Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

GARNITUR
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 91, 92, 93  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Pana Młodego
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Yenna
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 24 Cze 2011, 6:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

My zaproszenia i salę mieliśmy w kolorach bordo/ecru. Zaś nasze ubraniowe dodatki w fiolecie. Nie sadzę, żeby stanowiło to jakikolwiek problem.

Ale tak jak już ktoś pisał, co kto lubi uśmiech
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 24 Cze 2011, 9:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lubię dopasowanie.. Krawat pod sukienkę itd. Ale już nie wyobrażam sobie dopasowywać swojego wyglądu pod salę.. Na szczęście znaleźliśmy restaurację, która będzie idealnie komponować się np. z zawieszkami na alkohol. Ale już kolor wybrałam wcześniej i gdyby okazało się, że sala jest bordowa, to i tak by zostały takie dodatki.
guru
guru

PostWysłany: Pią 24 Cze 2011, 10:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

u nas sala nie ma koloru przewodniego i zostanie przystrojona takimi kolorami jakie będziemy chcieli uśmiech u nas będzie ecri i bordo albo ciemna czerwień uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
monatana_ana
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 20 Lip 2011, 20:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

fajnie wygladaja dekoracje z czerwonym, takie romantyczne uśmiech
gosik
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 22 Lip 2011, 14:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kolorowe szaleństwo. Powiem krótko garnitur mój On wybrał sobie sam. Bardzo ładny zresztą i na szczęście bez "ślubnej kamizelki i musznika". Koszulę od razu zadecydował, że ma być biała, bo tak jest najbardziej elegancko i oficjalnie zarazem, jednak gdy zaproponowałam ecru (taką miałam suknię) również się zgodził bez problemu - garnitur był czekoladowy, więc ładnie się komponowało. A krawat? Sam wybrał. Uznał, że krawat ma być, a nie wyróżniać się, więc wybrał o ton ciemniejszy niz koszula. Wyglądał na prawdę ekstra. Nigdy nie zwracaliśmy uwagi czy nasze stroje będą pasowały do zaproszeń... Lekka przesada. W kościele mieliśmy przybrane tylko krzesła (siostra zakonna na własne życzenie je przybrała), a salę mieliśmy w stylu góralskim więc nie przybieraliśmy jej w ogóle Very Happy było pięknie. (ale się rozpisałam, a miało być krótko... )
Powrót do góry
agattt
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 26 Lip 2011, 14:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Chciałabym zapytać czy ukochany którejś z Was ma lniany garnitur? Oczywiście nie ślubny, tylko w ogóle. Szukamy teraz gajerka dla mojego P. na różne okazje i przymierzał jeden lniany, taki bardziej sportowy, ale ja nie wiem co mam sądzić o nim, jak on będzie się ukąłdał, czy ze spodni nie będzie robił się worek.
Coś mniej więcej a'la ten:

Powrót do góry
ewelina85
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 26 Lip 2011, 15:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój D. dopiero kilka dni temu kupił swój pierwszy w życiu garnitur, bo idziemy na wesele mojego kuzyna na początku września. Nigdy wcześniej nie miał na sobie garnituru. Drugi będzie ślubny garnitur i pewnie później długo długo nic.
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 26 Lip 2011, 15:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mój ma dwa garnitury, jeden czarny w paski drugi jasny, ale są już zużyte i przede wszystkim niemodne, nie podobaja mi się. Długo go namawiałam, żeby kupił sobie teraz jakiś garnitur, nie musi od razu nie wiadomo jaki, za 400-500 zł można już fajny kupic. A slubny to ślubny - będzie bardzo elegancki i nie na każda okazję go założy.

Powrót do góry
Blue_Bird
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 26 Lip 2011, 17:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Agatt- lniane garnitury dobrze wyglądają na...modelach. Mój Piotr miał kilka lat temu taki "garniak", prawie go nie nosił, bo się gniótł niemiłosiernie, a mimo to spodnie, jak piszesz, wyglądały jak worki. Lepiej jest kupić jasny, lekki, może być lniany, ale koniecznie z jakąś domieszką (nie znam się tak dokładnie).

Piotr miał już kilka garniturów, bywało, że co roku kupował nowy (by tył). Teraz mocno schudł, więc znów trzeba było kupić kolejny, bo Jego chrześniak miał I Komunię Św., więc nie wypadało iść jakoś bardziej na luzie.

Ślubnego jeszcze nie kupił, ale zamierzamy wybrać grafitowy lub czarny, z białą koszulą i zielonym krawatem. Zrezygnowaliśmy z kupna kamizelki i musznika, bo P. mówi, że są "w babskie kwiaty". No, cóż uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
agattt
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 26 Lip 2011, 17:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Blue_Bird napisał:
Agatt- lniane garnitury dobrze wyglądają na...modelach. Mój Piotr miał kilka lat temu taki "garniak", prawie go nie nosił, bo się gniótł niemiłosiernie, a mimo to spodnie, jak piszesz, wyglądały jak worki. Lepiej jest kupić jasny, lekki, może być lniany, ale koniecznie z jakąś domieszką (nie znam się tak dokładnie).

Dziękuję bardzo za opinię, tak właśnie podejrzewałam.
Cytat:

Ślubnego jeszcze nie kupił, ale zamierzamy wybrać grafitowy lub czarny, z białą koszulą i zielonym krawatem. Zrezygnowaliśmy z kupna kamizelki i musznika, bo P. mówi, że są "w babskie kwiaty". No, cóż uśmiech
Mnie się kamizelki i muszniki strasznie nie podobają, mój P. też się nie upiera, więc pewnie też będzie ciemny garnitur, biała koszula i prosty czarny lub jasny krawat.[/quote]

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Pana Młodego Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 91, 92, 93  Następny
Strona 57 z 93

Skocz do: