|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gosiula guru

|
Wysłany: Pią 29 Kwi 2011, 14:28 Temat postu: |
|
|
Kinac rozmowa, rozmowa i jeszcze raz działanie, to WY jesteście naważniejsi i jak już dziewczyny pisały będziecie żyć razem Ty i On, siostra Twojego Narzeczonego nie powinna się wtrącać w wasze życie, z tego co widzę to toksyczna osoba i lepiej by było dla was zamieszkac oddzielnie _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniac gaduła

|
Wysłany: Sob 30 Kwi 2011, 7:47 Temat postu: |
|
|
Wczoraj rozmawialiśmy dość długo, mój T. choć z miną cierpiętnika zgodził się na wynajem,ale wieczorem zadzwoniła do niego jego siostra, żeby mu powiedzieć jak jej smutno samej w domu i zapytać, kiedy wraca,więc on ma znowu wątpliwości, czy nie lepiej,żebyśmy z nią zostali... _________________ "Niech ludzie nie znający miłości szczęśliwej twierdzą, że nigdzie nie ma miłości szczęśliwej. Z tą wiarą lżej im, będzie żyć i umierać".
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
atina guru

|
Wysłany: Sob 30 Kwi 2011, 8:30 Temat postu: |
|
|
to zapytaj się go, czy nie powinien hajtnąć się z siostrą a nie z Tobą .... Jezu oberwałby taki ode mnie w czerep .... :/ współczuję Ci na prawdę :/ _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
borusia maniak

|
Wysłany: Sob 30 Kwi 2011, 8:38 Temat postu: |
|
|
To Ty jesteś jego przyszłą żoną i to Ty powinnaś być dla niego najważniejsza.. Nie pozwól jej żeby tak rządziła Twoim narzeczonym, macie rozpocząć wspólne życie RAZEM, a zachcianki siostry są tutaj co najmniej nie na miejscu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lusilla moderator

|
Wysłany: Sob 30 Kwi 2011, 14:23 Temat postu: |
|
|
Siostrze przejdzie po jakimś czasie. Są ze sobą bardzo związani, ona czuje, że jej go zabierasz i panikuje. Z czasem jej przejdzie. Widzialam już taki związek, pan mlody, jego siostra i nowa zona.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniac gaduła

|
Wysłany: Sob 30 Kwi 2011, 21:17 Temat postu: |
|
|
Lusilla i jak taki związek wyglądał? Mogłabyś mi opowiedzieć coś więcej?
Ps. My chyba wstępnie doszliśmy do porozumienia...  _________________ "Niech ludzie nie znający miłości szczęśliwej twierdzą, że nigdzie nie ma miłości szczęśliwej. Z tą wiarą lżej im, będzie żyć i umierać".
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Sob 30 Kwi 2011, 23:21 Temat postu: |
|
|
bardzo się cieszę, że porozmawialiście i chociaż coś udało się Wam ustalić :* na pewno wszystko się ułoży, siostrze na pewno przejdzie...po prostu jej też jest ciężko, bo czuje, jakbyś go jej odbierała... ale na pewno minie jej z czasem. Oby jak najkrócej  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lusilla moderator

|
Wysłany: Nie 1 Maj 2011, 7:12 Temat postu: |
|
|
Siostra wręcz nie cierpiała panny młodej, tak po prostu. Nawet dobrze jej nie znając. Bardzo kochała swojego brata, on wyprowadzał się ze swojej rodzinnej miejscowości więc podwójnie jej było to nie na rękę, że go traci. Dopiero chyba ślub i dziecko w drodze sprawiły, że złagodniała  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kiniac gaduła

|
Wysłany: Pon 2 Maj 2011, 9:57 Temat postu: |
|
|
Mnie irytują jej wieczorne smsy to mojego T., zwłaszcza te wieczorne ok. 23 z pytaniem: "Czy mój T. już śpi?" Jaki jej? chyba mój  _________________ "Niech ludzie nie znający miłości szczęśliwej twierdzą, że nigdzie nie ma miłości szczęśliwej. Z tą wiarą lżej im, będzie żyć i umierać".
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gosiula guru

|
Wysłany: Pon 2 Maj 2011, 12:20 Temat postu: |
|
|
Kinac on jest wasz, z tym że inaczej jest Twój a inaczej jego siostry  _________________

|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|