|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ania1985 kandydat

|
Wysłany: Wto 28 Cze 2011, 6:18 Temat postu: |
|
|
Nio pewnie,że zleci:)
Ja mam date ustaloną na 23 czerwca i na samym początku przeraziłam się,że jeszcze do tego pieknego dnia rok czasu. Ale tak jak wypowiadały sie moje koleżanki zgadzam się z Nimi. Czas leci jak szalony i zobaczysz doczekasz się tego dnia w mgnieniu oka. Fakt,że jak się czeka to czas się wydłuża przestań o tym myśleć nie musisz nic już planować więcej,a zobaczysz jak fajnie Ci czas zleci,że nie będziesz wiedziała kiedy to zleciało 
Trzymaj się cieplutko  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
domcia_22_ początkujący

|
Wysłany: Wto 28 Cze 2011, 16:03 Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczyny, to prawda czas leci, nawet się nie obejrzycie jak nadejdzie dzień ślubu:P U mnie było 2 lata do ślubu, a zostało same widzicie ile:P _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Natalia22 uzależniony

|
Wysłany: Wto 28 Cze 2011, 22:00 Temat postu: |
|
|
domcia ale ci fajnie
ale u mnie żeby to chociaż rok było a tu dwa latka no trudno dam radę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Sro 29 Cze 2011, 9:15 Temat postu: |
|
|
oczywiście, że szybko minie:)
My od początku 2010 planowaliśmy ślub i męczyłam mojego P. o pierścionek;) jeszcze przed zaręczynami dzwoniliśmy do zespołu, choć zarezerwowaliśmy po zaręczynach:) także planowanie 2 lata wstecz, biorąc pod uwagę wszelkie terminy i te (bądź co bądź głupie) wczesne rezerwacje, myślę, że 2 lata to optymalnie...ale szybko leci;) u mnie tez rok zleciał nie wiem kiedy.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania1985 kandydat

|
Wysłany: Sro 29 Cze 2011, 22:45 Temat postu: |
|
|
Arsandra bierzesz ślub 14 dni przede mną Powiem Wam dziewczynki,że każdy z mojego otoczenia nie daje mi się cieszyć tym pięknym dniem,który jest przede mną. Narzekają,że już mają dosyć tego tematu,że chcieli by odpocząć strasznie mnie to smuci i boli
A Wy jak sobie radzicie w takich chwilach ? _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Alessa bywalec

|
Wysłany: Czw 30 Cze 2011, 18:10 Temat postu: |
|
|
ania, ja myśle, że w takich chwilach najepiej wejsc na forum tu nikt Ci nie powie, że ma dosc tematu slubu ja własnie tak robie.. na razie nie chce nikogo męczyć swoimi pomysłami itp. wiec tu sie można wyżyć  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania1985 kandydat

|
Wysłany: Sob 2 Lip 2011, 13:13 Temat postu: |
|
|
W sumie to bardzo pomysł... Nawet mój narzeczony stwierdził do mnie: "Ciekawe kiedy Cię znudzi ten temat?"
Nieźle cio
Dzięki Dziewczynki :* _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Izka1601 kandydat

|
Wysłany: Wto 30 Sie 2011, 12:49 Temat postu: |
|
|
Czesc Dziewczyny! Ja tez mam slub w 2013 to sie tylko wydaje ze tyle jeszcze czasu a zleci nim sie obejrzymy bedziemy juz po slubie:) i pozniej bedziemy pisac a kiedy to bylo _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Izka1601 kandydat

|
Wysłany: Wto 30 Sie 2011, 12:57 Temat postu: |
|
|
Czesc Nati! widze ze u ciebie tez wesele za 2 lata _________________
 |