Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
selwar początkujący

|
Wysłany: Pią 15 Lip 2011, 12:26 Temat postu: ślub cywilny na plaży |
|
|
witam.
planujemy w przyszłym roku wziąć ślub cywilny na plaży nad polskim morzem. D tego planujemy małe przyjecie na ok 20 osób.
mamy prośbę może ktoś z was miał już taki ślub, chodzi nam o wszelkie informacje gdzie można taki ślub wziąć, i czy macie jakieś namiary na osoby które podjęły by się organizacją takiej uroczystości. My osobiście mamy za daleko aby nad tym wszystkim zabiegać
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
asik guru

|
Wysłany: Pią 15 Lip 2011, 13:03 Temat postu: |
|
|
Namiarów Ci nie podam, ale taka mała uwaga - nie wszystkie usc udzielają ślubów poza urzędem. Trzeba byłoby najpierw skontaktować się z wybranymi urzędami i popytać czy jest taka możliwość. I jeśli w którymś otrzymacie odpowiedź twierdzącą to w tamtej okolicy dopiero szukać reszty. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
selwar początkujący

|
Wysłany: Pią 15 Lip 2011, 14:05 Temat postu: |
|
|
wiem wiem
przez to ten temat bo może ktoś taki ślub już brał.
czytałem że w Rowach ktoś tak brał |
|
Powrót do góry |
|
 |
jbfotograf początkujący

|
Wysłany: Sob 23 Lip 2011, 19:33 Temat postu: |
|
|
Miałam okazję robić zdjęcia w czerwcu na takim ślubie nad morzem (zatoką) w Pucku. ) Para Młoda zorganizowała ceremonię i wesele w restauracji Bursztynia (Swoją drogą piękny lokal), który mieści się na końcu molo na wodzie. Ślub odbywał się na tarasie, panie z restauracji pięknie przyozdobiły świeżymi bzami stolik przy którym odbywała się ceremonia - dla mnie cudo
Parze Młodej trafiła się przepiękna pogoda, w tle żaglówki, Pani urzędnik udzielająca ślubu wprowadziła bardzo podniosłą atmosferę i myślę, że mieli jak w bajce
(w moim portfolio w zakładce śluby/ceremonia/ na drugiej stronie znajdziecie zdjęcie opisanego wyżej stołu z bzami ) _________________

OFICJALNA STRONA | WEDDING BLOG |
|
Powrót do góry |
|
 |
selwar początkujący

|
Wysłany: Czw 28 Lip 2011, 19:19 Temat postu: |
|
|
a ma ktoś z Was namiary na kogoś kto się zajmuje organizacją ślubów nad morzem? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Bridelle początkujący

|
Wysłany: Czw 11 Sie 2011, 13:54 Temat postu: |
|
|
Tutaj proponuję odwiedź nasz blog,zresztą zajmujemy się także organizacją ślubów na stronie Bridelle.pl więc zobaczymy co da się zrobić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wronka kandydat

|
Wysłany: Sob 13 Sie 2011, 21:06 Temat postu: |
|
|
nie pomogę,ale życze powodzenia. ślub na plaży - magicznieeee  _________________ I belive I can fly ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
adson3492 początkujący

|
Wysłany: Sro 29 Paź 2014, 10:12 Temat postu: |
|
|
Witam,
Zastanawiam się jakie alkohole kupujecie na wesele/przyjęcie?
Na chwilę obecną kupiliśmy część wódki, zdecydowaliśmy się na Stocka. U nas dość droga, bo po promocjach ponad 20 zł za butelkę 0.5l.
Do tego dokupimy jakieś wino? Tylko jakie?
Polećcie coś! _________________ zoha |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Sro 29 Paź 2014, 18:00 Temat postu: |
|
|
I wcale nie ma tematu o wódce.. _________________
 |