|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 21:24 Temat postu: |
|
|
No problem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaja uzależniony

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 22:00 Temat postu: |
|
|
Magdalenko, to prawda, że czasem trudno zapomnieć... Nie mamy wpływu na nasze uczucia, ale mamy wpływ na to, co z nimi robimy. Oczywiście - nie rób absolutnie niczego za plecami Narzeczonego, ale ja bym próbowała z Nim porozmawiać. I tak jak mówiłam, może tylko ślub? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Vella gaduła

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 22:47 Temat postu: |
|
|
Kaja napisał: | Oczywiście - nie rób absolutnie niczego za plecami Narzeczonego, ale ja bym próbowała z Nim porozmawiać. I tak jak mówiłam, może tylko ślub? |
Ale przecież kwiatuszek już z nim rozmawiała. Rozmawiała, prosiła, sugerowała połowiczne rozwiazania, Mama i siostry również.
Mysle, ze to jest pora by odpuścić. Naprawdę nie ma co uszczęśliwiać kogoś na siłę, ani zmuszać do zaproszenia niechcianego gościa. W imię czego? Pogodzenia? Tu musi być szczera chęć. Bo wypada? No dajcież żyć, ma chłopak psuć sobie ten dzień, bo tak wypada? Zamiast się bawić ma się złościć i stresować? A może jeszcze nie wytrzyma, dojdzie do spięcia i potem latami ciotki-które-wiedzą-co-wypada będą wspominać wesele-na-którym-bracia-się-pobili Po co go zmuszać? Naciskać? Jak będzie chciał to sam zmieni zdanie, ma jeszcze trochę czasu, ale to musi byc jego decyzja.
edit.
I jeszcze jedno: czy ten brat w ogóle chce przyjść na ślub/wesele? Zalezy mu na tym? Bo tak namówicie Pana Młodego do wysłania zaproszenia, a tamten się wypnie i i tak nie przyjdzie. Nie będzie Młodemu miło...
A gdyby bratu naprawdę zależało, to spokojnie do kościoła może przyjść i bez zaproszenia. O ślubie przeciez z pewnością wie. _________________ 4 grudnia 2010. No to mam już z głowy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Yenna maniak

|
Wysłany: Pią 19 Lis 2010, 8:38 Temat postu: |
|
|
Podpisuję się pod tym co napisała Vella. Nic na siłę. _________________ 04.06.2011
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Pią 19 Lis 2010, 11:26 Temat postu: |
|
|
Ciężka sprawa z jednej strony to brat ale z drugiej to brat od choler.. więc może nie warto robić przykrości narzeczonemu w tym ważnym dniu. Mama nie powinna nalegać i ty zresztą też nie bo to on musi podjąć decyzję. Broń Boże nie rób tego za plecami! _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
czarna2888 kandydat

|
Wysłany: Pią 19 Lis 2010, 11:38 Temat postu: |
|
|
porozmawiaj z narzeczonym może jeszcze go przekonasz zaproszenia też nie musicie dawać osobiście przecież można wysłać pocztą  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kwiatuszek85 bywalec

|
Wysłany: Pią 19 Lis 2010, 19:08 Temat postu: |
|
|
Dziękuje kochane koleżanki za wszelkie odpowiedzi na moje zapytanie Zrobiłam mały test i kazałam przeczytać to mojemu A. co napisałyście mi na forum i nie uwierzycie ale zgodził się zaprosić brata na ślub do kościoła. W sumie zgodził się na tylko tyle ale ważne że się w ogóle zgodził )) a nad weselem obiecał się jeszcze zastanowić biedactwo! hehe chyba za dużo kobiet na niego wpłynęło Jeszcze raz wam dziękuje. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Pią 19 Lis 2010, 19:34 Temat postu: |
|
|
No proszę jaki wpływ na życie mężczyzn ma forum  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kaja uzależniony

|
Wysłany: Pią 19 Lis 2010, 20:52 Temat postu: |
|
|
Kwiatuszek85 napisał: | Dziękuje kochane koleżanki za wszelkie odpowiedzi na moje zapytanie Zrobiłam mały test i kazałam przeczytać to mojemu A. co napisałyście mi na forum i nie uwierzycie ale zgodził się zaprosić brata na ślub do kościoła. |
WOW! Super, bardzo się cieszę  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|