Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kathleen maniak

|
Wysłany: Pon 25 Paź 2010, 19:49 Temat postu: |
|
|
straszna_dama napisał: | W końcu wujek ze Szczecina nie przyjechał na nasze wesele by słuchać ciotki z Poznania  |
No, to prawda... A co do starych i młodych, to może rzeczywiście masz rację. Właśnie mi się przypomniał taki jeden wujek mojego M. On chyba by pierwszy wyskoczył...
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pon 25 Paź 2010, 19:56 Temat postu: |
|
|
Na weselu mojego brata w czerwcu pierwsza wyskoczyła babcia panny młodej, PM nie skończyli nawet pierwszego tańca  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Pon 25 Paź 2010, 20:03 Temat postu: |
|
|
o matko.... tak szybko?? hihi to u mnie dopiero po oczepinach i na poprawinach. za pierwszy taniec bym pobiła
a tak to myślę dalej,że specjalne robienie karaoke na weselu nie jest fajne.. może jak ktoś ma poprawiy bez orkiestry to można zrobić jako atrakcję.. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pon 25 Paź 2010, 20:44 Temat postu: |
|
|
Widzisz Dorotka, zależy co kto lubi. Mnie absolutnie nie kręci pierwszy taniec i w ogóle mogłoby go nie być A tamta babcia choć wiekowa była, to nie jeden młody mógłby jej zazdrościć wigoru  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Pon 25 Paź 2010, 20:46 Temat postu: |
|
|
też tak mówiłam...a dopiero jak zaczęłam go tańczyć to poczułam taką wyjątkowość jego zobaczysz  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pon 25 Paź 2010, 20:49 Temat postu: |
|
|
Nieee Ja siebie znam
Dorotko czy udało nam się całkowicie opanować forum? Bo tylko my tu piszemy, gdzie nie wejdę Twoje posty  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 25 Paź 2010, 20:51 Temat postu: |
|
|
straszna_dama napisał: | Dorotko czy udało nam się całkowicie opanować forum? Bo tylko my tu piszemy, gdzie nie wejdę Twoje posty  |
staramy się z Ewcią dotrzymać Wam kroku, ale Wy jesteście chyba niepokonane  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Pon 25 Paź 2010, 20:52 Temat postu: |
|
|
a może poznasz dopiero..
bo ja jestem sama w domu. dziś u nas-jak niedziela.. i normalnie umieram z nudów. mąż w pracy cały długi weekend... a jutro jak ja idę na cały dzień do pracy to on w domu... to się udzielam jak mam czas _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pon 25 Paź 2010, 20:56 Temat postu: |
|
|
Ja staram się nadrobić zaległości, bo dawno nie pisywałam, a język jak zawsze świerzbi Jeśli coś nie tak to proszę o postawienie do pionu  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
metka moderator

|
Wysłany: Pon 25 Paź 2010, 21:00 Temat postu: |
|
|
Damo, niech forum przyjazne Ci będzie
pisz, moja droga, do woli! _________________