|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Natalia22 uzależniony

|
Wysłany: Pon 20 Cze 2011, 14:15 Temat postu: WITAM !! :) |
|
|
Cześc dziewczyny i ja sie do Was przyłanczam. Do wesela jeszcze dwa lata, ale mam nadzieje że szybko zleci  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alessa bywalec

|
Wysłany: Pon 20 Cze 2011, 15:21 Temat postu: |
|
|
wreszcie ktoś kto ma ślub w tym samym roku co ja witaj  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natalia22 uzależniony

|
Wysłany: Pon 20 Cze 2011, 20:12 Temat postu: |
|
|
No właśnie ja rówież przeglądam forum i nie mogłam nikogo znaleźc z tak odległą data. Jeszcze sporo czasu, ale mam nadzieję że i my się doczekamy tego upragnionego dnia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Wto 21 Cze 2011, 10:51 Temat postu: |
|
|
Witaj serdecznie Już niedługo pojawią się dziewczyny na 2013 Póki co korzystaj z czasu i czytaj  |
|
Powrót do góry |
|
 |
moly kandydat

|
Wysłany: Wto 21 Cze 2011, 13:37 Temat postu: |
|
|
cześć
ja również dołączam do forum;)) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
misia1608 bywalec

|
Wysłany: Wto 21 Cze 2011, 13:46 Temat postu: |
|
|
witam serdecznie zobaczysz 2013 przyjdzie jak z bicza trzasnął. Kiedy ja planowałam ślub był początek 2010... dużo ludzi mi mówiło, że to o wiele za prędko.. jednak ja się cieszę, że tak szybko wystartowaliśmy, bo bynajmniej teraz już nie musimy się martwić o rezerwacje  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Salamandra kandydat

|
Wysłany: Wto 21 Cze 2011, 18:04 Temat postu: |
|
|
Witam;) jestem nowa i dołączam do forum, mam nadzieję, że znajdzie się trochę miejsca popieram tak wczesne rozpoczęcie przygotowań, my zaczęliśmy niedawno, planowaliśmy ślubować w czerwcu przyszłego roku, ale przesunęło sie na maj z tego względu, że terminy na upragnionej sali w czerwcu wszystkie były zajęte! Na rok na przód, zszokowana była. Także lepiej dużo za wcześnie niż się z czymś nie wyrobić  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Alessa bywalec

|
Wysłany: Wto 21 Cze 2011, 21:49 Temat postu: |
|
|
ja nie planowałam tak wczesnych przygotowań kiedy znajomi mowili, że trzeba z takim wyprzedzeniem szukać to sie pukałam w głowę i myślałam, że zartują..dopiero kiedy okazało sie, że na sali, którą chcemy wynając mają zarezerwowane wszystkie weekedny na najbliższe dwa lata to troche sie przeraziłam.. i tak mamy w czwartek (bo o weekendzie oczywiście juz nie było mowy w tym miesiącu), ale jest to święto wolne od pracy więc chyba goście sie zjawią  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Maja_82 maniak

|
Wysłany: Sro 22 Cze 2011, 10:41 Temat postu: |
|
|
Witam,
Ale odległy termin macie.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Natalia22 uzależniony

|
Wysłany: Sro 22 Cze 2011, 15:38 Temat postu: |
|
|
Odległy, odległy ale każdy pociesza, że szybko nam zleci czas  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|