Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

striptiz dla mojego meżczyzny?
Goto page 1, 2, 3, 4  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Seks przed ślubem
View previous topic :: View next topic  
Author Message
agnesi
gaduła
gaduła

PostPosted: Tue 7 Dec 2010, 20:51    Post subject: striptiz dla mojego meżczyzny? Reply with quote

co powiecie na taki temat? Robiłyście striptiz swojemu mężczyźnie albo on wam? Opiszcie to jeśli tak i czy to było dla was łatwe. Mój narzeczony bardzo chce żebym mu zrobiła striptiz ale ja jakoś nie potrafie sie przełamać żeby to zrobić.

Back to top
View user's profile Send private message
straszna_dama
guru
guru

PostPosted: Sun 30 Jan 2011, 20:48    Post subject: Reply with quote

Najpierw poznajcie się dokładnie, zaufajcie nie tylko sobie, ale i swoim ciałom, przełamcie bliskość tak, żeby nie kochać się wyłącznie przy zgaszonym świetle, pod kołdrą, nie wstydźcie się wzajemnej nagości. Jeśli będziesz umiała wstać nago z jego łóżka bez skrępowania, bez tego też się rozbierzesz. Nic na siłę - czasem potrzeba czasu, dużo czasu, żeby wszystkiego się nauczyć, dojrzeć do siebie. Niech ukochany będzie cierpliwy, porozmawiaj z nim o tym. Powodzenia uśmiech
gaduła
gaduła

PostPosted: Mon 31 Jan 2011, 12:57    Post subject: Reply with quote

jestesmy razem juz 4 lata nie mam najmniejszego problemu ze spacerowaniem nago po pokoju kiedy on patrzy i zrobiłam dla niego ten striptiz był zachwycony ja tez to piekne uczucie kiedy on patrzył na mnie z takim pożądaniem i nie mógł sie doczekac kiedy bede juz bez niczego hehe było cudownie:) polecam. T nie moze sie doczekac nastepnego razu i zapewne zrobie to dla niego jeszcze nie raz.

Back to top
Joanka P.
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 1 Feb 2011, 1:03    Post subject: Reply with quote

Przyznaję uśmiech tez zrobiłam jakieś...3 lata temu striptiz dla mojego P. Też był zachwycony. Tym bardziej, że nie przeczuwał w ogóle. Na początku się śmiał i było to denerwujące nie ukrywam, ale ja tak się skupiłam na muzyce, że wreszcie się wczuł i... potem było cudownie uśmiech
I jeszcze striptiz z przebieranką jest fajny. Lubimy zwłaszcza kelnerkę i klienta. polecam. bardzo. każdy facet chce, żeby zrobiłą to dla niego jego Kobieta, Narzeczona, Żona.
Back to top
Lady_S.
guru
guru

PostPosted: Thu 3 Feb 2011, 15:49    Post subject: Reply with quote

Też chciałam kiedyś zrobić striptiz dla mojego K.,ale nie potrafię się przełamać. Chodzę nago przy nim, ale chyba za dużo kompleksów i w tym temacie nie potrafię się otworzyć...
Back to top
agnesi
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 4 Feb 2011, 8:01    Post subject: Reply with quote

ladyS tez tak myslałam ze sie nie przełamie az pewnego dnia poszlismy na piwko wrocilismy T usiadł na łóżku zaczął mnie dotykac i pomyslałam a co mi szkodzi i udało sie byl w siódmym niebie teraz codziennie pyta kiedy nastepny raz. Twój facet cie kocha i nie widzi tego co ty dla niego jestes najpiekniejsza pod kazdym wzgledem

Back to top
straszna_dama
guru
guru

PostPosted: Fri 4 Feb 2011, 8:13    Post subject: Reply with quote

Nic na siłę, takie zabawy mają dawać przyjemność, a nie zażenowanie. Każdy ma swoje tempo związkowe, jedni idą do łóżka na pierwszej randce, inni po ślubie. Każda z nas wcześniej czy pózniej nauczy sie co w jej związku podnosi temperaturę i zrobi coś co obojgu (nie tylko jej mężczyźnie) sprawi przyjemność.
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 4 Feb 2011, 8:19    Post subject: Reply with quote

straszna dama masz racje ale napisałam prawde lady bo tak przecież jest każda z nas jest niezwykła dla swojego mężczyzny

Back to top
agnesi
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 4 Feb 2011, 8:19    Post subject: Reply with quote

straszna dama masz racje ale napisałam prawde lady bo tak przecież jest każda z nas jest niezwykła dla swojego mężczyzny. Nikt nikogo nie zmusza

Back to top
straszna_dama
guru
guru

PostPosted: Fri 4 Feb 2011, 8:32    Post subject: Reply with quote

Agniesi, edytuj post, a nie pisz dwóch - jeden pod drugim uśmiech
Nie twierdzę, ze tu ktoś kogoś zmusza, ale że na wszystko przychodzi czas. Nie zawsze to czego chce od nas nasz mężczyzna musi sie nam podobać i nie mamy obowiązku tego robić.
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Seks przed ślubem All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3, 4  Next
Page 1 of 4

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce