|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sebastian64 początkujący

|
Wysłany: Nie 8 Maj 2011, 11:27 Temat postu: |
|
|
| Witam i pozdrawiam |
|
| Powrót do góry |
|
 |
elizusiek gaduła

|
Wysłany: Pon 9 Maj 2011, 8:32 Temat postu: |
|
|
Witaj i powodzenia w przygotowaniach  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
asik guru

|
Wysłany: Pon 9 Maj 2011, 8:44 Temat postu: |
|
|
| Pralinka napisał: | | straszna_dama napisał: | Kolejna Prażanka, jak miło Ja co prawda mieszkam po drugiej stronie Wisły, to sercem jestem cały czas za prawym brzegiem Zresztą pracuję na Białołęce, więc i bywam tam codziennie  |
Ja też z praskiej strony
Asik, my tez bierzemy cywilny, chcemy w Pałacu Slubów na Starówce. W czerwcu wybieramy się do USC dopełnic formalności, zeby na rok wczesniej miec juz zagwarantowaną datę, godzinę i salę. 07.07 fajna data i dla Was byłaby sentymentalna. |
A nie jest przypadkiem tak, że w usc rezerwować można max na 6 miesięcy przed? Starówka ma piękną salę ślubów, ale dla mnie odpada ze względu na brak możliwości wjazdu dla innych poza młodymi - planuję głośny dojazd (i odjazd) na ślub, więc parking to dla mnie ważne kryterium Ja obstawiam USC Targówek, ale jak nie będzie miejsca to poszukam w innych Ważne są też dla mnie godziny pracy - modlę się aby udało mi się zarezerwować jak najpóźniejszą godzinę  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Pralinka guru

|
Wysłany: Pon 9 Maj 2011, 11:41 Temat postu: |
|
|
... _________________ Ślub cywilny, to aż cywilny, a nie tylko cywilny.

Ostatnio zmieniony przez Pralinka dnia Wto 20 Lis 2012, 12:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
asik guru

|
Wysłany: Pon 9 Maj 2011, 12:26 Temat postu: |
|
|
To mnie podniosłaś na duchu
Właśnie najbardziej obawiałam się tego nie zgrania terminów. Bo co, jeśli teraz zarezerwuję salę, wpłącę zaliczkę, a w styczniu w usc okaże się, że "sorry, w tym dniu już nie ma wolnej godziny"... I co wtedy? Odstępowanie sali, szukanie nowej, itd... ehhh...
No nic trzeba będzie ruszyć wreszcie 4 litery i się podowiadywać  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|