|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
MonaLisa kandydat

|
Wysłany: Wto 22 Cze 2010, 6:30 Temat postu: |
|
|
| kasi_a oni na swojej stronie mają dość duży wybór i w bardzo przystępnej cenie (my kupowaliśmy za 49 zł, chyba wszystkie sa po tyle). Jeśli chcesz sobie zobaczyć to tutaj: http://www.giacomo.pl/ |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sylwia1273 kandydat

|
Wysłany: Sob 24 Lip 2010, 12:48 Temat postu: |
|
|
| ja myśle że jednak mężczyzna tez może miec coś ozdobnego a oprócz musznika to chyba tylko spinki moga być takim elementem. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MonaLisa kandydat

|
Wysłany: Sro 28 Lip 2010, 16:10 Temat postu: |
|
|
zawsze jest jeszcze butonierka  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lonna kandydat

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Pią 10 Wrz 2010, 7:40 Temat postu: |
|
|
No dobra może na biedaka wyjdę...ale czy Twój mąż chodzić będzie później w tych spinkach? ? bo jeżeli nie to ja osobiście nie widzę sensu wydawać 200zł na spinki skoro równie ładne (ale sztuczne) mona kupić za 30zł.
No chyba, że w garniturze i spinkach chodzić będzie...albo jesteście szczęśćiarzami i macie kasiurkę  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pią 10 Wrz 2010, 15:23 Temat postu: |
|
|
200zł da się przeżyć. ale ponad 1tys na pinki to przesada w przypadku zwykłego zjadacza chleba. choć są bardzo łądne  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
carolla kandydat

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
AniaKicia87 guru

|
Wysłany: Sro 20 Paź 2010, 15:58 Temat postu: |
|
|
Zgodzę się z nimfą taki wydatek uważam absolutnie za zbędny, chyba że twój narzeczony będzie je później nosił. My mojemu kupimy za max 50 zł wogóle nie widać ze to jakaś tania imitacja... później i tak będą leżały w szafie :p _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Sro 20 Paź 2010, 18:18 Temat postu: |
|
|
Zgadzam się z dziewczynami
Ładne, nie oznacza od razu drogie Spinki mojego męża bardzo mi sie podobają, a wcale nie były drogie
Wszystko rzecz gustu (i możliwości finansowych Młodej Pary ) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sro 20 Paź 2010, 18:20 Temat postu: |
|
|
a tak w ogóle to kto się tym spinką będzie przyglądał...ważne żeby cos wystawało z rękawa  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|