|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
iris30 uzależniony

|
Wysłany: Pon 25 Lip 2011, 12:33 Temat postu: |
|
|
Kasiu gratuluję! życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
wyglądaliście pięknie i muszę powiedzieć, że fryzurę miałaś nieziemską! piękną!
powodzenia i spełnienia wszystkich marzeń! |
|
Powrót do góry |
|
 |
elizusiek gaduła

|
Wysłany: Pon 25 Lip 2011, 13:04 Temat postu: |
|
|
Wyglądałaś bosko dużo miłości  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasia Katarzynka uzależniony

|
Wysłany: Pon 25 Lip 2011, 15:24 Temat postu: |
|
|
Dziękuję Wam, wszystkie Wasze życzenia są dla mnie ważne i wierzę w ich spełnienie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Pon 25 Lip 2011, 16:23 Temat postu: |
|
|
Cudownie wyglądacie
Zdjęcia są urocze i ogrom szczęścia z nich bije
Życzę wam wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Klodi87 maniak

|
Wysłany: Pon 25 Lip 2011, 18:42 Temat postu: |
|
|
Kasiu gratuluję Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia:) Śliczne zdjęcia Pięknie wyglądaliście  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
blondyna142 guru

|
Wysłany: Wto 26 Lip 2011, 10:03 Temat postu: |
|
|
gratuluję i życzę dużo dużo szczęścia!! :** _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 27 Lip 2011, 9:48 Temat postu: |
|
|
iris30 napisał: | fryzurę miałaś nieziemską! piękną!
|
Dziękuję, fryzjerka zrozumiała doskonale o co mi chodzi - miał być koniec XIX wieku i był Moja stylizacja na Barbarę Niechcic się udała Zwykła, osiedlowa fryzjerka tak ładnie mnie uczesała, wcześniej byłam na próbnej w dużym drogim salonie i wyszłam bardzo niezadowolona. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natka86 gaduła

|
Wysłany: Sro 27 Lip 2011, 11:16 Temat postu: |
|
|
[quoteKasia Katarzynka] Zwykła, osiedlowa fryzjerka tak ładnie mnie uczesała, wcześniej byłam na próbnej w dużym drogim salonie i wyszłam bardzo niezadowolona.[/quote]
Kasiu,to podobnie ja ja! Też byłam w drogim salonie na próbnej i wyszłam niezadowolona teraz zapisałam się do fryzjera na osiedlu. Oby było lepiej  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 27 Lip 2011, 14:36 Temat postu: |
|
|
Osiedlowe fryzjerki często przykładają się do pracy, bo wiadomo, że mają mniej klientów niż wielkie salony. Po tym dużym spodziewałam się nie wiadomo czego, a wyszłam z czymś w rodzaju pudla na głowie, który z uwagi na moje ciężkie włosy rozprostował się po 3 godzinach. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natka86 gaduła

|
Wysłany: Sro 27 Lip 2011, 19:24 Temat postu: |
|
|
Kasia Katarzynka napisał: | Po tym dużym spodziewałam się nie wiadomo czego, a wyszłam z czymś w rodzaju pudla na głowie, który z uwagi na moje ciężkie włosy rozprostował się po 3 godzinach. |
Ja niestety podobnie zapłaciłam 70 zł za próbą fryzurę i też wyglądałam jak pudelek fakt,trzymała mi się długo ale nie pasowała do mojej twarzy - postarzała mnie. Na dodatek ja umawiałam się do właścicielki a czesała mnie młoda dziewczyna która jak się potem okazało z zawodu fryzjerką nie jest troszkę się zdenerwowałam bo nie po to zapłaciłam 70 zł żeby czesała mnie jakaś uczennica. Powiedziałam jej że mi się nie podoba to ona mi odparła że ok,możemy zrobić drugą i znów zapłace 70 zł totalny bezsens.. a za właściwą biorą 140 zł i znów mnie będzie czesać uczennica
Zapisałam sie do tej osiedlowej,oby mnie ładnie uczesała.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|