|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marylka gaduła

Dołączył: 09 Sie 2008 Posty: 334 Skąd: Derby, Wielka Brytania
|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 11:26 Temat postu: |
|
|
Przede mną 5 rok studiów i magisterka z bezpieczeństwa narodowego. Później zobaczymy Ostatnio zrobiłam się żądna wiedzy, więc może jakąś podyplomówkę zrobię. A póki co pracuję w optyku.  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
matylda2000 kandydat

|
Wysłany: Pon 30 Sie 2010, 19:03 Temat postu: |
|
|
ja studiuję póki co  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
the bride uzależniony

|
Wysłany: Sro 15 Wrz 2010, 18:12 Temat postu: |
|
|
Studiuję(przerwałam i w zeszłym roku wróciłam) i pracuje jako asystentka.W swojej karierze zaliczyła:promocje w supermarketach,ulotki(czasy liceum),kelnerka(zrezygnowałam ze studiów dziennych bo chciałam zarabiać ),manager restauracji(to dość długi okres),kelner w Londynie+ nauka w colleg'u,areszt śledczy(staż związany z kierunkiem studiów)....z gastronomii zrezygnowałam za sprawą Krzysia-nie podobało mu sie nocne wracanie do domu i bycie miłą dla męskiej części klientów(hahhha).
Moje kochanie to policjant;-) _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
MadziulkaO20 bywalec

|
Wysłany: Sro 15 Wrz 2010, 19:57 Temat postu: |
|
|
Od października zaczynam 2 rok studiów na kierunku fizjoterapia (licencjat) Gdy miałam ponad 18 lat zaczęłam pracować - dorabiać w weekendy w sezonie ( maj - październik) jako kelnerka (wesela, poprawiny, imprezy) na następny rok zamierzam zmienić ta prace na inna , ale jeszcze nie wiem na jaka na razie to skupiam się na studiach no i jak będzie data to na planowaniu  _________________
\ |
|
Powrót do góry |
|
 |
MagdalenkaS guru

|
Wysłany: Czw 16 Wrz 2010, 10:27 Temat postu: |
|
|
Też zaczynam od października drugi rok na kierunku Ogrodnictwo będę magister inżynier ogrodnik jak mi się coś nie pozmienia
A cóż poza tym to tylko sezonowo pracuję na swojej działce albo u P. na polu rwę sobie malinki czy takie tam inne rzeczy wyczyniam  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Pią 17 Wrz 2010, 21:54 Temat postu: |
|
|
5 rok europeistyki - nie obroniłam się jeszcze, więc się ten 5 rok ciągnie
4 rok prawa- mam nadzieję, że niedługo będzie 5...
pracowałam, ale teraz nie pracuję, bo przez to, że mi się pracy zachciało nie obroniłam się i mam poprawkę _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lusilla moderator

|
Wysłany: Sob 18 Wrz 2010, 6:56 Temat postu: |
|
|
O, Stefciu- dobre kierunki. drzwi do kariery stoją otworem  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Sob 18 Wrz 2010, 16:05 Temat postu: |
|
|
a ja zrezygnowałam z pracy... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
arsandra moderator

|
Wysłany: Sob 18 Wrz 2010, 18:28 Temat postu: |
|
|
Kasiek86 napisał: | a ja zrezygnowałam z pracy... |
dlaczego:(? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasiek86 guru

|
Wysłany: Sob 18 Wrz 2010, 18:56 Temat postu: |
|
|
bo nie była to praca moich marzeń (gdzieś już to opisywałam)...praca była 12 godzin dziennie (poza domem byłam14h) na nic czasu (a wesele za pasem dużo do załatwiania, przez to przedłuża mi się obrona) kasa może i by była, ale nie samą kasą człowiek żyje... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|