Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

SOS, czyli jak wyrwać się z potrzasku?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Juliette
guru
guru

PostWysłany: Sro 24 Lis 2010, 19:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

atina napisał:
haha nie wolno płakać, co sie wtedy z makijażem podzieje hehehe uśmiech

Ja sobie ryczałam do woli, a z makijażem nic się nie wydarzyło Wink Podstawą jest dobra makijażystką z dobrej jakości kosmetykami Smile

Może pocieszy Was fakt, że ja też na kilka miesięcy przed ślubem się stresowałam, przede wszystkim tym czy wszystko wypali tak jak chcemy, czy goście będą się dobrze bawić, ale także "wystąpieniem" do mikrofonu i tańczeniem w parach z gośćmi; ale im bliżej "tego dnia" tym stres był mniejszy. A kilka dni przed ślubem to już czysty relaks Very Happy
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 25 Lis 2010, 13:39    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

LeeAnn napisał:
kasiula to jak już jesteś po, to może poradzisz coś, skoro wiesz że coś byś zmieniła. To może nam by się cos przydało z Twoich spostrzeżeń.

Proszę bardzo oto co bym zmieniła na moim weselu:
1. Zwykłe świeczniki zamiast wodnych (1 świecznik pękł i wylała się woda na stół a pozostałe pogasiliśmy żeby nie wystrzeliły jak ten pierwszy)
2. Dostawiłabym kilka krzesełek więcej niż zaproszonych gości ("zabrakło" miejsc dla 3 osób bo goście nie siadali jeden przy drugim tylko zostawiali 1 miejsce więc musieliśmy chodzić i prosić o dobicie do pozostałych)
3. Zamówiłabym więcej kieliszków na stół wiejski bo cieszył się powodzeniem ogromnym i kelnerzy nie zawsze mieli czas żeby umyć i postawić z powrotem świeże
4. Na dekorację stołów zamówiłabym sama kwiaty z kwiaciarni bo dekoratorka, która stroiła mi salę wzięła za nie dużo pieniążków (chciałam po jednej żywej róży z gipsówką i troszkę zielonego więc sama umiałabym to zrobić)
5. Prezenciki dla gości zaczęłabym pakować trochę wcześniej niż w piątek przed weselem
6. Przymierzyłabym pończochy wcześniej bo moje okazały się troszkę małe i gdyby nie pomoc siostry, która je naciągnęła maksymalnie nie wiem co bym zrobiła

Na razie tyle przyszło mi do głowy uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sony85
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 25 Lis 2010, 18:17    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

..bardzo przydatne szczegóły.....
prosimy inne juz byłe panny młode o podobne rady..uśmiech

Powrót do góry
Kaja
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Czw 25 Lis 2010, 19:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzięki Kasiu, w życiu by mi te rzeczy nie przyszły do głowy. No, może poza punktem 5oczko A te świeczniki, to pod wpływem temperatury tak pękały, czy jak to było?

Powrót do góry
LeeAnn
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 25 Lis 2010, 23:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurcze, takie rady są niewiarygodnie cenne. Faktycznie jest mnóstwo spraw i rzeczy o których człowiek nie pomyśli, nawet się nie przyśnią bo wiele jest takich nieprzewidywalnych zachowań. Suuuuper, jak Ci się jeszcze coś przypomni to daaaaaaaaaaaaaaajesz Very Happy
Powrót do góry
polly
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 26 Lis 2010, 11:09    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Juliette napisał:
Ja sobie ryczałam do woli, a z makijażem nic się nie wydarzyło Wink Podstawą jest dobra makijażystką z dobrej jakości kosmetykami Smile

ja się martwię, że jak zacznę ryczeć, to słowa z siebie nie wydobędę język
hihi

Kasia, dzięki za rady - są bezcenne!!
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pią 26 Lis 2010, 17:33    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Faktycznie nic nie zastąpi rad osoby, która ma to już za sobą uśmiech

Powrót do góry
kasiula
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sob 27 Lis 2010, 11:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kaja napisał:
Dzięki Kasiu, w życiu by mi te rzeczy nie przyszły do głowy. No, może poza punktem 5oczko A te świeczniki, to pod wpływem temperatury tak pękały, czy jak to było?

Cieszę się,że mogłam pomóc. Świeczniki pękały pod wpływem temperatury, wg mnie dekoratorka kupiła szkło w sklepie za 5 zł i było po prostu zbyt cienkie...

Powrót do góry
anmal
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 29 Lis 2010, 12:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bo życie jest jak gra komputerowa, nigdy nie wiadomo kiedy się coś wydarzy. Moja kumpela uciekła z pod ołtarza więc lepiej się zastanów co robisz.
Powrót do góry
kasiula
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 29 Lis 2010, 12:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

anmal napisał:
Bo życie jest jak gra komputerowa, nigdy nie wiadomo kiedy się coś wydarzy. Moja kumpela uciekła z pod ołtarza więc lepiej się zastanów co robisz.

Brzmi strasznie przerażająco Shocked ale do kogo te słowa bo ja mam już swój ślub za sobą i nie narzekam zakochany

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następny
Strona 6 z 8

Skocz do: