Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Bukiet do sukni ecru
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Dekoracje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
iris30
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 8 Cze 2011, 9:21    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uayo napisał:
Wczoraj wypatrzyłam sobie świetne sweterkowe bolerko, bo to już będzie pierwszy dzień jesieni, także nie wiadomo, jak pogodą, choć od 25 lat w dniu moich urodzin pogoda była zawsze jak na zamówienie.
Paulina jeszcze przypomniała mi o biżuterii. Myślałam o drobniutkich perełkach, najchętniej takich o kształcie ziarenek ryżu. Moja Mama ma taki właśnie naszyjnik i wygląda to przeuroczo uśmiech

bardzo fajny pomysł z tymi perełkami, ja jednak zdecydowałam się na białe złoto oczko bo nie lubię żółtego, a poza tym na mojej sukience w kolorze bardzie ivory niż ecru są srebrne bardzo delikatne zdobienia więc wszystko pasuje
a co do sweterkowego bolerka to gdzie je znalazłaś? bo ja już szukam chyba z 3 miesiąc, mam tak jak pisałam gdzieś na forum, w planach angorę i nawet znalazłam jedno ale nie do końca zadowolona jestem z kroju, więc poszukuję nadal innych opcji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
uayo
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 9 Cze 2011, 13:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Otóż bolerko kupiłam na Allegro - nowe z metką, z Benettona. Prawie takie, jakie miała Kate Middleton uśmiech A perełki-ryżyki kupuję w necie luzem, bo nigdzie nie ma kompletów naszyjnik-bransoletka-kolczyki :/
Coraz bardziej wierzę w to, że wszystko będzie ze sobą harmonizować. Bardzo się bałam chaosu i braku logiki w całym moim stroju uśmiech Już się nie mogę doczekać sukni uśmiech Na razie się szyje i będzie dopiero na jakieś 3 tygodnie przed ślubem. Kicha, jak się nie wyrobią z poprawkami...
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Dekoracje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: