|  | 

| Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
 |  

| 

| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |  
		| Autor | Wiadomość |  
		| Maxmultimedia początkujący

| 

|  Wysłany: Sro 23 Mar 2011, 1:08    Temat postu: Zaręczyny - Warto uwiecznić ? |   |  
				| 
 |  
				| Witam, Pytam wszystkich przyszłych zaręczonych, czy myśleliście o Nagraniu swoich zaręczyn na video
    Co myślicie na ten temat ? Czy lepiej zapamiętać tę chwilę czy może warto uwiecznić taki moment
   Czekam na wasze zdanie?
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| (=KaLinka=) maniak

| 

|  Wysłany: Sro 23 Mar 2011, 7:51    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| wg mnie jest to chwila tak prywatna, tak osobista przeżywana dogłębnie, że nie powinno się tego kamerować ani nagrywać. Moment zaręczyn jest w nas => mnie i narzeczonym, byliśmy wtedy wypełnieni emocjami, których nikt nam nie odbierze bo będziemy pamiętać to zawsze. Jest to bardzo intymna chwila - jak dla mnie oczywiście i tylko moja, tylko dla mnie bez udziału osób trzecich. 
 a poza tym
 gdyby mi ktoś za plecami stał z kamerą albo z aparatem poczułabym się głupio... no może nie głupio ale skrępowana bym była a w tym momencie nie o to chodzi:) takie jest moje zdanie

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| owiraptorek uzależniony

| 

|  Wysłany: Sro 23 Mar 2011, 8:04    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Zdecydowanie nie. _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| borusia maniak

| 

|  Wysłany: Sro 23 Mar 2011, 8:05    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Popieram dziewczyny |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| ewelinka89 moderator

| 

|  Wysłany: Sro 23 Mar 2011, 16:51    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Oczywiście, że nie! Należę do osób, które nie akceptują planowanych zaręczyn.. Zaręczyny kojarzą mi się z chwilami we dwoje, a nie troje (plus kamerzysta). Tym bardziej samo zaskoczenie tym, radość - nie chciałabym, żeby mi się ktoś kręcił etc.. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| agrafka gaduła

| 

|  Wysłany: Sro 23 Mar 2011, 18:08    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| A tutaj wcale nikt nie powiedział o obecności trzeciej osoby, tylko o obecności kamery  . Jest wiele filmików z zaręczyn, które nagrane zostały w zaciszu domowym kamerą ukrytą przez narzeczonego. O czym, oczywiście, dziewczyna nie wiedziała. Filmiki są urocze i naprawdę wzruszające. Jakbym miała takie nagranie, oglądałabym je setki razy. 
 Moje ulubione: http://www.collegehumor.com/video:1923339

http://wiesz-wiecej.pl/wesele.html
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| ewelinka89 moderator

| 

|  Wysłany: Sro 23 Mar 2011, 18:33    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | agrafka napisał: |  	  | A tutaj wcale nikt nie powiedział o obecności trzeciej osoby, tylko o obecności kamery  . Jest wiele filmików z zaręczyn, które nagrane zostały w zaciszu domowym kamerą ukrytą przez narzeczonego. O czym, oczywiście, dziewczyna nie wiedziała. Filmiki są urocze i naprawdę wzruszające. Jakbym miała takie nagranie, oglądałabym je setki razy. 
 Moje ulubione: http://www.collegehumor.com/video:1923339
  | 

Wątpię, żeby do tego zmierzał wątek założony przez forumowych spamerów nachalnie reklamujących swoje usługi fotograficzne
  |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| agrafka gaduła

| 

|  Wysłany: Sro 23 Mar 2011, 18:39    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| A mi się właśnie wydaje, że dlatego od razu się do autora uprzedziłyście. Nikt tu nic nie reklamuje a chce tylko porozmawiać na temat, którym się zajmuje. Idąc tym tokiem myślenia trzeba byłoby zamknąć wiele tematów, na których wypowiadają się specjaliści. _________________

http://wiesz-wiecej.pl/wesele.html
 |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| ART. DECO JUBILER gaduła

| 

|  Wysłany: Nie 27 Mar 2011, 15:20    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Myślę, że przesadne obrażanie się nie jest tutaj potrzebne, bo temat jest zupełnie nowy i nie dubluje wątków a do tego jest ciekawym pomysłem na uwiecznienie wspomnień. Wszystko w granicach dobrego smaku. |  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		| aniak kandydat

| 

|  Wysłany: Sob 7 Maj 2011, 17:40    Temat postu: |   |  
				| 
 |  
				| Ja bym nie chciała takiego "uwiecznienia", ale co kto woli  _________________

|  |  
		| Powrót do góry |  |  
		|  |  
		|  |  

| 

| Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach