|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Juliette guru

|
Wysłany: Nie 25 Kwi 2010, 17:08 Temat postu: |
|
|
Nie lubię słowa wypustka, wolę poszetka
Moim zdaniem poszetka nadaje garniturowi jakieś strasznej elegancji U nas pewnie będzie biała jedwabna poszetka ale nie będzie kwiatka w butonierce, bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić obu tych ozdób razem... _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Annoula gaduła

|
Wysłany: Nie 2 Maj 2010, 8:15 Temat postu: |
|
|
Moje Kochanie standardowo założy czarny garnitur lekko połyskujący, białą koszulę z długim rękawem i biały krawat, rozważaliśmy również białą kamizelkę ale w lipcu może być mu w tym za gorąco. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
..::Nati::.. maniak

|
Wysłany: Pon 3 Maj 2010, 8:23 Temat postu: |
|
|
My chyba sie zdecydujemy tylko na kwiatki w butonierce bez wypustki czy też poszetki dwie rzeczy na raz wydaje mi się że za dużo...dziwnie to wygląda.Albo jedno albo drugie chyba... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania123 uzależniony

|
Wysłany: Pon 3 Maj 2010, 11:28 Temat postu: |
|
|
a mnie mój D. namówił na czarnego śledzia.garnitur jest czarny ,delikatnie nabłyszczany.z kamizelki zrezygnowalismy od razu bo nam sie po prostu nie podoba.wypustki też raczej nie bd tylko sama butonierka.a koszula na spinki z wytłaczanym prążkiem w tkaninie z domieszką jedwabiu
ja początkowonie chciałam śledzia ,ale po jakims czasie zaczął mi się podobać.no i mój skarb mnie namówił..więc będzie czarny sledż  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Czw 3 Cze 2010, 18:43 Temat postu: |
|
|
a my mamy koszulę z domieszką wiskozy..w paski błyszczące.
a dziś kupiliśmy na przebranie ( po 24 jak już kamera się wyłączy) koszulę na krótki rękaw..też w takie nabłyszczane paski  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
miki2i początkujący

|
Wysłany: Sob 6 Lis 2010, 18:30 Temat postu: |
|
|
Witam do ślubu mam jeszcze trochę czasu ale muszę dużo załatwić w tym miesiącu bo wyjeżdzam i potem nie mam zabardzo czasu ......więc proszę o pomoc Jaki garnitur i koszulę dla pana młodego (ciemne włosy i brązowe oczy ) gdzie szukać dodatków i do czego mamy je dopasować do garnituru czy do mojej sukni ?
Proszę polećcie mi jakieś fajne sklepy w Warszawie w miare możliwosci nie bardzo drogie .
Ile średnio kosztuje ubranie do ślubu całego Pana Młodego dzięki |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Nie 7 Lis 2010, 7:45 Temat postu: |
|
|
| miki2i napisał: | | Jaki garnitur i koszulę dla pana młodego (ciemne włosy i brązowe oczy ) |
Mniejsze znaczenia ma tutaj kolor oczu i włosów, a większe postura i suknia panny młodej
| Cytat: | | gdzie szukać dodatków i do czego mamy je dopasować do garnituru czy do mojej sukni ? |
Wypadałoby, żeby pasowały do jednego i do drugiego
| Cytat: | | Proszę polećcie mi jakieś fajne sklepy w Warszawie w miare możliwosci nie bardzo drogie . |
Polecam Vistulę i Bytom.
| Cytat: | Ile średnio kosztuje ubranie do ślubu całego Pana Młodego dzięki |
Trudno powiedzieć ile średnio. My wydaliśmy ok. 1600 zł, z tym, że akurat trafiliśmy w Vistuli na promocyjne ceny garniturów. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Calina85 kandydat

|
Wysłany: Czw 10 Lut 2011, 15:17 Temat postu: |
|
|
[quote="Juliette"] | miki2i napisał: | | Jaki garnitur i koszulę dla pana młodego (ciemne włosy i brązowe oczy ) |
Mniejsze znaczenia ma tutaj kolor oczu i włosów, a większe postura i suknia panny młodej
| Cytat: |
Trudno powiedzieć ile średnio. My wydaliśmy ok. 1600 zł, z tym, że akurat trafiliśmy w Vistuli na promocyjne ceny garniturów. |
U nas liczymy, że wyjdzie identycznie 1600zl. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
monatana_ana bywalec

|
Wysłany: Sob 2 Kwi 2011, 9:34 Temat postu: |
|
|
a my ostatnio byliśmy na zakupach w poszukiwaniu koszul dla mojego ukochanego, takich do pracy, bo musi się elegancko ubierać. A, że jest dość szczupły i nosi tylko koszule slim to się trochę naszukaliśmy. W wielu sklepach mimo że slim to koszule i tak były mu za duże, albo nie mieli rozmiaru i muszę Wam powiedzieć, że wróciliśmy do Giacomo Conti w którym ubraliśmy go na ślub i tam kupił sobie 3 super taliowane koszule. Teraz nie będę miała problemu, bo zawsze będę wiedziała, że kołniezyk 39, wiec nawet jak bede chciala mu zrobic niespodzianke to sama kupie, a tak to zawsze musial mierzyc... miejmy nadzieję, że moda na slimy bardziej się rozpowszechni w męskich sklepach _________________ Dla Ciebie.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewelinka89 moderator

|
Wysłany: Sob 2 Kwi 2011, 11:05 Temat postu: |
|
|
A ja jestem załamana.. Chcemy koszulę ecru, na spinki.. Ale problemem jest rozmiar.. 38 ;( Gdzie nie pytamy od razu nas odsyłają.. Wiedziałam, że będzie problem, bo jak pracowałam w sklepie też o takie było ciężko, ale nie wiedziałam, że aż taki.. Dziś kolejne podejście...
Kurcze, czy facet musi mieć 180 i 42 w kołnierzyku? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|