|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
brzytwa kandydat

|
Wysłany: Wto 10 Maj 2011, 20:16 Temat postu: Brzytwuś się wita :) |
|
|
Witam!
Po pierwsze proszę o wyrozumiałość, gdyż mój wybranek jeszcze mi się nie oświadczył. Ma jednak zamiar zrobić to w tym roku, musi odłożyć chyba trochę pieniędzy... Mi osobiście wystarczyłoby kilka słów od serca i pytanie czy chcę z nim spędzić resztę życia, bez pierścionka i takich tam pierdółek, ale on uparł się, że musi być jak z bajki... Tak naprawdę jedyne czego pragnę to być już jego żoną, nie potrzebuję księżniczkowej sukni, bogatej oprawy... No ale i tak muszę jeszcze trochę na to poczekać.
Niemniej zaproponował mi, żebym zaczęła zastanawiać się nad przygotowaniem wesela, założyła specjalny notes na ciekawe pomysły i dzieliła się z nim tym co już mam.
Dlatego na forum będę raczej chwilowo podglądaczem, szukaczem ciekawostek i ogółów, a uaktywnię się kiedy będę potrzebowała planować konkrety takie jak miejsce, DJ itd.
Pozdrawiam serdecznie i szczęścia kochane Panny Młode!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Wto 10 Maj 2011, 20:41 Temat postu: |
|
|
Witaj serdecznie! Masz w takim razie fajnego przyszłego narzeczonego skoro już pomimo chwilowego braku zaręczyn kazał myśleć nad przygotowaniami Musi mu bardzo zależeć
A tymczasem zachęcam do buszowania po wszystkich dostępnych działach i udzielania się w tematach  |
|
Powrót do góry |
|
 |
agattt moderator

|
Wysłany: Wto 10 Maj 2011, 20:49 Temat postu: |
|
|
Witaj Brzytwo Zachęcamy do udziału w forum - ja też chciałam tylko poczytywać co nieco, ale to wciąga  _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Blue_Bird uzależniony

|
Wysłany: Wto 10 Maj 2011, 20:55 Temat postu: |
|
|
Witaj! Na forum znajdziesz mnóstwo ciekawych pomysłów czy możliwości  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
brzytwa kandydat

|
Wysłany: Wto 10 Maj 2011, 21:33 Temat postu: |
|
|
Dziękuję za ciepłe słowa powitania Spodziewałam się szczerze mówiąc w najlepszym razie uprzejmego lekceważenia, w najgorszym rady, żebym wróciła jak się chociaż zaręczę Miło mi bardzo, że jesteście takie gościnne
Lady_S. - jesteśmy ze sobą 2 lata z hakiem, ale od ponad 6-ciu się bardzo blisko przyjaźnimy, więc nie ma między nami sytuacji, których "nie wypada". (Choć na początku bałam się co sobie pomyśli, że mi się tak pali do małżeństwa, że się przestraszy, ale okazało się, że on myśli o tym więcej niż ja, więc cieszy się nawet z przedwczesnych przygotowań ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
owiraptorek uzależniony

|
Wysłany: Sro 11 Maj 2011, 6:29 Temat postu: |
|
|
Witam My najpierw zaczęliśmy organizować ślub, a dopiero potem N mi się oświadczył tak formalnie Więc głowa do góry i zapraszamy do naszego świata  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelina85 uzależniony

|
Wysłany: Sro 11 Maj 2011, 7:14 Temat postu: |
|
|
Ja też jestem w trakcie planowania ślubu i wesela, a oświadczyn oficjalnych jeszcze nie było. Ale może mnie zaskoczy pewnego dnia, a jak nie to też nie będzie źle. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Inka83 guru

|
Wysłany: Sro 11 Maj 2011, 11:15 Temat postu: |
|
|
Witaj brzytwa
Ani się obejrzysz, a będziesz odliczać dni do ślubu, zobaczysz.
A tutaj można znaleźć wiele ciekawych pomysłów i inspiracji. Sama żałuję, że zalogowałam się tak późno.
Miłego przeglądania i wielu inspiracji.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Sro 11 Maj 2011, 12:12 Temat postu: |
|
|
Witaj Brzytwa, super, że Twój facet ma takie podejście, często się zdarza, że wszystko już zaplanowane, sala zamówiona, a zaręczyny potem i nie ma się czym przejmować  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
elizusiek gaduła

|
Wysłany: Sro 11 Maj 2011, 12:14 Temat postu: |
|
|
Witaj ja co prawda też tutaj świeżynka jestem, ale naprawdę - to forum wciągnęło mnie maksymalnie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|