|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nana gaduła

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2009, 20:46 Temat postu: |
|
|
dziewczyny a propo teściów polecam Wam książkę "Toksyczni Teściowie" autorstwa Susan Forward. Właśnie ją kończę i powiem Wam że jest świetna! _________________
Niczego nie będzie żal!! :* |
|
Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2009, 20:49 Temat postu: |
|
|
już czytałam, ale chyba se ją kupię na własność i bd czytać jak bd potrzebować rady  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nana gaduła

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2009, 20:55 Temat postu: |
|
|
ja ją właśnie kończę.
O moich teściach jest akurat najmniej ["mistrzowie chaosu"] ale i tak warto było przeczytać  _________________
Niczego nie będzie żal!! :* |
|
Powrót do góry |
|
 |
agbar uzależniony

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2009, 20:56 Temat postu: |
|
|
Współczuję Wam dziewczyny. Na szczęście co do stroju T. jego mama popiera mnie w 100 %, a nawet cieszy się, że zyskała sojusznika przeciwko jego tacie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Castia maniak

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2009, 22:00 Temat postu: |
|
|
a brakuje jeszcze tylko żeby mi się teście do stroju wtrącali! o nie! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dotti1984 maniak

|
Wysłany: Sro 7 Sty 2009, 22:36 Temat postu: |
|
|
oj ja też do stroju nie dałam się wtrącać.Mama K. chciała go ubrać zupełnie inaczej niż my,ale na szczęście od tak łatwo się jej nie poddaje i posłuchał mnie.Ale i tak ni mam co na teściową narzekać,chociaż ostatnio coś za bardzo mi się ciekawska zrobiła _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
marzena gaduła

|
Wysłany: Czw 8 Sty 2009, 0:19 Temat postu: |
|
|
Castia napisał: | a brakuje jeszcze tylko żeby mi się teście do stroju wtrącali! o nie! |
Moja ostatnio powiedziała: No, a świadkowie będą mieć przypięte takie małe storczyki, jak bukiet Marzeny... No myślałam, że padnę! O mało się nie zakrztusiłam, bo akurat piłam kawę...! Moja już tak ma, nie pyta nikogo, tylko sobie postanawia, że ja mam mieć bukiet ze storczyków. I, jak ją znam, jak zrobię sobie inny, to ona się zdziwi i nie będzie wiedzieć, czemu ja nagle zrobiłam sobie inny bukiet, przecież miał być ze storczyków... Z nią tak zawsze... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Czw 8 Sty 2009, 0:31 Temat postu: |
|
|
aaa świadkowie.... teściowa jeszcze nie wie, że będzie 2 świadków x) a to się zdziwi  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
*AGNIESZKA* maniak

|
Wysłany: Czw 8 Sty 2009, 8:50 Temat postu: |
|
|
Ojjj, ja także bym się wkurzyła, gdyby mama Mojego Skarbusia jeszcze mu garniturki wybierała, szkoda jeszcze, że bielizny mu nie wybiera - brrr... na sama mysl juz się wściekam, a co dopiero MissIndependent przeżywa, całe szczęśclie Mój sobie sam wszystko kupuje, a od chwili, gdy jesteśmy razem - ja mu pomagam wybierać, nawet więcej w tym mojej inicjatywy, ale mój gust mu się spodobał, a poza tym to od momentu jak jestesmy razem lubie mu kupowac jakieś ciuszki, bardziej to polubiłam niż kupowanie sobie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Castia maniak

|
Wysłany: Czw 8 Sty 2009, 9:17 Temat postu: |
|
|
A co do garniturka mojego P. teściowa też się wtrąca, już wybraliśmy jak będzie wyglądał i gdzie zamówimy... a i tak co chwilę słyszymy gdzie to możemy indziej pójść zamówić ten garnitur. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|