Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

sukienka
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 85, 86, 87  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marzena
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 8 Sty 2009, 14:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Mi również bardziej podoba się wersja bez ramiączek. Przepiękna sukienka, gratuluję wyboru! Very Happy
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 8 Sty 2009, 15:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ladysunshine napisał:
To widzę, że z teściową jesteś w dobrych stosunkach... lol Moja mnie nie zobaczy przed. Już bym wolała się mojemu K. pokazać... Jak ciekawi, to zobaczą na ślubie... lol
A co do skromności, to każdy chwali swoje i tego się trzymać. Very Happy A i jak się podoba, to innych też chwalić. lol

hehe ja tez nie pokaze tesciowiej uśmiech nawet jakby blagala zeby w necie pokazac czy cos, nie ma szans, niech padnie na zawal w kosciele hheee (oczywiscie zarcik)

a tak co do ramiaczek to lepiej wyglada sukienka bez uśmiech no i jest sliczna, skromna ale wlasnie to nadaje najwiekszego uroku:) ile Cie kosztowalo to cudo jesli maozna wiedziec?? jestem jeszcze przed kupnem wiec ciekawia mnie wszystkie ceny język
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 8 Sty 2009, 15:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

anjas17 moja sukienka kosztowała mnie 500 zł plus koło 80 zł kupiłam ją w małym salonie w Skoczowie Very Happy acha i tak jak mówicie chyba przerobie ja na bez ramiączek Wink i pokuszę się o coś boskiego na szyję jakaś kolia może Wink
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 8 Sty 2009, 17:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

k_s7 tak tanio?? Shocked jestem pod wrazeniem i to bardzo bardzo pozytywnym! mnie sie pewnie nie uda znalezc nic tak taniego smutny
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 8 Sty 2009, 18:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Rzeczywiście sukienka lepiej prezentuje się bez ramiączek, tylko, czy będzie Ci tak wygodnie? Czy jest odpowiednio uszyta i nie opadnie podczas wesela?

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dotti1984
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 8 Sty 2009, 19:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja też uważam że bez ramiączek lepiej się prezentuje.Ale ceną to mnie zszokowałaśwykrzyknik! Shocked
guru
guru

PostWysłany: Pią 9 Sty 2009, 12:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

mi się podobaja ramiączka uśmiech zwłaszacza jak opadaja na bok ramion i są ,,grubsze,,

Powrót do góry
k_s7
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 9 Sty 2009, 12:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dotti1984 staram się szokować w ten sposób tzn.niskocenowy lol lol lol Wesele ma być najwspanialszym przeżyciem w naszym życiu ale to nie znaczy że mamy na tą uroczystość wydać nie wiadomo ile pieniążków Wink Moja koleżanka wychodzi za mąż 2 miesiące przede mną czyli w czerwcu i mówiłam jej na przykład żeby się rozejrzała za suknią już a był to chyba sierpień (ja wtedy moją kupiłam)bo już u nas w Bielsku zaczęły się powoli wyprzedaże i jakieś okazyjne promocje. To ona stwierdziła ,że ona poczeka jeszcze i będzie szyła i że taniej ją to wyniesie. No cóż taniej niż ja gotową suknie kupiłam nie uszyje na pewno Confused Więc dziewczyny jeśli coś znajdziecie co można wcześniej kupić i jest w jakiejś ekstra cenie to nie powstrzymujcie się tak jak ja z moją kiecką ,bo jedyne co możecie to zyskać na tym Wink Wink Wink

Normalnie jakiś moralizatorski tekst mi wyszedł Shocked
guru
guru

PostWysłany: Pią 9 Sty 2009, 14:15    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Też jestem zaskoczona ceną z suknię. Ja byłam dzisiaj się zapisać na szycie sukni i babka mi powiedziała, że wypożyczenie od nich to koszt 1250 zł przy pierwszym wypożyczeniu, a nie wiem ile sycie na własność. Ale ceny są takie jeszcze w miarę przystępne, bo w innych salonach, to ceny po 2, 3, 4 i więcej tysięcy...

Powrót do góry
*AGNIESZKA*
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 9 Sty 2009, 14:28    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Po pierwsze - wersja bez ramiaczek - zdecydowanie, a te koroneczki na dole....boskie:)

Po drugie - ta cena normalnie SZOK Shocked , aż nie wiarygodne, może w większych miejscowosćiach cena idzie w góre? Bo ja rozumiem cos koło 1000 zł kupic, ale za 500 zł - jak Ty to zrobiłaś? uśmiech

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Panny Młodej Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 85, 86, 87  Następny
Strona 26 z 87

Skocz do: