|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Liziii guru

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 19:34 Temat postu: |
|
|
obkładanie kotami jest znakomite Nie moge sie doczekac zimy to bede sie obkładac i ja
Jutro jade na zakupy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 19:36 Temat postu: |
|
|
Lusilla, witam w klubie. Dwa dni w szkole i kicham jak szalona (na temat gardła wypowiadać się już nie będę.) Jak stara ciotka leżę pod kocem i trzęsę się jak galareta. Kotem też się zdążyłam obłożyć
Nimfo, podsyłam fotkę ze strony producenta. Tylko troszkę przekłamana, w rzeczywistości jest to ciemniejsza czerwień
|
 |
Lusilla moderator

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 19:55 Temat postu: |
|
|
Tak Damo, to syndrom powrotu do szkoły. Właśnie sprawdziłam, w zeszłym roku w połowie wrześnie byłam na zwolnieniu... A tak mi się dziś dobrze gadało, 5 razy prawie to samo ale czułam się właściwym człowiekiem na właściwym miejscu No to teraz kurować się trzeba. A za tydzień wesele. Mam nadzieję, że pogoda dopisze, mam leciutką sukienkę... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 20:09 Temat postu: |
|
|
bardzo ładne damo i kolor świetny.
Ja sobie co roku powtarzam, ze nigdy więcej nie kupię zamszowych butów na zimę i jakoś nie mogę dotrzymać danego sobie słowa. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 20:24 Temat postu: |
|
|
Lusilla, co zrobić, taka nasza głupia choroba zawodowa Kuruj się, tym bardziej, że na jakieś wyższe temperatury się nie zanosi.
Nimfo, butki w zamierzeniu są na jesienno-wiosenną porę. Raz podeszwa jest za śliska i pięknie wywinęłabym orzeła, a dwa ilość wysypywanej soli zniszczyłyby je doszczętnie. Na razie będą potraktowane impregnatem do zamszu, a potem się zobaczy. W razie czego mam zastępcze czerwone kalosze  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 23:17 Temat postu: |
|
|
Zjadłam trzy kanapki z masłem i pomidorami. Czuję się jakbym pochłonęła sporą porcję tortu z kremem;) _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 23:35 Temat postu: |
|
|
Deina, kocham kanapki z pomidorami, aleś mi smaku narobiła  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 23:38 Temat postu: |
|
|
Tak mysle ze moglabym kupic sobie jakies takie patatajki na jesien... Bo jedyne co mam to adidasy i takie botki ale na szpilce... i jakos niewygodnie są zrobione bo po 2 dniach strasznie boli mnie pięta..
Jak jutro kupie rurkowate spodnei to moze pozniej sie skucze na buty...
Problem w tym, ze ostatnio widze same koturnowo-obcaskowe w sklepach, bo taka moda... a ja nie chce i juz! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 23:48 Temat postu: |
|
|
Liziii, ja kupiłam w Ambrze, a z tego co słyszałam to zaczęły się w sklepach kolekcje jesienne właśnie w takim typie, więc jeśli się uprzesz na pewno coś upolujesz  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorotam guru

|
Wysłany: Pią 3 Wrz 2010, 23:53 Temat postu: |
|
|
fajne butki damo
a ja dziś byłam na drinkach w Dublinie
niedawno wróciłam do Nas
brakowało mi trochę tego..tak same,z koleżankami
a tak wogóle to dziś zrobiłam część zakupów-prezentów dla rodzinki
a ja sobie chce sprawić tel jak będę w Pl.. mój D się rozmyśla..bo stwierdził,że szkoda tyle kasy na tel.. a ja się napaliłam i chce je kupić dla nas.. chyba,że wydam kasę na inne zakupy..poszalałabym za to trochę
przeglądam fryzury i kolory.. i nie wiem co chce mieć na głowie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|