Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

STRÓJ NA POPRAWINY
Goto page 1, 2, 3 ... 154, 155, 156  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ladyinred
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 21 Jan 2009, 23:14    Post subject: STRÓJ NA POPRAWINY Reply with quote

Kobietki, mam do was pytanie, nie wiem czy padło ono już wcześniej:co z poprawinami?Organizujecie je hucznie, czy raczej w kameralnym gronie?
No i sedno sprawy, w czym będzie mogła podziwiać was rodzina i znajomi, właśnie na poprawinach?

Szczęśliwa żona Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
magdaberbec
maniak
maniak

PostPosted: Thu 22 Jan 2009, 9:07    Post subject: Reply with quote

tak, już gdzieś podejmowany był ten temat. ale mogę dopisać że u mnie są planowane poprawiny jak uroczysty obiad. trudno już teraz przewidzieć ile będzie osób. a strój? ja chciałabym założyć jakiś ładny kostium lub letnią sukienkę.

Back to top
dotti1984
maniak
maniak

PostPosted: Thu 22 Jan 2009, 10:13    Post subject: Reply with quote

U mnie też będzie tylko obiad,głównie dla gości przyjezdnych którzy tego dnia będą wracać do domu.Na głodnego ich nie puścimy,a jest to za dużo osób żeby gościć ich w mieszkaniu.Stroju jeszcze nie mam,ale tak jak Magda chce albo elegancką sukienke albo jakiś kostiumik.
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 22 Jan 2009, 10:44    Post subject: Reply with quote

u ans napewno beda mialy byc jako drugie wesele dla znajomych, ale tak nie ebdzie bo prawie połowa gosci jest z dlaeka takze bedzie to obiad z kolacja zapewne Very Happy
a stroj teraz ide na slub do "szwagra" to musze kupic sobie jakos sukienke to bede miala Very Happy
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 22 Jan 2009, 14:34    Post subject: Reply with quote

ja tez bede musiala poszykac jakies fajnej letniej sukieneczki.

Back to top
luciola86
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 22 Jan 2009, 21:24    Post subject: Reply with quote

u nas poprawiny beda rowniez z orkiestra, wiec bedzie pewnie tak kol 70 % gosci ktorzy beda bawic sie na naszym weselu. Ja szyje sobie taka sukienke z zakiecikiem, za kolanko w kolorze bezowym,cappucino lub kawy z mlekiem jeszcze nie wiem musze material znalesc. Mój do tego ma jasny bezowy garnitur i kupimy mu brazowa koszule i krawacik w kolorze mojej sukienki

Back to top
japcio_80
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 27 Jan 2009, 17:00    Post subject: Reply with quote

Mieliśmy w planie sporą imprezę poprawinową, ale przekonaliśmy rodziców do kameralnego grilla w ogrodzie z najbliższą rodziną (sporą rodziną uśmiech ) Strój zatem nie będzie oficjalny. Może założę jakąs zwiewną sukienkę. Na pewno zrezygnuję z butów na obcasie (jak ja ich nie cierpię wrrrrr uśmiech ). Może jakieś sandałki.... japonki.....klapeczki..... uśmiech
Back to top
aneta1222
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 27 Jan 2009, 19:32    Post subject: Reply with quote

U nas poprawiny beda rowniez z orkiestrą i na jakieś 70 osób. A na te okazję planuje zakupić jakąś elegencką sukienke.
maniak
maniak

PostPosted: Tue 27 Jan 2009, 21:52    Post subject: Reply with quote

U nas poprawiny będą w tym samym miejscu co wesele tylko bardziej na luzie. Będzie większość osób z wesela i jeszcze nasi pracownicy.
Jak pogoda dopisze to również wszystko na dworze, razem z tańcami, dj-em i grilem:)

Back to top
dziubek
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 3 Feb 2009, 20:08    Post subject: Reply with quote

U nas też poprawiny będą w ogrodzie na powietrzu, dlatego też ubieramy się już na luzie:)a na razie szukam jakiegoś większego namiotu ogrodowego(coś jak altanka) taki żeby wstawić stoliki i krzesła uśmiech

http://www.komtechnik.pl
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3 ... 154, 155, 156  Next
Page 1 of 156

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce