Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

zawitał u nas robaczek :)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 73, 74, 75  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
agattt
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 21 Cze 2011, 12:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zdecydowanie polecałabym pierwszą sukienkę. Wyglądasz w niej o wiele korzystniej. A ta halka nie rzuca się w oczy, wygląda jakby tam miała być. Bierz pierwszą uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
natalia_w
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 21 Cze 2011, 13:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lady, a ta halka musi być? Nie da rady bez niej?
Powrót do góry
Your_princess
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 21 Cze 2011, 14:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Very Happy a jak zaczniesz rodzić w czasie wesela, to goście zamiast na parę młodą będą patrzeć na Ciebie lol
Z tym wyskakaniem to prawda, u mnie 2 koleżanki dzień po weselichu trafiły na porodówkę Smile bo tak się wybawiły oczywiście każda w innym czasie, nie że obie na raz!

Powrót do góry
MagdalenkaS
guru
guru

PostWysłany: Wto 21 Cze 2011, 15:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lady bierz pierwszą, w końcu liczy się Twoja wygoda uśmiech Dobierz jakąś fajną biżuterię i będzie pięknie elegancko, najważniejsze żebyś się dobrze czuła Cool
Powrót do góry
LadyKey
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 21 Cze 2011, 15:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

natalia_w napisał:
Lady, a ta halka musi być? Nie da rady bez niej?

obawiam się, że bez halki nie da rady... tzn da radę ale ona się opina na brzuszku i pupie i prześwituje... podobno bo ja nie widziałam uśmiech no ale ja w lustrze tego nie dojrzę oczko a mąż tak - gdy pierwszy raz ją założyłam akurat rozjaśniło się a ja stałam w słońcu i mąż podniósł wrzask że nawet kolor skóry widać...

Your_princess napisał:
a jak zaczniesz rodzić w czasie wesela, to goście zamiast na parę młodą będą patrzeć na Ciebie
Z tym wyskakaniem to prawda, u mnie 2 koleżanki dzień po weselichu trafiły na porodówkę bo tak się wybawiły oczywiście każda w innym czasie, nie że obie na raz!

hihihi ależ ja nie zamierzam na weselu skakać lol zamierzam być całkiem stateczną ciężarną oczko no i może ze dwa razy zatańczyć z mężem, o ile będzie o mnie pamiętał oczko przy jakimś spokojnym kawałku... no i może z panem młodym też z raz uśmiech poza tym zamierzam siedzieć i patrzeć jak się bawią lol
pomijając że w sobotę jak najbardziej mogę jechać do szpitala lol

Powrót do góry
Sandra88
guru
guru

PostWysłany: Wto 21 Cze 2011, 18:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

jak dla mnie to w tej 1 sukience wyglądasz ślicznie i wcale nie widać aż tak mocno tej halki nawet jak by w słońcu było ją widać to będzie wyglądać tak jakby tak miało być
w tej 2 sukience (moim zdaniem) wcale nie wyglądasz dobrze jest ona za bardzo opięta i wydaje mi się ze będzie ciebie dusić
Powrót do góry
LadyKey
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 23 Cze 2011, 22:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dylemat co do sukienki rozwiazala skutecznie Jagoda. Poprostu tupnela swoja nozina i powiedziala: "nigdzie nie idziesz matka oczko" hehehe
wczoraj od rana towarzyszyly mi skurcze... Z poczatku nawet nie sprawdzalam co ile no bo po co, przeciez to znow bole zapowiadajace uśmiech przed 13 poszlam po raz enty do toalety i zauwarzylam na papierze takie brazowe niby uplawy... Od tej chwili na wszelki zaczelam obserqwowac moc i czestotliwosc skurczy: byly co 20 min. Okolo 14 zadzwonilam do taty i mowie o skurczach i o plamieniu a on na to "ok mam to uśmiech wex sobie no spa i goracy prysznic... Co 20 minut to troche rzadko zeby jechac do szpitala ale sciagnij M do domu juz powoli".
"pewnie znow panikujesz kochanie ale dobrze, jade do domku" M przyjechal, zrobil obiad i wlasnie nakladal na talerze gdy uslyszal z toalety moj wrzask "mi nie nakladaj i pospiesz sie! Mysle, ze musimy zaraz ruszac! Zaczelam krwawic!"
Do szpitala dojechalismy 15.40. Na dzien dobry rutynowe badanie i osluchanie ktg. Tetno sie nie podobalo a z badania wynikalo ze jest tak 3cm rozwarcia... Kazali sie przebrac i na sale uśmiech
Okolo 19 dojechal tata i szalal po sali z aparatem a M dzielnie dawal sciskac sobie reke przy coraz mocniejszych i czestszych skurczach uśmiech a dalej to nie wiem Very Happy
zostalam napewno znieczulona, w pewnej chwili tata i M zostali wyproszeni i zaczelo sie ostre parcie oczko nie wiem tez kiedy panowie wrocili do sali... Gdy zobaczylam M stojacego nad moja glowa i tate rozbiacego zdjecie, wtedy polozono mi juz moja laleczke na brzuszku uśmiech nastepnie M przecial pepowine i zaczeli sie z tata sciskac, mnie sciskac i w ogole uśmiech a ja tylko wylam i powtarzalam ze jest moja uśmiech
Jagoda przyszla na swiat 22 czerwca o 20.40, ma 52cm dlugosci i wazy 3396gr.
obecnie polozne zabraly ja na cala noc, dlatego pisze, zebym ja odpoczela... Karmilam ja na siedzaco i podczas karmienia przysnelam i o malo nie spadlysmy z krzesla...

Powrót do góry
Sandra88
guru
guru

PostWysłany: Czw 23 Cze 2011, 22:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

O jej Lady gratuluje wykrzyknik! ale to jakoś szybko poszło pisałaś nowe postu i nawet nie zauważyłam że ciebie nie ma a tu kolejny post od ciebie i to z taką super wiadomością
jeszcze raz gratuluje niech Jagódka się zdrowo chowa
Powrót do góry
marta_ges
moderator
moderator

PostWysłany: Czw 23 Cze 2011, 23:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

oklaski Gratuluję wykrzyknik bukiet

Wchodzę na chwilę na forum, a tu taka wiadomość Very Happy Właściwie to trzymałyśmy wczoraj kciuki nie za tą Lady co trzeba Very Happy

Powrót do góry
Yenna
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 24 Cze 2011, 6:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja już tu chcę pisać, że w tej pierwszej sukience wyglądasz lepiej, klikam na ostatnie posty, a tu TAKA niespodzianka!wykrzyknik Gratulacje!wykrzyknik Dużo zdrówka dla Was obu! I super, że poród poszedł tak sprawnie uśmiech
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Archiwum postów Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 58, 59, 60 ... 73, 74, 75  Następny
Strona 59 z 75

Skocz do: