|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
florzak guru

|
Posted: Sun 7 Nov 2010, 22:18 Post subject: Kilka słów o pieluchach i nawilżanych chusteczkach. |
|
|
Które uważacie za najlepsze? Które sprawiają jakieś problemu? Generalnie co jest warte polecenia?
My używaliśmy do tej pory Happy 1 i te pieluchy byłyby ok gdyby nie to, że Szymek je przesikiwał. Teraz jesteśmy na pampersach i są rewelacyjne przesikiwań prawie nie odnotowujemy (ewentualne zdarzają się jak przy wielkim wiercipięcie przypadkiem pieluszka odepnie się, ale jakąś dziwną pozycje przyjmnie).
Chusteczki jakie używałam to happy, pampers, nivea, i takie z lidla i generalnie wszystkie się sprawdziły i są dobre. Do tej pory zero uczuleń. _________________
   |
|
| Back to top |
|
 |
katarzyna gaduła

|
Posted: Fri 12 Nov 2010, 19:16 Post subject: |
|
|
My na początku używalismy Happy "0" ale Kinia ma na nie uczulenie i zmieniliśmy na Pampersa który jest ok, używamy teraz Huggies "3" i są dobre,też przewineły sie pampersy z Tesko i też nic sie nie działo
U nas tylko Happy uczulały i były krostki na pupce
A co do chusteczek to używamy przeważnie Huggies kremowych ale nivea tez są dobre, Happy jak dla mnie mało wilgotne. _________________

Last edited by katarzyna on Sat 13 Nov 2010, 11:41; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
natalia_w moderator

|
Posted: Fri 12 Nov 2010, 21:12 Post subject: |
|
|
| U nas pampersy uczulały i strasznie śmierdziały. Używamy Dadów z Biedronki i Haggisów. Co do chusteczek to różnie. Albo babydream z rossmanna, albo Cleanic, ewentualnie Bambino. |
|
| Back to top |
|
 |
myszka426 moderator

|
Posted: Sat 13 Nov 2010, 14:20 Post subject: |
|
|
mu używaliśmy pampersów 2 , hagisów . gaga z tesco. Wszystkie się sprawdzały .
a husteczki bambino , nivea jak dla mnie za suche i dziwnie pachną , z biedronki też dobre  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Your_princess uzależniony

|
Posted: Sat 20 Nov 2010, 9:40 Post subject: |
|
|
My używaliśmy huggiesów (2-5kg) i pampers (3-6kg) te drugie były za duże kupka nam się przelewała na plecki, więc do ok.2 miesiąca używaliśmy huggiesów do 5 kg. Dzisiaj kupujemy pampers 3 (ale dalej nam się przelewa ) w czwartek mąż kupił huggiesy 3 i zobaczymy
Co do husteczek to tylko bambino, od innych dostaje kropek i zaczerwienienia _________________ Jesteśmy małżeństwem od dnia 27.06.2009r.
 |
|
| Back to top |
|
 |
natalia_w moderator

|
Posted: Sat 20 Nov 2010, 11:25 Post subject: |
|
|
| Naprawdę jeszcze używacie dwójek? Kurdę, u nas by to nie przeszło i od miesiąca Diana leci już na czwórkach (7-18kg). A co do pampersów, to faktycznie, nie wiem jak one są zrobione, bo jak swojej ciasno nie zacisnęłam rzepów to też się wylewało, ale górą, pod pachy. |
|
| Back to top |
|
 |
myszka426 moderator

|
Posted: Sat 20 Nov 2010, 11:31 Post subject: |
|
|
My używamy pampersów 3 (4-9 kg) i jak narazie wszystko jest ok _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
florzak guru

|
Posted: Sat 20 Nov 2010, 14:05 Post subject: |
|
|
U nas pampersy się sprawdzają, wcześniej jak kupka była mniej ścisła to wylatywała z każdej pieluchy ale nogaweczkami. Teraz używamy pampersów 3.
Chusteczki najlepsze bo najbardziej mokre te z lidla, pampersy i nivea, musze jeszcze biedronkowe spróbowac. _________________
   |
|
| Back to top |
|
 |
myszka426 moderator

|
Posted: Sat 20 Nov 2010, 19:17 Post subject: |
|
|
flo biedronkowe też są dobre, mam już sprawdzone _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
florzak guru

|
Posted: Sun 21 Nov 2010, 16:24 Post subject: |
|
|
Więc kupie i sprawdze czy Szymona nie uczulą _________________
   |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce