| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
AC79 początkujący

|
Posted: Mon 8 Dec 2008, 9:07 Post subject: gdzie po sukienki???:) |
|
|
hej dziewczyny:)
Potrzebuje również informacji czy wypożyczyć czy uszyć. Mieszkam w Sosnowcu. Nie wiem wogóle jak kształtują się ceny w wypożyczalniach, i jak to tam bywa z małymi rozmiarami. (bo jestem dość drobna i niska). Słyszalam też o pracowni krawieckiej Pani Obajtek, tam cena uszycia sukni kosztuje 800 zł. Czy ktoś może korzystał z jej usług? |
|
| Back to top |
|
 |
sylsor kandydat

|
Posted: Tue 9 Dec 2008, 16:34 Post subject: |
|
|
AC79 zobacz co napislaysmy w poscie "dziewczyny z sosnowca gdzie szyc lub wypozyczac sukienki"...( tam jest kilka inforamcji) ja od siebie moge dodac ze salon na bodajze ul kościelnej..taki zielony( na tej ulicy gdzie jest policja w sosnowcu) nie jest najlepszy chociaz maja sukienki calkiem niezle...sama kupowalam tam na slub cywiny,,,byla piekna ale ceny kosmiczne a babka ma takie gadane ze wcisnie nawet worek.....i odrazu jak tylko wejdziesz to jzu spisuje umowe...nie polecam...
dziewczyny propnuja tez www.doriano.pl lub zaklad na pogoni( niestety nie pamietam nazwy ale chyba no Okrzei) i w Tąpkowicach...( miedzy lotniskiem pyrzowcie a Tarnowskim Górami) ... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Be@tka uzależniony

|
Posted: Wed 10 Dec 2008, 7:32 Post subject: |
|
|
sylsor masz jakies namiary na ten salon w Tąpkowicach? (chociaż adres) Bo własnie tam się chcę wybrać, a nie wiem czy trafię  _________________
www.beatailukasz.pobieramysie.pl |
|
| Back to top |
|
 |
sylsor kandydat

|
Posted: Wed 10 Dec 2008, 10:23 Post subject: |
|
|
Centrum Mody Ślubnej i Wieczorowej
Ksymena Iwona Czapla
ul. Zwycięstwa 11
42-624 Tąpkowice
niedaleko lotniska Katowice Pyrzowice
tel. (032) 285-38-83
tel. kom. 609-822-613
salon@ksymena.com.pl
Godziny otwarcia salonu
pon.-pt. 1100-1900
sob. 800-1500
prosze bardzo...a kiedy sie tam wybierasz? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Be@tka uzależniony

|
Posted: Wed 10 Dec 2008, 21:10 Post subject: |
|
|
Dziękuję bardzo
Jeszcze nie wiem kiedy dokładnie. Chyba po Nowym Roku. Ja do ślubu jeszcze trochę czasu mam... Ale własnie słyszałam, że ten salon jest dobry i warto tam sukienkę kupić  _________________
www.beatailukasz.pobieramysie.pl |
|
| Back to top |
|
 |
sylsor kandydat

|
Posted: Wed 17 Dec 2008, 11:44 Post subject: |
|
|
ja już wybrałam suknie w salonie doriano...polecam:))) _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Be@tka uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
Iza&Luka kandydat

|
Posted: Wed 17 Dec 2008, 15:38 Post subject: |
|
|
| sylsor wrote: | Centrum Mody Ślubnej i Wieczorowej
Ksymena Iwona Czapla
ul. Zwycięstwa 11
42-624 Tąpkowice
niedaleko lotniska Katowice Pyrzowice
tel. (032) 285-38-83
tel. kom. 609-822-613
salon@ksymena.com.pl
|
Dzięki za namiary, ja też się tam wybiorę, w przyszłym roku może już w marcu 
Bo suknie firmy Aspera mi się bardzo podobają tylko nie wiem ile kosztują :/ _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
sylsor kandydat

|
Posted: Fri 19 Dec 2008, 15:30 Post subject: |
|
|
La Rosa ale biała...na zywo wyglada jeszcze piekniej!nie chcialam ejj nawet przymierzac bo niedosc ze w ecru to jeszcze taka skromna...ale jak ubralam to sie zakochalam:)) wyobrazilam sobie je w bieli i juz bylam przekonana ze to ta...skron\mna i szykowna!!jak na moj gust!!!ale kazdy ma prawo do swojej opini:))) _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Betty10 początkujący

|
Posted: Mon 14 Dec 2015, 11:46 Post subject: |
|
|
| Mam namiar na projektantke mody specjalizującą się w szyciu sukien ślubnych,sukien wieczorowych i sukieneczek komunijnych i do chrztu.Sukienki te można zamówić przez internet http://www.venika.pl/ .Ubrania bardzo dobrej jakości bardzo ładnie się układają poprzez dobrze pobrane wymiary,polecam gdyż wzory są naprawdę niespotykane:) |
|
| Back to top |
|
 |
|