| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ladyinred gaduła

|
Posted: Wed 21 Jan 2009, 23:14 Post subject: STRÓJ NA POPRAWINY |
|
|
Kobietki, mam do was pytanie, nie wiem czy padło ono już wcześniej:co z poprawinami?Organizujecie je hucznie, czy raczej w kameralnym gronie?
No i sedno sprawy, w czym będzie mogła podziwiać was rodzina i znajomi, właśnie na poprawinach? _________________

Szczęśliwa żona  |
|
| Back to top |
|
 |
magdaberbec maniak

|
Posted: Thu 22 Jan 2009, 9:07 Post subject: |
|
|
tak, już gdzieś podejmowany był ten temat. ale mogę dopisać że u mnie są planowane poprawiny jak uroczysty obiad. trudno już teraz przewidzieć ile będzie osób. a strój? ja chciałabym założyć jakiś ładny kostium lub letnią sukienkę. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
dotti1984 maniak

|
Posted: Thu 22 Jan 2009, 10:13 Post subject: |
|
|
U mnie też będzie tylko obiad,głównie dla gości przyjezdnych którzy tego dnia będą wracać do domu.Na głodnego ich nie puścimy,a jest to za dużo osób żeby gościć ich w mieszkaniu.Stroju jeszcze nie mam,ale tak jak Magda chce albo elegancką sukienke albo jakiś kostiumik. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Gosiak kandydat

|
Posted: Thu 22 Jan 2009, 10:44 Post subject: |
|
|
u ans napewno beda mialy byc jako drugie wesele dla znajomych, ale tak nie ebdzie bo prawie połowa gosci jest z dlaeka takze bedzie to obiad z kolacja zapewne
a stroj teraz ide na slub do "szwagra" to musze kupic sobie jakos sukienke to bede miala  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
kropka gaduła

|
Posted: Thu 22 Jan 2009, 14:34 Post subject: |
|
|
ja tez bede musiala poszykac jakies fajnej letniej sukieneczki. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
luciola86 bywalec

|
Posted: Thu 22 Jan 2009, 21:24 Post subject: |
|
|
u nas poprawiny beda rowniez z orkiestra, wiec bedzie pewnie tak kol 70 % gosci ktorzy beda bawic sie na naszym weselu. Ja szyje sobie taka sukienke z zakiecikiem, za kolanko w kolorze bezowym,cappucino lub kawy z mlekiem jeszcze nie wiem musze material znalesc. Mój do tego ma jasny bezowy garnitur i kupimy mu brazowa koszule i krawacik w kolorze mojej sukienki _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
japcio_80 uzależniony

|
Posted: Tue 27 Jan 2009, 17:00 Post subject: |
|
|
Mieliśmy w planie sporą imprezę poprawinową, ale przekonaliśmy rodziców do kameralnego grilla w ogrodzie z najbliższą rodziną (sporą rodziną ) Strój zatem nie będzie oficjalny. Może założę jakąs zwiewną sukienkę. Na pewno zrezygnuję z butów na obcasie (jak ja ich nie cierpię wrrrrr ). Może jakieś sandałki.... japonki.....klapeczki.....  |
|
| Back to top |
|
 |
aneta1222 kandydat

|
Posted: Tue 27 Jan 2009, 19:32 Post subject: |
|
|
U nas poprawiny beda rowniez z orkiestrą i na jakieś 70 osób. A na te okazję planuje zakupić jakąś elegencką sukienke. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Angel1978 maniak

|
Posted: Tue 27 Jan 2009, 21:52 Post subject: |
|
|
U nas poprawiny będą w tym samym miejscu co wesele tylko bardziej na luzie. Będzie większość osób z wesela i jeszcze nasi pracownicy.
Jak pogoda dopisze to również wszystko na dworze, razem z tańcami, dj-em i grilem:) _________________ Mój wielki dzień 08.08.09. Już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam przyszłe panny młode:)
 |
|
| Back to top |
|
 |
dziubek gaduła

|
Posted: Tue 3 Feb 2009, 20:08 Post subject: |
|
|
U nas też poprawiny będą w ogrodzie na powietrzu, dlatego też ubieramy się już na luzie:)a na razie szukam jakiegoś większego namiotu ogrodowego(coś jak altanka) taki żeby wstawić stoliki i krzesła  _________________
http://www.komtechnik.pl |
|
| Back to top |
|
 |
|