| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
martita8503 guru

|
Wysłany: Czw 30 Gru 2010, 8:47 Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich
My mamy jeszcze duzo czasu do naszego ślubu, ale niektóre rzeczy takie jak orkiestra czy catering musimy załatwiać już! alę juz mamy zarezerwowaną sale, złapaliśmy pierwszy możliwy termin i niestety to dopiero za 1,5 roku
W głowie to już mam gotowy plan na wszystko niestety wiem ze to nie takie proste. wizja tez sie może zmienic... zwłaszcza znając mnie
Kochani życzę Wam ( tym którzy oczekują dnia swojego ślubu) aby przyszedł on jak najszybciej
Pozostałym forumowiczom życze spełnienia celu
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
pozdawiam
M _________________ "[...] miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
martita8503 guru

|
Wysłany: Czw 30 Gru 2010, 8:50 Temat postu: |
|
|
Gosiula
Witam Cię
Widze że tez jestes początkująca
do mojego ślubu zostało troche wiecej czasu jak do Twojego wiec bede śledzić Twoje postępy i może wykradnę jakies pomysły
pozdrawiam, _________________ "[...] miłość trzeba budować, odkryć ją to za mało"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Gosiula guru

|
Wysłany: Czw 30 Gru 2010, 11:32 Temat postu: |
|
|
Cześć martita8503
no macie jeszcze sporo czasu my rezerwowaliśmy salę w lutym 2010 i tez wzięliśmy jeden z ostatnich terminów, niestety ale jak chce się mieć wesele w wymarzonym miejscu trzeba go rezerwować dużo wcześniej. z zespołem też mieliśmy problem - byliśmy na weselu u mojego kuzyna miał świetną orkiestrą ale niestety byli już zajęci :/ udało nam się zarezerwować inny zespół mam nadzieje że będą dobrze grali no i udało mi się kupić już suknię - skorzystałam z przeceny i kupiłam ją 40% taniej!
Pozdrawiam Ciebie i wszystkich przygotowujących się do tego najważniejszego dnia  _________________

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
djnaweselepoznan początkujący

|
Wysłany: Czw 30 Gru 2010, 15:29 Temat postu: |
|
|
Witamy serdecznie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasiayes początkujący

|
Wysłany: Wto 4 Sty 2011, 14:37 Temat postu: hey |
|
|
witam wszystkich
jestem tu nowa i od dzis zaczyna się moja przygoda z przygotowaniami do ślubu |
|
| Powrót do góry |
|
 |
WIDEOFILM moderator

|
Wysłany: Nie 7 Sie 2011, 7:36 Temat postu: Re: hey |
|
|
| kasiayes napisał: | witam wszystkich
jestem tu nowa i od dzis zaczyna się moja przygoda z przygotowaniami do ślubu |
I także spamowanie z karina falińską i dj raff. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania1985 kandydat

|
Wysłany: Wto 9 Sie 2011, 13:35 Temat postu: |
|
|
Witajcie dziewczynki Kochane
My zarezerwowaliśmy datę ślubu 24 czerwca 2011 r na termin 23.06.2012 r. Powiem szczerze,że też cudem ten termin dostaliśmy. Para miała być dwie godziny po Nas ale my zdecydowaliśmy się na tą salę i na ten dzień i Pani musiała odmówić tym państwu.
Więc z tego powodu jestem bardzo zadowolona. Zespół zarezerwowaliśmy niedługo po sali znaleźliśmy świetny zespół na miejscu zamieszkania naszym. Koszta też są superowe aż jestem w szoku,że tak tanio
Mam jedynie prośbę o pomoc mi w pewnym zagadnieniu:
Zastanawiam się kiedy muszę iść z narzeczonym do księdza z naszej parafii cokolwiek zaczynać załatwiać. Pomóżcie mi w tym temacie.
Pozdrawiam serdecznie :* _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
WIDEOFILM moderator

|
Wysłany: Wto 9 Sie 2011, 14:51 Temat postu: |
|
|
Aniu: nic nie zaszkodzi iść teraz, jeżeli chcecie zarezerwować dobrą godzinę. A ksiądz w kancelarii powie Wam co i jak. Wiadomo,że trzeba gromadzić dokumenty, odbyć nauki, poradnię rodzinną itd. A po za tym przygotowaniem religijnym macie sporo przygotowań logistycznych. _________________ Jak coś robić to dobrze, a byle jak, to lepiej wcale. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
angel2705 początkujący

|
Wysłany: Sro 10 Sie 2011, 17:34 Temat postu: |
|
|
WITAM WSZYSTKIE PRZYSZŁE PANNY MŁODE  _________________
 |
|