz na stronie internetowej jest, że obrączki 10 % taniej... _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
serduszkox guru

|
Wysłany: Pon 26 Wrz 2011, 11:16 Temat postu: |
|
|
w Aparcie jak P kupowal mi zareczynowy to powiedzieli mu ze z tym kwitkiem od zareczynowego dostaniemy jakis tam specjalny rabat na obrączki slubne ,ale teraz juz nie pamietam jaki i ile wiec nie wiem czy oplaca sie od nich zamawiac czy szukac gdzies taniej bo jak wiadomo Apart do najtańszych niestety nie należy  _________________ Pewności nie ma, ale jest szansa..  |
|
Powrót do góry |
|
 |
(=KaLinka=) maniak

|
Wysłany: Pon 26 Wrz 2011, 11:36 Temat postu: |
|
|
musisz sobie porównać ceny i to co Cię interesuje ja ze swoich jestem zadowolona, trafiła mi się okazja bo zapłaciliśmy niższą cenę niż zakładaliśmy że wydamy . okazały się one tańsze niż u zwykłego jubilera _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
ART. DECO JUBILER gaduła

|
Wysłany: Sro 28 Wrz 2011, 12:27 Temat postu: |
|
|
Zapraszam do internetowych sklepów jubilerskich,gdzie wybór jest naprawdę bardzo duży. Sm zajmuje się tymi sprawami na co dzień,więc mogę coś powiedzieć na ten temat i doradzić  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Agonek kandydat

|
Wysłany: Czw 29 Mar 2012, 10:16 Temat postu: obrączki 1,5 msc |
|
|
Obrączki można kupić w każdym momencie. Jeżeli jednak chcecie, żeby były takie jakie sobie wymarzyliście to minimum 1,5 miesiąca przed ślubem. |
|
Powrót do góry |
|
 |
netii23 bywalec

|
Wysłany: Czw 12 Kwi 2012, 8:53 Temat postu: |
|
|
Obrączki zamówiliśmy dokładnie 19 marca pod koniec kwietnia lub początkiem maja mają być gotowe zobaczymy czy jubiler dotrzyma słowa  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ptaska kandydat

|
Wysłany: Pon 16 Kwi 2012, 17:53 Temat postu: |
|
|
ja myślę, że obrączek zacznę szukać pół roku przed ślubem... choć pewnie i tak jak będę na zakupach z moim B. to będzie sobie już przymierzać na nasze szczęście mój sąsiad zajmuje się robienie obrączek i na pewno będę nas dużo taniej kosztować niż w normalnym sklepie Mój Brat bierze ślub 5 maja... mają już obrączki - własnie od tego sąsiada... są cudne. Zwykłe, złote... bardzo porządne (on coś tak tłumaczył o ilości złota i w ogóle, ale ja tego nie załapałam xd) , na pewno nie będę się niszczyć są... 'twarde' więc wyginać się nie będą. oni zamawiali obrączki 1,5 miesiąca przed ślubem... obrączki zrobione po 3 dniach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Freya gaduła

|
Wysłany: Wto 17 Kwi 2012, 19:27 Temat postu: |
|
|
My mamy ślub w październiku ale już zanieśliśmy swoje złoto do jubilera. Obrączki będą do odbioru z końcem maja albo na początku czerwca.
Chcemy mieć jak najwięcej spraw załatwionych wcześniej a nie na ostatnią chwile. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|