|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
andrethebest początkujący

|
Wysłany: Pią 25 Mar 2011, 21:41 Temat postu: |
|
|
Hej witam Wszystkich !
Ark Seven
czytam te Twoje posty i zastanawiam się co chcesz udowodnić ?
Że jak ktoś ma profesjonalny sprzęt to czyni go profesjonalistą a jak nie ma np. hazera i innych "bajerów" to już "po imprezie" ?
Śmieszy mnie zakładka na stronie DJ, czy też zespołu muzycznego: sprzęt czy też oświetlenie skoro 99,9% klientów nie o tym zielonego pojęcia.
Nie wiem co chcesz udowodnić swoimi wypowiedziami ?
Ps. Zapomniałem dodać, że jestem z "branży". |
|
Powrót do góry |
|
 |
angel kandydat

|
Wysłany: Sro 30 Mar 2011, 10:35 Temat postu: |
|
|
Pan Ark Seven tego nie zrozumie  _________________ Angel |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Sro 30 Mar 2011, 11:26 Temat postu: |
|
|
Nie jest jedyną osobą, która potrafi udowodnić, że jedyny słuszny wybór to właśnie padający na niego. Troszkę za bardzo rozhulano się tu z reklamami. Bywałam na różnych forach tematycznych, na których reklamy zakazane nie były, ale do takich informacji były odpowiednie działy.. Tutaj każdy wchodzi, reklamuje się w 50 wątkach i nie wyciąga się konsekwencji. Może warto to zmienić?
A posty, jak wymienionego autora mają strasznie desperacki wydźwięk.. Radzę zastanowić się, czy przez takie wypowiedzi nie będziesz odbierany jak człowiek chwytający się brzytwy z powodu braku zleceń. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wodzireje Dwoje początkujący

|
Wysłany: Pon 2 Maj 2011, 21:12 Temat postu: |
|
|
Hej - dosyć tej przepychanki Wiosna jest, ludzie radują się myślą o ślubie - ot!
Nasz DJ gra w przedziale 1200 - 1500 zł. w zależności od wielkości imprezy. Czasem również w cenie dostarczamy sprzęt nagłaśniający. Posiadamy bardzo dobrej klasy sprzęt - stół DJ -ski Pionieera, kolumny estradowe - wraz z mikrofonami bezprzewodowymi oraz odpowiednim wzmacniaczem jesteśmy nagłośnić imprezę do 350 osób w standardowych warunkach. Jeśli ktoś chce więcej dodajemy dwa dodatkowe głośniki oraz subwoofer. Koszty są większe, ale jakość dźwięku przy dużej głośności jest wyśmienita. Koszty ustalamy po obejrzeniu sali, określeniu liczby gości i sprecyzowaniu żądań klienta.
Nasz DJ zajmuje się tylko muzyką - nie próbuje się wcielać w wodzireja, ani odwrotnie, dlatego możemy w czasie zabaw jasno dzielić obowiązki i mieć równocześnie muzykę ciągłą  _________________ Kompleksowa obsługa ślubów - wodzireje, DJ, limuzyna, sprzęt nagłaśniający, kwiaciarnia, catering
Pracujemy z klasą! |
|
Powrót do góry |
|
 |
metapiciu początkujący

|
Wysłany: Czw 5 Maj 2011, 23:10 Temat postu: |
|
|
Nasi dj byłi w dwójkę, super duet za 1500 zł
Jeden grał, drugi operował oświetleniem oboje razem śpiewali i prowadzili oj było wesoło, podam ich stronkę tak w razie czego www.djpolska.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
xemi początkujący

|
Wysłany: Wto 31 Maj 2011, 10:37 Temat postu: |
|
|
Co do tematu ja za imprezę biorę 900 zł i jak na mój teren czyli Piła- Wałcz to normalna stawka, dlatego wielu dj z innych regionów gdzie norma to 1500 zł mają z tym problem bo niektórym bardziej opłaca się mnie ściągnąć 100km i zapłacić za dojazd niż wziąść kogoś kto ma blisko. A jeśli ktoś jest zainteresowany to zapraszam aby obejrzał filmik.
http://www.youtube.com/watch?v=74ZRdeE5PMw |
|
Powrót do góry |
|
 |
lglglg69 kandydat

|
Wysłany: Wto 31 Maj 2011, 11:02 Temat postu: Mamy demokrację |
|
|
Każdy może wybrać to co chce,zespół czy dj-a.
Sprzęt jaki ktoś posiada to 30%,na resztę składa się repertuar,umiejętność nawiązywania kontaktu /nie tylko :"kochani,kochani jak sie bawicie"/ z ludźmi,wykształcenie muzyczne /u dj-ów także/,umiejętności i talent.
Jeśli kogoś stać na zespół za 6000 czy 9000 lub dj-a z dobrymi referencjami za 3000-5000 to jego sprawa.
Mam swoje zdanie w tej sprawie,ale zasadniczo w kwestiach muzycznych /o konkurencji sie nie wypowiadam/,jednakże dobry dj to min.2000 a górna granica 3500, dobry zespół 3os to min.3000 góra 5000,przy większej ilości ludzi cena powinna być ustalana indywidualnie. Mówię o cenach w Warszawie i woj.mazowieckim. Z reguły nie ogłaszamy się w innych województwach i nie "wciskamy" na siłę np. ŚLĄSK czy Pomorze gdy mamy wolny termin, więc cen w innych województwach nie znam i szczerze mówiąc nie interesują mnie. _________________ Przyjdź do nas do pubu gdzie gramy  |
|
Powrót do góry |
|
 |
monik@ bywalec

|
Wysłany: Sro 10 Sie 2011, 13:23 Temat postu: |
|
|
U nas DJ bierze 50zł za godzinę grania (ślub bierzemy w małym mieście) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
newstar kandydat

|
Wysłany: Wto 29 Lis 2011, 11:43 Temat postu: |
|
|
Zespół Muzyczny duet czy trio czy kwartet - to Zespół grający nie zawsze na żywca(no chyba że sto lat i biesiada) ale podpierajacy się zawodowymi aranżami, spiewający oczywiście na żywo, a nie po 24,00 z nagranych płyt, do tego tez musi byc zgrany
DJ - to DJ -zakłada słuchawki, puszcza muzyke i robi show, peruki, kapelusze, lambada itp...
Zespół który gra i spiewa tylko na żywca, to już prawie orkiestra do tego musi byc zgrana, i to jest klasa
Każdy powinien znac swoje mozliwości, swoją wartość, znać temat, swoją cenę, a nie obrabiać na forum "czterech liter" konkurencji, pisać posty przez znajomych, mysląc że w ten sposób zyska sobie Klienta. Niech kazdy robi to co robi i stara sie być w tym lepszy, a nie zawistny i zazdrosny......
Aby być Profesjonalnym , potrzeba czasu i ciężkiej pracy, niestety nie zawsze sie to docenia.
Zespół Muzyczny NEW STAR _________________ Zespół Muzyczny NEW STAR |
|
Powrót do góry |
|
 |
DrugaStrefa kandydat

|
Wysłany: Wto 29 Lis 2011, 16:09 Temat postu: |
|
|
Zgadzam sie z Przedmówcą,każdy zespół powinien znać swoje możliwości oraz odpowiednio się cenić,ale myślę ze spokojnie można się dogadać i uzyskać porozumienie z państwem młodym. jeżeli zespół jest dobry i doświadczony,to nie ma sobie nic do zarzucenia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|