Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

krotka sukienka slubna?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 43, 44, 45  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 24 Sie 2011, 12:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Niestety, tłuszczyku w udkach i brzuchu też mi nie brakuje;p Choć biustu chętnie trochę oddam - nawet za darmo. Chętnie tak do miseczki E - F bym zeszła;p
guru
guru

PostWysłany: Sro 24 Sie 2011, 13:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ewelinka przepraszam że zapytam ale jakiej wielkości masz teraz biust żze chciałabyś E,F ? Rolling Eyes

Booziu oddaj mi trochę tak bym chociaż dobre C lub małe D miała Very Happy
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 24 Sie 2011, 13:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

60H ;( Już teraz go nawet polubiłam, ale każde zakupy a już kupno biustonosza sprawiają przykrość... Większość dekoltów nie zasłania połowy biustu, biustonosze ciężko znaleźć jakieś za mniej niż 150 zł.. No i takie niespodzianki jak przy sukience - niby wszystko ładnie, pięknie - a potem na zdjęciach okazuje się, że tu się zsunęło, tu zniekształciło.
guru
guru

PostWysłany: Sro 24 Sie 2011, 14:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

60H to fakt musi być duuuży,raczej nie jest to wygodne takie piersi to duży ciężar Confused
Prawdę mówiąc nie mogę sobie wyobrazić nawet takiego biustu Embarassed
Łap http://www.jagna.pl/biustonosze-na-duzy-biust-c-23_42.html?options_rozmiar=740 język
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 24 Sie 2011, 14:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie tak strasznie jak mogłoby się wydawać - tu masz przykładowo G, więc niewiele mniejsze. Najgorsza jest tylko różnica między obwodem pod a w biuście.. Jak ktoś większy to nie ma takiego problemu. Ja mam 160 wzrostu, mało pod biustem, a tu nagle nie wiadomo skąd takie cyce;p

Mam biustonosze Kostara, niestety jakościowo różne, a dobrać to masakra jakaś (próbowałam przez internet, ale zazwyczaj kończyło się odsyłaniem i wydawaniem kasy na wysyłki, albo próbą sprzedaży na allegro). Czasem trafi się w jakiś sklepach z różnymi markami, ale zazwyczaj to kilka modeli i ciężko coś utrafić w swoim rozmiarze - a nawet jak są, to w internetowym kosztują ok. 70 zł, w normalnym już stówkę za nie chcą.. ;p Także coś za coś.. Ale trochę zeszłyśmy z tematu oczko
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 24 Sie 2011, 15:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To moje cycki według takiej rozmiarówki to podeszłyby chyba pod R... Masakra, chyba muszę w końcu przejść się do jakiejś brafitterki...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
iris30
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 24 Sie 2011, 15:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja też muszę się wreszcie wybrać... choć czasem kasy żal... ehh
Powrót do góry
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 24 Sie 2011, 15:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

borusia napisał:
To moje cycki według takiej rozmiarówki to podeszłyby chyba pod R... Masakra, chyba muszę w końcu przejść się do jakiejś brafitterki...

Wiesz, też kwestia zaprezentowania - większość z powyższych to miękkie staniki, które ładnie układają piersi, ale nie wypychają ich w górę, więc nie dają takiego efektu jak np. push upy. A jak masz chociaż o rozmiar mniejszy, usztywniany biustonosz to on sprawie całkiem inne wrażenie - okrągły, wyłażący biust w górze.. Zależy do czego wkładasz. Do dekoltu czasem lubię coś usztywnianego bardziej podnoszącego, ale jak wkładam zakrywający biustonosz z cienkiego materiału też mam wrażenie, że biust jakby gdzieś zniknął ;p
guru
guru

PostWysłany: Sro 24 Sie 2011, 16:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

serduszkox napisał:
Ewelinka przepraszam że zapytam ale jakiej wielkości masz teraz biust żze chciałabyś E,F ? Rolling Eyes

Booziu oddaj mi trochę tak bym chociaż dobre C lub małe D miała Very Happy

Eee tam, przy szczupłej osobie miseczka C lub D to malutki biust Wink Natomiast 60H to pełne kobiece piersi, 90H to byłyby jakieś giganty Wink Więc popieram apel "Stop stereotypom" język
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 24 Sie 2011, 16:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...........

Ostatnio zmieniony przez Sheryl dnia Pon 16 Sty 2012, 23:49, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 43, 44, 45  Następny
Strona 21 z 45

Skocz do: